Michel کاربر نیمه فعال سطح 9 ارسالیها 517 پسندها 1,715 امتیازها 12,573 مدالها 10 8/4/17 نویسنده موضوع #71 تا زهره و مه در آسمان گشت پدید بهتر ز می ناب کسی هیچ ندید من در عجبم ز میفروشان کایشان به زانکه فروشند چه خواهند خرید امضا : Michel
تا زهره و مه در آسمان گشت پدید بهتر ز می ناب کسی هیچ ندید من در عجبم ز میفروشان کایشان به زانکه فروشند چه خواهند خرید
Michel کاربر نیمه فعال سطح 9 ارسالیها 517 پسندها 1,715 امتیازها 12,573 مدالها 10 8/4/17 نویسنده موضوع #72 چون روزی و عمر بیش و کم نتوان کرد دل را به کم و بیش دژم نتوان کرد کار من و تو چنانکه رای من و تست از موم بدست خویش هم نتوان کرد امضا : Michel
چون روزی و عمر بیش و کم نتوان کرد دل را به کم و بیش دژم نتوان کرد کار من و تو چنانکه رای من و تست از موم بدست خویش هم نتوان کرد
Michel کاربر نیمه فعال سطح 9 ارسالیها 517 پسندها 1,715 امتیازها 12,573 مدالها 10 8/4/17 نویسنده موضوع #73 حیی که بقدرت سر و رو میسازد همواره هم او کار عدو میسازد گویند قرابه گر مسلمان نبود او را تو چه گویی که کدو میسازد امضا : Michel
حیی که بقدرت سر و رو میسازد همواره هم او کار عدو میسازد گویند قرابه گر مسلمان نبود او را تو چه گویی که کدو میسازد
Michel کاربر نیمه فعال سطح 9 ارسالیها 517 پسندها 1,715 امتیازها 12,573 مدالها 10 8/4/17 نویسنده موضوع #74 در دهر چو آواز گل تازه دهند فرمای بتا که می به اندازه دهند از حور و قصور و ز بهشت و دوزخ فارغ بنشین که آن هر آوازه دهند امضا : Michel
در دهر چو آواز گل تازه دهند فرمای بتا که می به اندازه دهند از حور و قصور و ز بهشت و دوزخ فارغ بنشین که آن هر آوازه دهند
Michel کاربر نیمه فعال سطح 9 ارسالیها 517 پسندها 1,715 امتیازها 12,573 مدالها 10 8/4/17 نویسنده موضوع #75 در دهر هر آن که نیم نانی دارد از بهر نشست آشیانی دارد نه خادم کس بود نه مخدوم کسی گو شاد بزی که خوش جهانی دارد امضا : Michel
در دهر هر آن که نیم نانی دارد از بهر نشست آشیانی دارد نه خادم کس بود نه مخدوم کسی گو شاد بزی که خوش جهانی دارد
Michel کاربر نیمه فعال سطح 9 ارسالیها 517 پسندها 1,715 امتیازها 12,573 مدالها 10 8/4/17 نویسنده موضوع #76 دهقان قضا بسی چو ما کشت و درود غم خوردن بیهوده نمیدارد سود پر کن قدح می به کفم درنه زود تا باز خورم که بودنیها همه بود امضا : Michel
دهقان قضا بسی چو ما کشت و درود غم خوردن بیهوده نمیدارد سود پر کن قدح می به کفم درنه زود تا باز خورم که بودنیها همه بود
Michel کاربر نیمه فعال سطح 9 ارسالیها 517 پسندها 1,715 امتیازها 12,573 مدالها 10 8/4/17 نویسنده موضوع #77 روزیست خوش و هوا نه گرم است و نه سرد ابر از رخ گلزار همیشوید گرد بلبل به زبان حال خود با گل زرد فریاد همیکند که می باید خورد امضا : Michel
روزیست خوش و هوا نه گرم است و نه سرد ابر از رخ گلزار همیشوید گرد بلبل به زبان حال خود با گل زرد فریاد همیکند که می باید خورد
Michel کاربر نیمه فعال سطح 9 ارسالیها 517 پسندها 1,715 امتیازها 12,573 مدالها 10 8/4/17 نویسنده موضوع #78 زان پیش که بر سرت شبیخون آرند فرمای که تا باده گلگون آرند تو زر نئی ای غافل نادان که ترا در خاک نهند و باز بیرون آرند امضا : Michel
زان پیش که بر سرت شبیخون آرند فرمای که تا باده گلگون آرند تو زر نئی ای غافل نادان که ترا در خاک نهند و باز بیرون آرند
Michel کاربر نیمه فعال سطح 9 ارسالیها 517 پسندها 1,715 امتیازها 12,573 مدالها 10 8/4/17 نویسنده موضوع #79 عمرت تا کی به خودپرستی گذرد یا در پی نیستی و هستی گذرد می نوش که عمریکه اجل در پی اوست آن به که به خواب یا به مستی گذرد امضا : Michel
عمرت تا کی به خودپرستی گذرد یا در پی نیستی و هستی گذرد می نوش که عمریکه اجل در پی اوست آن به که به خواب یا به مستی گذرد
Michel کاربر نیمه فعال سطح 9 ارسالیها 517 پسندها 1,715 امتیازها 12,573 مدالها 10 8/4/17 نویسنده موضوع #80 کس مشکل اسرار اجل را نگشاد کس یک قدم از دایره بیرون ننهاد من مینگرم ز مبتدی تا استاد عجز است به دست هر که از مادر زاد امضا : Michel
کس مشکل اسرار اجل را نگشاد کس یک قدم از دایره بیرون ننهاد من مینگرم ز مبتدی تا استاد عجز است به دست هر که از مادر زاد