سلام وقت بخیر
درخواست طراحی جلد رمانم و عکس هم با خودم
در حال تایپ | رمان فاطوش | نوشین سلمانوندی نویسنده افتخاری انجمن یک رمان
کد رمان: ۵۲۰۴ ناظر: @M A H D I S نام رمان: فاطوش (جلد اول) نام نویسنده: نوشین سلمانوندی ژانر: #عاشقانه #اجتماعی #مذهبی خلاصه: کسی چه میداند! شاید هم که من، آخرین بازمنده از سرخیِ آرزوهای خاموش شدهیِ زن نابینایی باشم... آخر، اگر که بینا بودم؛ لکه به دامان خوشحالیهایم نمیانداختم.forum.1roman.ir
سلام خسته نباشید؛ درخواست جلد برای رمانم رو دارم و عکس هم با خودم:)♡♡♡
[URL...
نام دلنوشته: عشقولانهای برای تو
نام نویسنده:زینب زاهد
مقدمه: دوستت دارم می خوانی ، می دانم که می دانی ولی به رویت نمیاری.می نویسم از دوست داشتنم برای تو برای عشقی که وقتی بهت نگاه می کنم از چشمانم پیداست.برای تو که همه جای شهرم با من بودی. بیادنبالم تا قدم بزنیم تمام شهر را باهم دیگر.دوستت دارم تا ابد.
درخواست جلد
درخواست جلد برای نقاب زندانی
تگ متوسط
سلام، وقت بخیر.رتبه اول BNY | رمان شاخسار بید | فاطمه فاطمی نویسنده افتخاری انجمن یک رمان | Page 5
«سوگند به قلم و آنچه مینویسد...» کد: 5128 ناظر: @R O SH A N A K سطح: ویژه، رتبه اول اجتماعی، رتبه اول BNY خلاصه : پروا شرافت، دختری که پیش از چشیدن طعم جوانی، تبدیل به مادری تنها میشود؛ پس از بیرون آمدن از کنجِ عزلت خود، انگشت اتهام و نگاهِ مغروقِ ترحم دیگران را سوی خود میبیند. او از دیار...forum.1roman.ir
نویسنده: فاطمه فاطمی
عنوان: شاخسار بید
ژانر: اجتماعی، درام
خلاصه : پروا شرافت، دختری که پیش از چشیدن طعم جوانی، تبدیل به مادری تنها میشود؛ پس از بیرون آمدن از کنجِ عزلت خود، انگشت اتهام و نگاهِ مغروقِ ترحم دیگران...
(مجموعه داستانهای آلیس هاتسون)
نام رمان: جادوگران تئودور
نام نویسنده: آل۱۱
ژانر: #فانتزی #طنز #عاشقانه #تریلر
خلاصهای از رمان:
دختری به نام آندیا که یک فردیست با زندگی عادی، بهطور تصادفی در روز اول مدرسهاش، به دنیایی راه پیدا میکند که تمامی چیزها و اتفاقات ناممکن، آنجا ممکن به نظر میرسد.
جهانی پر از شگفتی و جادو که سراسرش را جلال و شکوه فرا گرفته است، ولی یک مشکل وجود دارد؛ آندیا درست به مکانی احضار شده بود که از سراسر کیهان، افرادی را جمع آوری کرده بودند که جادو در رگهایشان جریان داشت، اکنون برای آموزش، به آکادمیهای جادوگری میروند تا برای جنگ پیشرو، آماده شوند...