ابتدا ذکر کنم، مثل شیر بالـا سرتونم! همه رو یه جا تگـ کنید و پست جدا نفرستید
REZA_M
موفقیت در زندگی در اولویت و موفقیت و بالـا بردن سایت
I'M_NEGIN
خودت میدونی خیلی زیاد عزیزی و لـازم به گفتن نیست! همیشهی همیشه خوشبخت و موفق بمونی و گرههای زندگیت یه طوری باز بشن که شکـ بکنی از اول بودن یا نه
its_me
تو هم خیلی عزیزی برام هم اسم ِ جذابم. همیشه خوب باشی و آدمای خوب و مهم اطرافت برات بمونن
Matiή
غم و ناراحتی های گدشتهت فراموش بشن و زندگیت همیشه روی روال ِ شادی رفیق (...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
roro nei30
انشاءالله سال بعد، همون که زیاد راجعبهش حرف زدیم...
روشنک.ا و افسانه نوروزی
همیشه، همینطوری که هستید ببینمتون؛ روراست، پر از انرژی مثبت. در کنارش، چاپِ کتابهاتون و رسیدنشون به دستِ من، با امضای خودتون.
I.Râstâ
همیشه خوشحال باشی، هیچوقت ناراحت نشی(همون قبلی شد*_*)، کنکورت دقیقا همون چیزی شه ک میخوای، بعد از کنکور ب اون برنامه هایی ک ی بار گفتی تا بیست و خورده ای سالگیت داری برسی (هرچند اگه عوضش کرده باشی) تمام آرزوهات برآورده بشن و دوستی هات پایدار:) ...از این سر ب زیریم در بیای گناه داری:))
ی بار..فقط ی بار بتونم ببینمت و بغلت کنم-_-
P.Sh AiDa.G_M
امیدوارم برین همون جایی که می خواین و به همونایی که می خواین برسین آرزو می کنم بتونین بین همه ی اونایی که دوستشون داریم یکی رو انتخاب کنین آرزو می کنم فردا اورست رو ببینین سورپرایز دارن maryam.n
آرزو می کنم تابستون به آرزوت برسی و فردا ساعت یک و ربع شبکه سه برنامه ی اورست رو ببینی سوپرایزه ReiHane_FB
آرزو می کنم هر چی آلبوم که خواستی بگیری و فردا ساعت یک و ربع شبکه سه برنامه اورست رو ببینی سوپرایزه saba⸙
آرزو می کنم که به همه ی آرزو هات...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.