Hilary کاربر حرفهای سطح 0 ارسالیها 2,233 پسندها 1,120 امتیازها 16,273 18/4/17 نویسنده موضوع #251 در جام جهان نمای اولشد نقش همه جهان ممثلخورشید وجود بر جهان تافتگشت آن همه نقشها مشکلیک روی و هزار آینه بیشیک مجمل و این همه مفصل!بگذر تو ازین قیود مشکل... لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید. امضا : Hilary
در جام جهان نمای اولشد نقش همه جهان ممثلخورشید وجود بر جهان تافتگشت آن همه نقشها مشکلیک روی و هزار آینه بیشیک مجمل و این همه مفصل!بگذر تو ازین قیود مشکل... لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
Hilary کاربر حرفهای سطح 0 ارسالیها 2,233 پسندها 1,120 امتیازها 16,273 18/4/17 نویسنده موضوع #252 ای دیده، بدار ماتم دلکو در خطری فتاد مشکلخون شد ز فراق یار و از یارجز خون جگر دگر چه حاصل؟عمری بتپید بر در یارآن خسته جگر، چو مرغ بسملچون دید به عاقبت که دلدار... لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید. امضا : Hilary
ای دیده، بدار ماتم دلکو در خطری فتاد مشکلخون شد ز فراق یار و از یارجز خون جگر دگر چه حاصل؟عمری بتپید بر در یارآن خسته جگر، چو مرغ بسملچون دید به عاقبت که دلدار... لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
Hilary کاربر حرفهای سطح 0 ارسالیها 2,233 پسندها 1,120 امتیازها 16,273 18/4/17 نویسنده موضوع #253 مبند، ای دل، به جز در یار خود دلامید از هر که داری جمله بگسلز منزلگاه دونان رخت بربندورای هر دو عالم جوی منزلبرون کن از درون سودای گیتیازین سودا به جز سودا چه حاصل؟منه دل بر چنین محنت سرایی[FONT=B... لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید. امضا : Hilary
مبند، ای دل، به جز در یار خود دلامید از هر که داری جمله بگسلز منزلگاه دونان رخت بربندورای هر دو عالم جوی منزلبرون کن از درون سودای گیتیازین سودا به جز سودا چه حاصل؟منه دل بر چنین محنت سرایی[FONT=B... لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
Hilary کاربر حرفهای سطح 0 ارسالیها 2,233 پسندها 1,120 امتیازها 16,273 18/4/17 نویسنده موضوع #254 خوشتر از خلد برین آراستند ایوان دلتا به شادی مجلس آراید درو سلطان دلهم ز حسن خود پدید آرد بهشت آباد جانهم به روی خود برآراید نگارستان دلدر سرای دل چو سلطان حقیقت بار دادصف زدند ارواح عالم گرد شادروان دل[FONT=B... لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید. امضا : Hilary
خوشتر از خلد برین آراستند ایوان دلتا به شادی مجلس آراید درو سلطان دلهم ز حسن خود پدید آرد بهشت آباد جانهم به روی خود برآراید نگارستان دلدر سرای دل چو سلطان حقیقت بار دادصف زدند ارواح عالم گرد شادروان دل[FONT=B... لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
Hilary کاربر حرفهای سطح 0 ارسالیها 2,233 پسندها 1,120 امتیازها 16,273 18/4/17 نویسنده موضوع #255 اکئوس تلالات بمدامام شموس تهللت بغماماز صفای می و لطافت جامدر هم آمیخت رنگ جام، مدامهمهجا م**س.ت و نیست گویی مییا مدام است و نیست گویی جامچون هوا رنگ آفتاب گرفت... لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید. امضا : Hilary
اکئوس تلالات بمدامام شموس تهللت بغماماز صفای می و لطافت جامدر هم آمیخت رنگ جام، مدامهمهجا م**س.ت و نیست گویی مییا مدام است و نیست گویی جامچون هوا رنگ آفتاب گرفت... لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
