Hilary کاربر حرفهای سطح 0 ارسالیها 2,233 پسندها 1,120 امتیازها 16,273 6/4/17 #141 حبذا قصر شمسهٔ ملکاتکآسمان ظل آسمانهٔ اوستمادر تاجدار کیخسروبردهٔ بزم خسروانه اوستقصر بلقیس دهر بین که پریحارس بام بالکانهٔ اوستصفوة الدین زیبدهٔ عجم آنکدهر هارون آستانهٔ... لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید. امضا : Hilary
حبذا قصر شمسهٔ ملکاتکآسمان ظل آسمانهٔ اوستمادر تاجدار کیخسروبردهٔ بزم خسروانه اوستقصر بلقیس دهر بین که پریحارس بام بالکانهٔ اوستصفوة الدین زیبدهٔ عجم آنکدهر هارون آستانهٔ... لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
Hilary کاربر حرفهای سطح 0 ارسالیها 2,233 پسندها 1,120 امتیازها 16,273 6/4/17 #142 خاقانیا قبول و رد از کردگار دانزو ترس و بس که ترس تو پا زهر زهر اوستدیوان فرشتگانند آنجا که لطف اوستمردان، مخنثانند آنجا که قهر اوستهر حکم را که دوست کند دوستدار باشمگریز و سر مکش همه شهر شهر اوست امضا : Hilary
خاقانیا قبول و رد از کردگار دانزو ترس و بس که ترس تو پا زهر زهر اوستدیوان فرشتگانند آنجا که لطف اوستمردان، مخنثانند آنجا که قهر اوستهر حکم را که دوست کند دوستدار باشمگریز و سر مکش همه شهر شهر اوست
Hilary کاربر حرفهای سطح 0 ارسالیها 2,233 پسندها 1,120 امتیازها 16,273 6/4/17 #143 خاقانیا چو آب رخت رفت در سالمستان نوال کس که وبال آشنای اوستبر خستگی دل مطلب مرهم قبولنه دل نه مرهمی که جراحت فزای اوستآن را که بشکنند نوازش کنند بازیعنی که چون شکست نوازش دوای اوستپنداری آن شتر که بکشتند، گردنش... لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید. امضا : Hilary
خاقانیا چو آب رخت رفت در سالمستان نوال کس که وبال آشنای اوستبر خستگی دل مطلب مرهم قبولنه دل نه مرهمی که جراحت فزای اوستآن را که بشکنند نوازش کنند بازیعنی که چون شکست نوازش دوای اوستپنداری آن شتر که بکشتند، گردنش... لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
Hilary کاربر حرفهای سطح 0 ارسالیها 2,233 پسندها 1,120 امتیازها 16,273 6/4/17 #144 سلام من که رساند به پهلوان جهانجز آفتاب که چون من درم خریدهٔ اوستصبا کبوتر این نامه شد بدان درگاهکه صورت کرم امروز آفریدهٔ اوستفلک چو طفل عرب طوقدار شد ز هلالکه چون غلام حبش داغ برکشیدهٔ اوستسخاش نور نخستین شناس و صور پسینکه جان به قالب امید در دمیدهٔ... لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید. امضا : Hilary
سلام من که رساند به پهلوان جهانجز آفتاب که چون من درم خریدهٔ اوستصبا کبوتر این نامه شد بدان درگاهکه صورت کرم امروز آفریدهٔ اوستفلک چو طفل عرب طوقدار شد ز هلالکه چون غلام حبش داغ برکشیدهٔ اوستسخاش نور نخستین شناس و صور پسینکه جان به قالب امید در دمیدهٔ... لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
Hilary کاربر حرفهای سطح 0 ارسالیها 2,233 پسندها 1,120 امتیازها 16,273 6/4/17 #145 نظیر سعد اکبر میرگشتاسبکه جای سعد اصغر زخمهٔ اوستمن او را باربد خوانم نه حاشاکه سحر باربد در نغمهٔ اوست امضا : Hilary
نظیر سعد اکبر میرگشتاسبکه جای سعد اصغر زخمهٔ اوستمن او را باربد خوانم نه حاشاکه سحر باربد در نغمهٔ اوست
