دفتر خاطرات دفتر خاطرات | کاربر rogaye26

• نویسنده موضوع نویسنده موضوع amın
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها پاسخ‌ها 10
  • بازدیدها بازدیدها 67
  • کاربران تگ شده هیچ

amın

پرسنل مدیریت
مدیر تالار سرگرمی
سطح
59

تاریخ ثبت‌نام
6/1/22
ارسالی‌ها
19,757
پسندها
84,711
امتیازها
96,979
مدال‌ها
193
  • نویسنده موضوع
  • مدیر
«به نام خالق حق»
دفتر سرگرمی کاربران.webp

این دفتر متعلق به کاربر گرام [ @rogaye26 ] است و هیچکس به جز ایشان اجازه‌ی ارسال زدن در این دفتر را ندارد.
کاربر عزیز، از اینکه محتوی دفترتان را با افراد انجمن به اشتراک می‌گذارید، کمال تشکر را داریم.

|مدیریت تالار سرگرمی|

امضا : amın
  • Like
واکنش‌ها[ی پسندها] rogaye26

rogaye26

نو ورود
سطح
0

تاریخ ثبت‌نام
1/5/26
ارسالی‌ها
35
پسندها
74
امتیازها
103
وقتی به دنیا اومدم نُه ماهم بود مادرم میگه توپول بودی وقتی بزرگتر شدم خواهر بزرگم واسم داستان پیامبران از کتابخونه می‌گرفت همیشه در حال بازی با دوستم فاطمه بودم اون میومد خونمون منم میرفتم اتاقش در خونشون کلی عروسک داشت ۵ سالش بود ولی من سوم دبستان بودم.

امضا : rogaye26

rogaye26

نو ورود
سطح
0

تاریخ ثبت‌نام
1/5/26
ارسالی‌ها
35
پسندها
74
امتیازها
103
وقتی مدرسه رفتم بچه‌های کلاس از من تقلب می‌خواستن ولی من اجازه نمی‌دادم درسم خوب بود کلاس اول به درس توجه نمی‌کردم و فقط به فکر بازی بودم با پسر‌عموهام بازی می‌کردم تنها به مدرسه می‌رفتم.

rogaye26

نو ورود
سطح
0

تاریخ ثبت‌نام
1/5/26
ارسالی‌ها
35
پسندها
74
امتیازها
103
تا اینکه پنجم خونه قدیمی رفتیم واسه خودم رو کاشی با گچ لی لی بازی میکردم حتی معدلم نوزده شد با خواهرم بزرگه رفتیم بازی با دستگاه ها خیلی خوش گذشت همیشه پدرم میومد خونمون لپم رو می کشید.

rogaye26

نو ورود
سطح
0

تاریخ ثبت‌نام
1/5/26
ارسالی‌ها
35
پسندها
74
امتیازها
103
تا اینکه مشهد رفتیم حرم امام رضا رفتیم کلی دعا کردم هتل به حساب بانک بود بعد مشهد کنکور دادم که دولتی قبول شدم ولی رشته نیوردم رفتیم بروجرد چون پدرم بروجرد خونه خریده بود اونجا غربت بود ولی برف دیدیم.

rogaye26

نو ورود
سطح
0

تاریخ ثبت‌نام
1/5/26
ارسالی‌ها
35
پسندها
74
امتیازها
103
در بروجرد درخت کاشتیم بعد پدرم قناری و پرنده خرید تا مراقبشون باشه درختای میوه کاشتیم زحمتش بر دوش من و مادرم بود به درختا سم پاشی می‌ریختیم آشپزی می‌کردم حتی کیک می‌پختم خیاطی هم یاد گرفتم.

rogaye26

نو ورود
سطح
0

تاریخ ثبت‌نام
1/5/26
ارسالی‌ها
35
پسندها
74
امتیازها
103
تا اینکه برادرم زن گرفت از دختر کوچولوش بیماری گال گرفتم زیر پوستی بود پاهام جوش گرفته بود و خارش داشتم تا اینکه بعد یک ماه با سرکه و دارو خوب شدم خاطره‌ی بدی بود.

rogaye26

نو ورود
سطح
0

تاریخ ثبت‌نام
1/5/26
ارسالی‌ها
35
پسندها
74
امتیازها
103
نشد دانشگاه برم چون دولتی قبول شدم بودم ولی رشته درنیومدم خیلی بی هدف بودم تا اینکه پدرم سکته قلبی گرفت و مرد خیلی سرقبرش گریه کردم پدرم ۵۷ سالش بود که فوت کرد مریض بود.

• Broken Heart
واکنش‌ها[ی پسندها] TWD

rogaye26

نو ورود
سطح
0

تاریخ ثبت‌نام
1/5/26
ارسالی‌ها
35
پسندها
74
امتیازها
103
بعد اینکه مادرم رفت خونه ی برادرش من خونه ی برادرم موندم گرسنگی کشیدم حبسم کردن و زن برادرم میخواست بره بیرون و من از دخترش نگه داری کنم مادرم خونه ی رهن گرفت بخاطر من ولی عموهام و برادرم نذاشتن مادرمو ببینم.

rogaye26

نو ورود
سطح
0

تاریخ ثبت‌نام
1/5/26
ارسالی‌ها
35
پسندها
74
امتیازها
103
هرگز از زن برادرم و برادرم و عموهام راضی نیستم و نمی‌بخشمشون کاری کردن گریه کنم بعد دوسال مادرم اومد دنبالم و خونه خشایار رهن گرفتم که خراب بود

آخرین ویرایش
عقب
بالا