Hilary کاربر حرفهای سطح 0 ارسالیها 2,233 پسندها 1,120 امتیازها 16,273 18/4/17 نویسنده موضوع #256 از دل و جان عاشق زار توامکشتهٔ اندوه و تیمار توامآشتی کن بامن، آزرمم بدار،من نه مرد جنگ و آزار توامگر گناهی کردهام بر من مگیرعفو کن، من خود گرفتار توامشاید ار یکدم غم کارم... لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید. امضا : Hilary
از دل و جان عاشق زار توامکشتهٔ اندوه و تیمار توامآشتی کن بامن، آزرمم بدار،من نه مرد جنگ و آزار توامگر گناهی کردهام بر من مگیرعفو کن، من خود گرفتار توامشاید ار یکدم غم کارم... لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
Hilary کاربر حرفهای سطح 0 ارسالیها 2,233 پسندها 1,120 امتیازها 16,273 18/4/17 نویسنده موضوع #257 باز در دام بلا افتادهامباز در چنگ عنا افتادهاماین همه غم زان سوی من رو نهادکز رخ دلبر جدا افتادهامیاد ناورد آن نگار بیوفااز من بیچاره، تا افتادهامدست من نگرفت روزی از... لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید. امضا : Hilary
باز در دام بلا افتادهامباز در چنگ عنا افتادهاماین همه غم زان سوی من رو نهادکز رخ دلبر جدا افتادهامیاد ناورد آن نگار بیوفااز من بیچاره، تا افتادهامدست من نگرفت روزی از... لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
Hilary کاربر حرفهای سطح 0 ارسالیها 2,233 پسندها 1,120 امتیازها 16,273 18/4/17 نویسنده موضوع #258 ایندم منم که بیدل و بییار ماندهامدر محنت و بلا چه گرفتار ماندهام؟با اهل مدرسه چو به اقرار نامدمبا اهل مصطبه چه به انکار ماندهام؟در صومعه چو مرد مناجات نیستمدر میکده ز بهر چه هشیار ماندهام؟[FONT=B... لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید. امضا : Hilary
ایندم منم که بیدل و بییار ماندهامدر محنت و بلا چه گرفتار ماندهام؟با اهل مدرسه چو به اقرار نامدمبا اهل مصطبه چه به انکار ماندهام؟در صومعه چو مرد مناجات نیستمدر میکده ز بهر چه هشیار ماندهام؟[FONT=B... لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
Hilary کاربر حرفهای سطح 0 ارسالیها 2,233 پسندها 1,120 امتیازها 16,273 18/4/17 نویسنده موضوع #259 یاران، غمم خورید، که غمخوار ماندهامدر دست هجر یار گرفتار ماندهامیاری دهید، کز در او دور گشتهامرحمی کنید، کز غم او زار ماندهامیاران من ز بادیه آسان گذشتهاندمن بیرفیق در ره دشوار ماندهام[FONT=B... لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید. امضا : Hilary
یاران، غمم خورید، که غمخوار ماندهامدر دست هجر یار گرفتار ماندهامیاری دهید، کز در او دور گشتهامرحمی کنید، کز غم او زار ماندهامیاران من ز بادیه آسان گذشتهاندمن بیرفیق در ره دشوار ماندهام[FONT=B... لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
Hilary کاربر حرفهای سطح 0 ارسالیها 2,233 پسندها 1,120 امتیازها 16,273 18/4/17 نویسنده موضوع #260 ساقی، چو نمیدهی شرابمخونابه بده بجای آبمخون شد جگرم، ش*ر..اب در دهتا کی دهی از جگر کبابم؟دردی غمم مده، که من خوداز درد فراق تو خرابماز تابش می دلم برافروز... لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید. امضا : Hilary
ساقی، چو نمیدهی شرابمخونابه بده بجای آبمخون شد جگرم، ش*ر..اب در دهتا کی دهی از جگر کبابم؟دردی غمم مده، که من خوداز درد فراق تو خرابماز تابش می دلم برافروز... لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.