- تاریخ ثبتنام
- 13/1/21
- ارسالیها
- 2,142
- پسندها
- 29,350
- امتیازها
- 57,373
- مدالها
- 43
به یکی از ارشدا پیام بدید.میشه اسممو بذارین Otaku88?! ببخشید میدونم الان زمانش نیست چون اوتاکو خالی تکراری بود سریع انتخاب کردم ولی دوستام برای تگ کردنم به مشکل خوردن
ممنون به سمپای یا سنپای ها میگم=)))))))
استیکرهای خوده موبایل مواردی بینشون هست که از نظر فیلترینگ تایید شده نیست در نتیجه هیچ راهی نداره که اونا فعال بشن.تا الان فقط دوتا مشکل
اول اینکه فقط باید از ایموجیای خود سایت استفاده کرد توی چت شخصی و خب این سخته هی کاربر بخواد پنل ایموجیارو باز کنه
الان ما چیکار کنیم؟ قوانین رو برداریم هرکی هر کاری دلش خواست انجام بده؟دوم اینکه قوانین تایپ رمان و دلنوشته خیلی زیاده کاربرا سردرگم میشن
باید کدشون وارد بشه که بازم میرن تو پنل ایموجیهای خوده انجمن.نقد نبود جانا یه پیشنهاد بود
درمورد گزینه اول که خب پیدا کردم یه سری ایموجی که میشه گذاشت...
درمورد دوم اما منظورم اینه اگه تاپیکی باشه که ساده تر توضیحاتو بده بهتره. نه اینکه کلا قوانین نباشه نه ...
انجام شدمیشه اسممو بذارین Otaku88?! ببخشید میدونم الان زمانش نیست چون اوتاکو خالی تکراری بود سریع انتخاب کردم ولی دوستام برای تگ کردنم به مشکل خوردن
سلاماین مشکل نیستا فقط نظر منه ما وقتی یک تصویر زمینه مشکی میزاریم داخل نمایهمون آیدی اصلا معلوم نیست مگر اینکه رنک داشته باشیم که با یک رنگ دیگه قابل دید باشه
این نظر منه که هروقت تصویر زمینه مشکی میزاریم آیدی تغیر رنگ به سفید مثلا