SHIRIN.SH مدیر بازنشسته سطح 48 ارسالیها 13,757 پسندها 128,110 امتیازها 96,873 مدالها 36 27/6/19 نویسنده موضوع #181 تو را این قطرههای اشک روزی نرم خواهد کرد که آب آهسته و آرام میپوسانَد آهن را... | حسین زحمتکش | امضا : SHIRIN.SH
SHIRIN.SH مدیر بازنشسته سطح 48 ارسالیها 13,757 پسندها 128,110 امتیازها 96,873 مدالها 36 28/6/19 نویسنده موضوع #182 فقط تاریکی می داند ماه چقدر روشن است فقط خاک می داند دست های آب، چقدر مهربان! معنی دقیق نان را فقط آدم گرسنه می داند فقط من می دانم تو چقدر زیبایی | رسول یونان | امضا : SHIRIN.SH
فقط تاریکی می داند ماه چقدر روشن است فقط خاک می داند دست های آب، چقدر مهربان! معنی دقیق نان را فقط آدم گرسنه می داند فقط من می دانم تو چقدر زیبایی | رسول یونان |
SHIRIN.SH مدیر بازنشسته سطح 48 ارسالیها 13,757 پسندها 128,110 امتیازها 96,873 مدالها 36 28/6/19 نویسنده موضوع #183 محبوب من! شما دست روی هر درختی میگذارید بهارنارنج میشود. شما نیستید آسمان بیحوصله است، درخت انجیر گیج است. آینه گریه میکند. زیرا که هم من و هم آینه هر دو دلتنگیم. محبوب من! از دور شما را میبینم. آسمان به حرکت درمیآید، ابر میشود، باران شورانگیزی میبارد. غرق باران میشوم. شما که نیستید، ابر سمی میبارد. بارانی که مرا زنده میکرد، مسموم میکند. محبوب من! همیشه همهی مردم از دور شما هستند. | محمدصالح علا | امضا : SHIRIN.SH
محبوب من! شما دست روی هر درختی میگذارید بهارنارنج میشود. شما نیستید آسمان بیحوصله است، درخت انجیر گیج است. آینه گریه میکند. زیرا که هم من و هم آینه هر دو دلتنگیم. محبوب من! از دور شما را میبینم. آسمان به حرکت درمیآید، ابر میشود، باران شورانگیزی میبارد. غرق باران میشوم. شما که نیستید، ابر سمی میبارد. بارانی که مرا زنده میکرد، مسموم میکند. محبوب من! همیشه همهی مردم از دور شما هستند. | محمدصالح علا |
SHIRIN.SH مدیر بازنشسته سطح 48 ارسالیها 13,757 پسندها 128,110 امتیازها 96,873 مدالها 36 28/6/19 نویسنده موضوع #184 نگاه کن این خیابان خلوت پُر است از آدمهایی که رفتهاند و من که خیابانی خلوتم نمیدانم از پیری پُر شدهام یا از جوانی خالی | آرمین یوسفی | امضا : SHIRIN.SH
نگاه کن این خیابان خلوت پُر است از آدمهایی که رفتهاند و من که خیابانی خلوتم نمیدانم از پیری پُر شدهام یا از جوانی خالی | آرمین یوسفی |
SHIRIN.SH مدیر بازنشسته سطح 48 ارسالیها 13,757 پسندها 128,110 امتیازها 96,873 مدالها 36 28/6/19 نویسنده موضوع #185 میخواهمت اندازهی ناباوریات، کاش ما هر دو نگوییم چه اندازه، چه مقدار تحلیلِ تو تعریف من از عشق، همین است این اندکیِ اندک و بسیاریِ بسیار | حوت / مهدی فرجی | امضا : SHIRIN.SH
میخواهمت اندازهی ناباوریات، کاش ما هر دو نگوییم چه اندازه، چه مقدار تحلیلِ تو تعریف من از عشق، همین است این اندکیِ اندک و بسیاریِ بسیار | حوت / مهدی فرجی |
