دلنوشته: مخبط
نویسنده: ILLUSION
***
نقد اول عنوان:
عنوان انتخابی تنها واژهایست که با هیچ کلمه دیگری ترکیب نشده است. کلمه انتخابی نویسنده نو هست.
جایگزینی کلمه جدید مخبط به جای مجنون و... که از عناوین پرتکرار به شمار میروند خلاقانه به نظر میرسد اما این عنوان در نگاه اول زیاد برای مخاطب خوشآوا نیست و به دلیل نامشخص بودن معنای آن برای کسی که تا به حال این واژه را نشنیده و توضیحات نویسنده را هم نخوانده است، کمی گنگ به نظر میرسد.
از نظر ارتباط با محتوا میتوان گفت عنوان با محتوای دلنوشته و حال و هوای کلی آنها ارتباط داشت.
عنوان انتخابی دچار ضعف زیادی نبود...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
نام دلنوشته: شاعر تمام نخواهد شد
نویسنده: بریوان
***
عنوان:
عنوان دلنوشته حالت جمله داشت. "شاعر تمام نخواهد شد" میتواند در ذهن مخاطب آثار شاعری را ایجاد کند که بعد از مرگش هم بین مردم باشند.
عنوان، ارتباط چندانی با محتوای دلنوشته نداشت. اما از جذابیت متوسطی برخوردار بود.
مقدمه:
حجم مقدمه مناسب بود و از آرایهها و کلمات خوبی استفاده شده بود. مقدمه خلاصهی مناسبی بود که هم با دلنوشته و هم با عنوان مرتبط بود.
ساختمان دلنوشته:
نثر ادبی، در سراسر دلنوشته حفظ شده بود. همچنین دلنوشته از انسجام موضوعی خوبی برخوردار بود و در طول دلنوشته از یک موضوع...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
نام دلنوشته: دیوار
نویسنده: DAyan
***
نقد اول عنوان: عنوان انتخابی نویسنده تک کلمه بود که جذابیت چندانی نداشت. از لحاظ جذابیت نمیشود گفت عنوان پالس قویای دارد اما بد هم نیست. سادگی و زیبایی منحصر به خود را داشت. از لحاظ ارتباط با محتوا، میشود گفت مرتبط بود. چرا که ذکر شده نگارنده یادداشتهایش را به دیوار آبی اتاق خود میچسباند و از همین روست که این عنوان برگزیده شد. مقدمه:
حجم مناسبی داشت و بسیار ساده بود. نویسنده بدون هیچ پیچ و خمی بسیار بدیهی میگوید یادداشتهایی برای...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
عنوان
انارستان نامی بود که برای دلنوشتهتان انتخاب کرده بودید؛ یک عنوان تک کلمهای به معنای سرزمین انار یا زمینهای انار که ممکن است مخاطب را به یاد درخت های انار و میوه های قرمزش و دانه های یاقوتین انار بیندازد. در مقدمه تان به خوبی به این نام اشاره کردید و منظورتان را رساندید.
مقدمه
به کار بردن آرایه های مناسب و اشاره به جزییات داستانهای پارسی، همچون ضحاک و در ادامه استفاده کردن از ادبیات جهان و حتی به کارگیری کلمات تضاد، به خوبی باعث شده بودند تا شروع مناسبی داشته باشید.
انتقال و توصیف احساسات
یکی از کلیدیترین راهها برای جلب...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
عنوان:
تاکستان سرخ عنوانی بود که در بطن مقدمه و دلنوشته بارها دلیل انتخاب آن را با استعارههایی زیبا به مخاطب نشان داده بودید. صفت سرخ برای تاکستانی که به خون کشیده شده در طی پستهای مختلف برای خواننده ملموس شده بود و ارتباط مناسب این عنوان با محتوا مشهود بود.
