Shoka رفیق جدید انجمن سطح 0 ارسالیها 85 پسندها 299 امتیازها 2,113 20/8/18 #111 من ندانستم چرا بازهم شـدی شـیدای مــن مــن که از دنیا گذشتم تــوشـدی ،دنـیای من شـــمع مــن گشتی ومن پروانه ی عشقت شدم مـــن نــدانستم چه شد تاکه شــدی رویای من امضا : Shoka
من ندانستم چرا بازهم شـدی شـیدای مــن مــن که از دنیا گذشتم تــوشـدی ،دنـیای من شـــمع مــن گشتی ومن پروانه ی عشقت شدم مـــن نــدانستم چه شد تاکه شــدی رویای من
Shoka رفیق جدید انجمن سطح 0 ارسالیها 85 پسندها 299 امتیازها 2,113 20/8/18 #112 "هرگز"...!!! به "من" نگو...!!! "خدانگـــهدار"...!!! "خودت" مرا "نگه دار"نفس...!! امضا : Shoka
Shoka رفیق جدید انجمن سطح 0 ارسالیها 85 پسندها 299 امتیازها 2,113 20/8/18 #113 تـــــو... هرقـــــدر میخواهی عاقل باش من دلم میخواهد..!! همچنان دیوانـہ ی تــــو باشــم ....!! دوستت دارم دیوانہ وار.... امضا : Shoka
تـــــو... هرقـــــدر میخواهی عاقل باش من دلم میخواهد..!! همچنان دیوانـہ ی تــــو باشــم ....!! دوستت دارم دیوانہ وار....
Shoka رفیق جدید انجمن سطح 0 ارسالیها 85 پسندها 299 امتیازها 2,113 20/8/18 #114 گل من اخم نکن اخم تو پایان من است غم توخاتمه ے چشمه ے باران من است اوج دلتنگـے من لحظه ے بے هم نفسیس چشمه ے عشق تو چون شمـع فروزان مــن امضا : Shoka
گل من اخم نکن اخم تو پایان من است غم توخاتمه ے چشمه ے باران من است اوج دلتنگـے من لحظه ے بے هم نفسیس چشمه ے عشق تو چون شمـع فروزان مــن
Shoka رفیق جدید انجمن سطح 0 ارسالیها 85 پسندها 299 امتیازها 2,113 21/8/18 #115 برمزارم گریه کن اشکت مرا جان میدهد ناله هایت بوی عشق و بوی باران میدهد دست بر قبرم بکش تا حس کنی مرگ مرا دست هایت دردهایم را تسلا میدهد امضا : Shoka
برمزارم گریه کن اشکت مرا جان میدهد ناله هایت بوی عشق و بوی باران میدهد دست بر قبرم بکش تا حس کنی مرگ مرا دست هایت دردهایم را تسلا میدهد
Shoka رفیق جدید انجمن سطح 0 ارسالیها 85 پسندها 299 امتیازها 2,113 21/8/18 #116 اگر خاموشم ایـــن شبها درون سینه غم دارم اگــر دلگیـــرم وتنهـا،تو را ازدیـــده کـــم دارم حـذرکردی تـــو ازعشقم خیالی نیست دلدارم اگـر بگــریزی از دامــــم بـه وصلت بــــاز امیدوارم امضا : Shoka
اگر خاموشم ایـــن شبها درون سینه غم دارم اگــر دلگیـــرم وتنهـا،تو را ازدیـــده کـــم دارم حـذرکردی تـــو ازعشقم خیالی نیست دلدارم اگـر بگــریزی از دامــــم بـه وصلت بــــاز امیدوارم
Shoka رفیق جدید انجمن سطح 0 ارسالیها 85 پسندها 299 امتیازها 2,113 21/8/18 #117 ✧پيلہ ✧ڪردهام ✧بہ خيـــالت ✧مگـَر نہ اينڪہ ✧هــرچہ رافکـرکنی ✧جذب ميکني، مي دانـم ✧جـذب مےکنـم تو را ✧روزے و در دشتِ ✧گل پـــونہهاےِ ✧آغـــــوشت ✧پــــروانہ ✧ميشوم امضا : Shoka
✧پيلہ ✧ڪردهام ✧بہ خيـــالت ✧مگـَر نہ اينڪہ ✧هــرچہ رافکـرکنی ✧جذب ميکني، مي دانـم ✧جـذب مےکنـم تو را ✧روزے و در دشتِ ✧گل پـــونہهاےِ ✧آغـــــوشت ✧پــــروانہ ✧ميشوم
Shoka رفیق جدید انجمن سطح 0 ارسالیها 85 پسندها 299 امتیازها 2,113 21/8/18 #118 ❦دڸ از ❦تــۅ ميگَۅید ❦میـــاڹ هــر غزڸ اما ❦دربیڹِ اشعارم ❦همیــشہ ❦یڪ چرا ❦باقيسٺ، هر ❦رۅز جاےِ خالياٺ، ❦هر رۅز دلتنگي، تا رۅزِ ❦مــــرگَم همچنـــاڹ ❦ایــــڹ ماجـــرا ❦باقی ست امضا : Shoka
❦دڸ از ❦تــۅ ميگَۅید ❦میـــاڹ هــر غزڸ اما ❦دربیڹِ اشعارم ❦همیــشہ ❦یڪ چرا ❦باقيسٺ، هر ❦رۅز جاےِ خالياٺ، ❦هر رۅز دلتنگي، تا رۅزِ ❦مــــرگَم همچنـــاڹ ❦ایــــڹ ماجـــرا ❦باقی ست
Shoka رفیق جدید انجمن سطح 0 ارسالیها 85 پسندها 299 امتیازها 2,113 21/8/18 #119 ※عاقبت ※بار نگـَاه تو بہ ※بندم ميڪشد ،عشق ※گَاهي زاده ※بيبند ※ۅ بارے ※ميشۅد، زیر ※باراڹ بهارے،دسټ ※من در دسټ تو ،زندگَي ※رۅزے همـــــاڹ کـہ ※دۅسټ دارے ※ميشۅد امضا : Shoka
※عاقبت ※بار نگـَاه تو بہ ※بندم ميڪشد ،عشق ※گَاهي زاده ※بيبند ※ۅ بارے ※ميشۅد، زیر ※باراڹ بهارے،دسټ ※من در دسټ تو ،زندگَي ※رۅزے همـــــاڹ کـہ ※دۅسټ دارے ※ميشۅد
Shoka رفیق جدید انجمن سطح 0 ارسالیها 85 پسندها 299 امتیازها 2,113 21/8/18 #120 آنقدر می گویم دوستت دارم که شاید دلت بسوزد و نگاهی به من کنی و بخندی... امضا : Shoka