Michel کاربر نیمه فعال سطح 9 ارسالیها 517 پسندها 1,715 امتیازها 12,573 مدالها 10 8/4/17 نویسنده موضوع #91 هرگز دل من ز علم محروم نشد کم ماند ز اسرار که معلوم نشد هفتاد و دو سال فکر کردم شب و روز معلومم شد که هیچ معلوم نشد امضا : Michel
هرگز دل من ز علم محروم نشد کم ماند ز اسرار که معلوم نشد هفتاد و دو سال فکر کردم شب و روز معلومم شد که هیچ معلوم نشد
Michel کاربر نیمه فعال سطح 9 ارسالیها 517 پسندها 1,715 امتیازها 12,573 مدالها 10 8/4/17 نویسنده موضوع #92 هم دانه امید به خرمن ماند هم باغ و سرای بی تو و من ماند سیم و زر خویش از درمی تا بجوی با دوست بخور گر نه بدشمن ماند امضا : Michel
هم دانه امید به خرمن ماند هم باغ و سرای بی تو و من ماند سیم و زر خویش از درمی تا بجوی با دوست بخور گر نه بدشمن ماند
Michel کاربر نیمه فعال سطح 9 ارسالیها 517 پسندها 1,715 امتیازها 12,573 مدالها 10 8/4/17 نویسنده موضوع #93 یاران موافق همه از دست شدند در پای اجل یکان یکان پست شدند خوردیم ز یک ش*ر..اب در مجلس عمر دوری دو سه پیشتر ز ما م**س.ت شدند لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید. امضا : Michel
یاران موافق همه از دست شدند در پای اجل یکان یکان پست شدند خوردیم ز یک ش*ر..اب در مجلس عمر دوری دو سه پیشتر ز ما م**س.ت شدند لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
Michel کاربر نیمه فعال سطح 9 ارسالیها 517 پسندها 1,715 امتیازها 12,573 مدالها 10 8/4/17 نویسنده موضوع #94 یک جام ش*ر..اب صد دل و دین ارزد یک جرعه می مملکت چین ارزد جز باده لعل نیست در روی زمین تلخی که هزار جان شیرین ارزد لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید. امضا : Michel
یک جام ش*ر..اب صد دل و دین ارزد یک جرعه می مملکت چین ارزد جز باده لعل نیست در روی زمین تلخی که هزار جان شیرین ارزد لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
Michel کاربر نیمه فعال سطح 9 ارسالیها 517 پسندها 1,715 امتیازها 12,573 مدالها 10 8/4/17 نویسنده موضوع #95 یک قطره آب بود با دریا شد یک ذره خاک با زمین یکتا شد آمد شدن تو اندرین عالم چیست آمد مگسی پدید و ناپیدا شد امضا : Michel
یک قطره آب بود با دریا شد یک ذره خاک با زمین یکتا شد آمد شدن تو اندرین عالم چیست آمد مگسی پدید و ناپیدا شد
Michel کاربر نیمه فعال سطح 9 ارسالیها 517 پسندها 1,715 امتیازها 12,573 مدالها 10 8/4/17 نویسنده موضوع #96 یک نان به دو روز اگر بود حاصل مرد از کوزه شکستهای دمی آبی سرد مامور کم از خودی چرا باید بود یا خدمت چون خودی چرا باید کرد امضا : Michel
یک نان به دو روز اگر بود حاصل مرد از کوزه شکستهای دمی آبی سرد مامور کم از خودی چرا باید بود یا خدمت چون خودی چرا باید کرد
Michel کاربر نیمه فعال سطح 9 ارسالیها 517 پسندها 1,715 امتیازها 12,573 مدالها 10 8/4/17 نویسنده موضوع #97 آن لعل در آبگینه ساده بیار و آن محرم و مونس هر آزاده بیار چون میدانی که مدت عالم خاک باد است که زود بگذرد باده بیار امضا : Michel
آن لعل در آبگینه ساده بیار و آن محرم و مونس هر آزاده بیار چون میدانی که مدت عالم خاک باد است که زود بگذرد باده بیار
Michel کاربر نیمه فعال سطح 9 ارسالیها 517 پسندها 1,715 امتیازها 12,573 مدالها 10 8/4/17 نویسنده موضوع #98 از بودنی ایدوست چه داری تیمار وزفکرت بیهوده دل و جان افکار خرم بزی و جهان بشادی گذران تدبیر نه با تو کردهاند اول کار امضا : Michel
از بودنی ایدوست چه داری تیمار وزفکرت بیهوده دل و جان افکار خرم بزی و جهان بشادی گذران تدبیر نه با تو کردهاند اول کار
Michel کاربر نیمه فعال سطح 9 ارسالیها 517 پسندها 1,715 امتیازها 12,573 مدالها 10 8/4/17 نویسنده موضوع #99 افلاک که جز غم نفزایند دگر ننهند بجا تا نربایند دگر ناآمدگان اگر بدانند که ما از دهر چه میکشیم نایند دگر امضا : Michel
افلاک که جز غم نفزایند دگر ننهند بجا تا نربایند دگر ناآمدگان اگر بدانند که ما از دهر چه میکشیم نایند دگر
Michel کاربر نیمه فعال سطح 9 ارسالیها 517 پسندها 1,715 امتیازها 12,573 مدالها 10 8/4/17 نویسنده موضوع #100 ای دل غم این جهان فرسوده مخور بیهوده نئی غمان بیهوده مخور چون بوده گذشت و نیست نابوده پدید خوش باش غم بوده و نابوده مخور امضا : Michel
ای دل غم این جهان فرسوده مخور بیهوده نئی غمان بیهوده مخور چون بوده گذشت و نیست نابوده پدید خوش باش غم بوده و نابوده مخور