مباحث متفرقه پیدا کردن‌ رمان‌های بی‌نام

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

ashena-gharib

نو ورود
نو ورود
تاریخ ثبت‌نام
23/6/20
ارسالی‌ها
7
پسندها
0
امتیازها
3
سطح
0

• #1,071
یه دختری که اون و استاد دانشگاهش عاشق هم میشن و بعدا میفهمن که پسره دایی دختره هست و در آخر میفهمن که مادر دختره دختر ناتنی خانواده مادر بزرگ بوده

*Pantea*

کاربر انجمن
کاربر انجمن
تاریخ ثبت‌نام
30/1/20
ارسالی‌ها
368
پسندها
3,554
امتیازها
16,913
مدال‌ها
1
سطح
2

• #1,072
ممنون عزیزم ولی این نبود داستان این رمان از این قرار بود که یه دختره که رییس شرکت بود داشت مهندس استخدام میکرد بعد یه پسری که خودش خیلی پولدار بود و باباش شرکت داشت با باباش به قهر میکنه و میاد تو شرکت دختره استخدام میشه بعد فکر کنم دختر عمو پسره بود که میخواستن پسره رو مجبور کنن باهاش ازدواج کنه ولی پسره قبول نمیکرد ولی دختر عموش رییس شرکتشو میدزده و پسره رو مجبور میکنه باهاش باشه وبعدا به بابا پسره میگه پسرتو به من ت*جاوز کرده ولی بعدا با آزمایش معلوم میشه که دختره دروغ گفته و خودشم اعتراف میکنه که پسره رو مجبور کرده بعدشم این پسره با همون صاحب شرکتش که عاشقش بود ازدواج میکنه
نه متاسفم همچین رمانی رو نخوندم

MYE

نو ورود
نو ورود
تاریخ ثبت‌نام
23/6/20
ارسالی‌ها
4
پسندها
0
امتیازها
0
سطح
0

• #1,073
سلام دوستان :)
دنبال رمانی میگردم، که در مورد دختری بود که با دوستش برای تست بازیگری میرن در صورتیکه خودش نمیخواسته تست بده، ولی اتفاقی میفته که بعد از تست دادن قبول میشه.
باباش مدیر بازنشسته س و تک فرزنده و بعد از بازی، خیلی معروف میشه.
یه مرد به اسم آرشاویر چون شبیه عشقش توی ایتالیا بوده، عاشقش میشه ولی پسره فک کنم مبتلا به پارانویا بوده چون عشق ثابقش مازوخیست بوده و در نهایت همین باعث شده که بمیره.
دختره با کمک پدر شوهرش، آرشاویرو درمان میکنه.
توسکا

MYE

نو ورود
نو ورود
تاریخ ثبت‌نام
23/6/20
ارسالی‌ها
4
پسندها
0
امتیازها
0
سطح
0

• #1,074
سلام دوستان من دنبال یه رمانم که یه دختری تو پارک میخوان کیفشو بزنن پسره داستان نجاتش میده بعد از هم خوششون میاد و قرار میزارن بعد پسره وضع مالی خیلی معمولی داره ولی دختره پولداره و پسره نمیدونه پسره که میفهمه با هم کات میکنن تا جایی که پسره میره شرکت بابا دختره و استخدام میشه و وضعش خوب میشه و اینکه پسره حسابداره و دختره هم دورگس ممنون میشم اگه میدونید بگید

spk

نو ورود
نو ورود
تاریخ ثبت‌نام
24/6/20
ارسالی‌ها
3
پسندها
0
امتیازها
0
سطح
0

• #1,075
سلام
من دنبال رمانی هستم که اسمش رو فراموش کردم
ممنون میشم راهنمایی کنید
درباره دختری هست که خونوادش رو بر اثر زلزله از دست داده و از تعدادی از بچه های اقوامش نگهداری میکنه.