Hilary کاربر حرفهای سطح 0 ارسالیها 2,233 پسندها 1,120 امتیازها 16,273 6/4/17 #146 شاها معظما ملک الشرق خسرواتو حیدری و حرز کیان ذوالفقار توست شروان که زنده کردهٔ شمشیر توست و بسشمشیروار در کف دریا شعار توستبحری به تیغ و شخص نهنگان غریق توستکوهی به گرز و جان پلنگان شکار توستتو تاج بخش جمع سلاطین و همچو منسلطان تاجدار فلک طوقدار... لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید. امضا : Hilary
شاها معظما ملک الشرق خسرواتو حیدری و حرز کیان ذوالفقار توست شروان که زنده کردهٔ شمشیر توست و بسشمشیروار در کف دریا شعار توستبحری به تیغ و شخص نهنگان غریق توستکوهی به گرز و جان پلنگان شکار توستتو تاج بخش جمع سلاطین و همچو منسلطان تاجدار فلک طوقدار... لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
Hilary کاربر حرفهای سطح 0 ارسالیها 2,233 پسندها 1,120 امتیازها 16,273 6/4/17 #147 نه معن زائده دانم نه حاتم طائینه آنکه از پی هجران میهمان بگریستنکرد با من ازین ناکسان کس احسانیکزان سپس نه به چشم هوان به من نگریست امضا : Hilary
نه معن زائده دانم نه حاتم طائینه آنکه از پی هجران میهمان بگریستنکرد با من ازین ناکسان کس احسانیکزان سپس نه به چشم هوان به من نگریست
Hilary کاربر حرفهای سطح 0 ارسالیها 2,233 پسندها 1,120 امتیازها 16,273 6/4/17 #148 خطی مجهول دیدم در مدینهبدانستم که آن خط آشنا نیستبر آن خط اولین سطری نبشتهکه جوزا نزد خورشید سما نیستبه جان پادشا سوگند خوردمکه نزد پادشاه جز پادشا نیستچو خاقانی نداند کاین چه سر استجواب... لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید. امضا : Hilary
خطی مجهول دیدم در مدینهبدانستم که آن خط آشنا نیستبر آن خط اولین سطری نبشتهکه جوزا نزد خورشید سما نیستبه جان پادشا سوگند خوردمکه نزد پادشاه جز پادشا نیستچو خاقانی نداند کاین چه سر استجواب... لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
Hilary کاربر حرفهای سطح 0 ارسالیها 2,233 پسندها 1,120 امتیازها 16,273 6/4/17 #149 خاقانیا به دولت ایام دل منهکایام هفتهای است خود آن هفته نیز نیستروز و شب است سیم سیاه و زر سپیدبیرون ازین دو عمر تو را یک پشیز نیستچرخ است خوشهای به زکاتش مدار چشمکان صاع کو دهد دو کری یک قفیز نیستچون در زمانه چیز نداری خرد چه... لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید. امضا : Hilary
خاقانیا به دولت ایام دل منهکایام هفتهای است خود آن هفته نیز نیستروز و شب است سیم سیاه و زر سپیدبیرون ازین دو عمر تو را یک پشیز نیستچرخ است خوشهای به زکاتش مدار چشمکان صاع کو دهد دو کری یک قفیز نیستچون در زمانه چیز نداری خرد چه... لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
Hilary کاربر حرفهای سطح 0 ارسالیها 2,233 پسندها 1,120 امتیازها 16,273 6/4/17 #150 خاقانی از حدیث زمانه زبان ببست کز هرچه هست به ز زبان کوتهیش نیست گیرم ز روی عقل همه زیر کیش هست با کید روزگار به جز ابلهیش نیست هدهد ز آب زیر زمین آگه است لیک از دام بر فراز زمین آگهیش نیست امضا : Hilary
خاقانی از حدیث زمانه زبان ببست کز هرچه هست به ز زبان کوتهیش نیست گیرم ز روی عقل همه زیر کیش هست با کید روزگار به جز ابلهیش نیست هدهد ز آب زیر زمین آگه است لیک از دام بر فراز زمین آگهیش نیست