SHIRIN.SH مدیر بازنشسته سطح 48 ارسالیها 13,757 پسندها 128,110 امتیازها 96,873 مدالها 36 8/7/19 نویسنده موضوع #186 یکی دانایی اش را به خودش می بندد و میان جمع می رود دیگری نادانی اش را، هر دو می خواهند ما را بکشند هر دو غمگین هر دو نا امید هر دو بی اختیار من اما قلبم را در می آورم جایی شلوغ کار می گذارم و می روم کمی دورتر دکمه پیراهنم را فشار می دهم هوا پر می شود از بوسه از رنگ های شاد از خنده های رها | علیرضا آدینه | امضا : SHIRIN.SH
یکی دانایی اش را به خودش می بندد و میان جمع می رود دیگری نادانی اش را، هر دو می خواهند ما را بکشند هر دو غمگین هر دو نا امید هر دو بی اختیار من اما قلبم را در می آورم جایی شلوغ کار می گذارم و می روم کمی دورتر دکمه پیراهنم را فشار می دهم هوا پر می شود از بوسه از رنگ های شاد از خنده های رها | علیرضا آدینه |
SHIRIN.SH مدیر بازنشسته سطح 48 ارسالیها 13,757 پسندها 128,110 امتیازها 96,873 مدالها 36 22/7/19 نویسنده موضوع #187 فلفل از بوسه های تو می روید شعر از لبان من قانون عشق چنین است باید گذر کنم " معصوم و پاک تر زِ سیاووش از شعله زار جنگلِ مژگانت " اما دریغ و درد کس با من این نگفت کز نی نی سیاه دو چشمت حذر کنم فلفل از بوسه های تو می روید شعر از... | نصرت رحمانی | امضا : SHIRIN.SH
فلفل از بوسه های تو می روید شعر از لبان من قانون عشق چنین است باید گذر کنم " معصوم و پاک تر زِ سیاووش از شعله زار جنگلِ مژگانت " اما دریغ و درد کس با من این نگفت کز نی نی سیاه دو چشمت حذر کنم فلفل از بوسه های تو می روید شعر از... | نصرت رحمانی |
SHIRIN.SH مدیر بازنشسته سطح 48 ارسالیها 13,757 پسندها 128,110 امتیازها 96,873 مدالها 36 22/7/19 نویسنده موضوع #188 دستم از تنگی دل وقف گریبان شده است یاد آن روز که در گردن جانانم بود... | حزین لاهیجی | امضا : SHIRIN.SH
SHIRIN.SH مدیر بازنشسته سطح 48 ارسالیها 13,757 پسندها 128,110 امتیازها 96,873 مدالها 36 22/7/19 نویسنده موضوع #189 رفتن علت نیست معلول تمام ماندن هایی ست که گوشه اتاق فرسوده می شود از کسی که می خواهد برود نباید چیزی پرسید هر کس که پا دارد می رود من از دقت او در تماشای کوچ درناها فهمیدم که خواهد رفت مانعش نشدم اگر در را می بستم از پنجره می رفت دست هایش سفید تر شده بودند می توانستند به بال بدل شوند... | رسول یونان | امضا : SHIRIN.SH
رفتن علت نیست معلول تمام ماندن هایی ست که گوشه اتاق فرسوده می شود از کسی که می خواهد برود نباید چیزی پرسید هر کس که پا دارد می رود من از دقت او در تماشای کوچ درناها فهمیدم که خواهد رفت مانعش نشدم اگر در را می بستم از پنجره می رفت دست هایش سفید تر شده بودند می توانستند به بال بدل شوند... | رسول یونان |
SHIRIN.SH مدیر بازنشسته سطح 48 ارسالیها 13,757 پسندها 128,110 امتیازها 96,873 مدالها 36 23/7/19 نویسنده موضوع #190 یک طرف از ناز می بندد لبش راهِ نیاز یک طرف جا از برای بوسه خالی می کند | طالب آملی | امضا : SHIRIN.SH