مریم ن

نو ورود
نو ورود
تاریخ ثبت‌نام
24/6/20
ارسالی‌ها
2
پسندها
1
امتیازها
0
سطح
0

• #1,076
سلام
ی رمان بود ک ی خواهر برادر بودن ...برادر عاشق ی دختره پولدار میشه برادر دختره راضی ب ازدواج نیس و میگه ما پول داریم و شما هیچی ندارین ..بعدش مخفیانه دختر و پسر با هم فرار میکنن و ازدواج میکنن...برادر دختره میفهمه و عصبانی میشه و میره سراغ خواهر پسره و ب زور باهاش ازدواج میکنه....بعد از چند وقت اون دختر و پسر برمیگردن و...

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها] *Pantea*

شیرین ۱۹۷۵

نو ورود
نو ورود
تاریخ ثبت‌نام
25/6/20
ارسالی‌ها
2
پسندها
3
امتیازها
0
سطح
0

• #1,077
سلام دوستان دنبال یک رمان هستم با این مضمون،برای دختری پاپوش درست می کنند با عکس ونامه که عاشق نامزد خواهرش هست وبرای خواهرش می فرستند وباعث خودکشی خواهر می شوند،دختر از طرف خانواده و نامزد خودش به شدت طرد شده وبا وجود زندگی با خانواده اش خودش خرجشو در میاره فکر کنم خواهرش ناتنی بود،بعد طی جریاناتی معلوم میشه همه چیز کار یکی از دشمنان پدرش هست خواهرش خودکشی نکرده بلکه کشته شده و دختر بی گناه هست

مهسانوروزی

نو ورود
نو ورود
تاریخ ثبت‌نام
16/5/20
ارسالی‌ها
47
پسندها
154
امتیازها
503
مدال‌ها
1
سطح
1

• #1,078
سلام
ی رمان بود ک ی خواهر برادر بودن ...برادر عاشق ی دختره پولدار میشه برادر دختره راضی ب ازدواج نیس و میگه ما پول داریم و شما هیچی ندارین ..بعدش مخفیانه دختر و پسر با هم فرار میکنن و ازدواج میکنن...برادر دختره میفهمه و عصبانی میشه و میره سراغ خواهر پسره و ب زور باهاش ازدواج میکنه....بعد از چند وقت اون دختر و پسر برمیگردن و...
فکر کنم تازیانه و عشق باشه

امضا : مهسانوروزی

مهسانوروزی

نو ورود
نو ورود
تاریخ ثبت‌نام
16/5/20
ارسالی‌ها
47
پسندها
154
امتیازها
503
مدال‌ها
1
سطح
1

• #1,079
سلام دوستان یه رمانی خونده بودم دختره عاشق یه پسره بوده ولی پسره بهش محل نمیذاشت بعد استاد دختره که پسر عموی همون پسره بود با از دختره خواستگاری میکنه بعد دختره میره به همونی که عاشقش بود عشقشو اعتراف میکنه اما پسره اونو پس میزنه بعدشم دختره با استادش ازدواج میکنه و عاشق اون میشه واون پسره رو فراموش میکنه تا اینکه اون پسره دختره رو میدزده اما آخرش دختره و استادش به بازهم بهم میرسن

امضا : مهسانوروزی

Saba Abbasi

طراح انجمن
طراح انجمن
تاریخ ثبت‌نام
24/3/19
ارسالی‌ها
3,709
پسندها
43,483
امتیازها
74,373
مدال‌ها
34
سطح
40

• #1,080
سلام دوستان دنبال یک رمان هستم با این مضمون،برای دختری پاپوش درست می کنند با عکس ونامه که عاشق نامزد خواهرش هست وبرای خواهرش می فرستند وباعث خودکشی خواهر می شوند،دختر از طرف خانواده و نامزد خودش به شدت طرد شده وبا وجود زندگی با خانواده اش خودش خرجشو در میاره فکر کنم خواهرش ناتنی بود،بعد طی جریاناتی معلوم میشه همه چیز کار یکی از دشمنان پدرش هست خواهرش خودکشی نکرده بلکه کشته شده و دختر بی گناه هست
سفر به دیار عشق

امضا : Saba Abbasi
وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.