- ارسالیها
- 241
- پسندها
- 1,434
- امتیازها
- 10,013
- مدالها
- 10
ممنونخیر امکان تغییر تگ وجود نداره.
ممنونخیر امکان تغییر تگ وجود نداره.
سلام. درخواست تگ داشتم(:
کامل شده - دلنوشتهی حسرت واژهها | ستاره لطفی کاربر انجمن یک رمان
بهنام خداوندی که در این نزدیکیست! نام دلنوشته: حسرت واژهها نام نویسنده: ستاره لطفی ویراستار: merry تگ: منتخب مقدمه: تا دهان میگشایم، خواه یا ناخواه سطری از غمهای خاک خورده و بیرحم دلم میخوانم! واژه به واژهی سخنهایم، بوی حسرت و تیمار گرفتهاند... . از دل بیچارهای که ناز و نای آواز...forum.1roman.ir
سلام
درخواست تگ برای دلنوشته آرام جانم
متوسط - دلنوشتهی آرام جانم | ӍAHSA کاربر انجمن یک رمان
به نام تک نوازنده گیتار عشق دلنوشته: آرام جانم نویسنده: مهاسا تگ: متوسط مقدمه: آرام دل؟ میدانی خط به خط، کلمه به کلمه، حرف به حرف و واو به واو نوشتههایم از اعماق قلبم بیرون میآیند؟ آرامم! میدانی میخواهم بگویم دوستت دارم اما... زبانم ناتوان است از بروز آنچه که در دل من است.forum.1roman.ir
سلام، خسته نباشید.سلام درخواست تگ برای دلنوشته ام دارم
کامل شده - دلنوشتهی سکوت را بشکن | ماهیار کاربر انجمن یک رمان
نام دلنوشته: سکوت را بشکن نویسنده: ماهیار تگ: متوسط مقدمه: شجاعت، جنگیدن نیست! خود را قوی نشان دادن نیست! شجاعت، گاهی دفاع نیست! می تواند شکستن باشد! شکستن سکوتی که مدت هاست دورمان کرده! پس سکوت را بشکن.forum.1roman.ir
در خواست تگ برای دلنوشتهی گردش قربان و فدا|کار گروهی
سلام درخواست تگ برا دلنوشتهام دارم.
کامل شده - دلنوشتهی عشق بدون شین | Rahele کاربر انجمن یک رمان
بسم رب الناس عنوان دلنوشته: عشق بدون شین نام نویسنده: راحله تگ: محبوب ویراستار: بیتا شایان مقدمه: میدانی عشق مُتشکل از سه واژه است؛ علاقهی... شیرین... قلبی... ولی این روزها خبری از شیرینی عشق نیست! هر چه هست جز شیرینی و شیدایی. تلخ است، زهر است، سم است! وای از عشق این روزها!forum.1roman.ir
سلامسلاام خسته نباشید، درخواست تگ داشتم^^
دلنوشتهی آرزوی مطار | Hnnaneh کاربر انجمن یک رمان
نام دلنوشته: آرزوی مطار نام نویسنده: Hnnaneh (حنانه سادات میرباقری) تگ: محبوب ویراستار: M A R Y مقدمه: سوگند به عشقی که همچو شرارهای آتشین، در دلم رخنه کرده است. من آمادهام تا همچو عقابی، پرواز را آغاز کنم. آغاز پروازی پر شور که با مهری ناگسستنی در آسمانها شروع میشود. اوج گرفتن آسان است،...forum.1roman.ir