مقدمه:
با تکیه بر آرایههای دلنشین همانند جناس و ترکیب کلماتی نو مقدمهای شیوا و مناسب نوشته شده بود که خواننده را با حال و هوای عموم محتوایی که در پیش رو داشت آشنا میکرد. در مقدمه با استدلالی زیبا و اشارهای شاعرانه به «ندا» که محوریت دلنوشته است، توانسته بودید دلیل انتخاب عنوان را نیز به خوبی...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
نقد اول:
عنوان:
عنوان انتخابی نویسنده ترکیبی از دو واژه بود که نسبتا نو هستند. خصوصا لغت هاوار یک واژهی کوردیست به معنای فریادی از سر درد. آوار نیز معنای واضحی دارد تنها هاوار برای مخاطب شاید اولین بار باشد که میشنود. همچنین عنوان آرایه جناس زیبایی داشت. از لحاظ ارتباط با محتوا، میشود گفت مرتبط بود.
مقدمه:
حجم مناسبی داشت و از جذابیت کافیای برخوردار بود. جدا از ارتباط آن با محتوا، آرایههای زیبا و خلاقانهای را به کار برده بودید که در همان ابتدا توانایی قلم را به مخاطب نشان میداد. همچنین مقدمه آغاز و پیشزمینهی خوبی بود برای خواندن پستهای دلنوشته...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
نقد اول:
عنوان:
عنوان انتخابی نویسنده ترکیبی از دو واژهی عمق و دل به علاوه حرف ی بود. عمق لغتی عربیست که تکرار آن را به کرات در عناوین دیدهایم. دل نیز طبعا یکی از واژگان کلیشه است. و این دو با کنار هم قرار گرفتن نه تنها ترکیب تازهای را پدید نیاورده بودند، بلکه جذابیت ظاهری هم نداشتند. گویا چون محتوای دلنوشته از عمق دل نویسنده است، عنوان چنین برگزیده شده. که ارتباط چندان ملموسی محسوب نمیشود. طبعا دلنوشته از دل است و نامش بهر همین دلنوشته است، این عنوان از هیچ جهت جالب نبود.
مقدمه:
متنی بسیار کوتاه که شاید در دو خط خلاصه میشد. با بافتی محاوره و زبانی...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
عنوان:
عنوان دلنوشته متشکل از دو کلمهی "جان" و "دل" است که در ذهن مخاطب تصویری عاشقانه را میسازد و دلنوشته هم عاشقانه بود و این یک پوئن مثبت است. عنوان با محتوای دلنوشته و مقدمه مرتبط بود.
کلماتی که عنوان را تشکیل داده بودند ساده بودند، اما حاصل ترکیب آنها ترکیبی زیبا بود.
اما عنوان نامیست که نویسنده به محبوبش لقب داده در صورتی که اینگونه نام گذاری عنوان درست نیست.
مقدمه:
مقدمه حجم نسبتا خوبی داشت و آرایهی گره زدن دلها به هم، آرایهی زیبایی بود. اما مقدمه به عنوان اولین چیزی که مخاطب آن را میخواند و بعد از عنوان دومین چیزیست که مخاطب را جذب...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
نقد اول:
عنوان:
ترکیبی از جمع مرز و لالهپوش که خود لالهپوش یک نوع مرکب است به معنای مستور از لاله. پوشیده از لاله یا پوشیده با لاله. مرزها نیز استعاره از یک سرزمین است.
بنابراین معنای عنوان سرزمینیست پوشیده از لاله، که لاله نماد عشق و آزادیست.
عنوان هوشمندانه انتخاب شده بود، ترکیبسازی خلاقانه و زیبایی نیز داشت. از لحاظ ارتباط با محتوا، مرتبط بود.
مقدمه:
محتوای مقدمه جستجو در نقشهی ایران است. تصویرسازی خوبی در آن به چشم میخورد "جنگلهای باران خورده" که به خوبی یک تصویر را در ذهن مخاطب شکل میداد. زبان متمایز و قلم شیوایی برای بیان...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
نقد اول:
عنوان:
عنوان دلنوشته از نامی ترکیبی ساخته شده بوده «زنده» «به گور» کسی که زندگیاش در تاریکی است و مرده و زندهاش تفاوتی ندارد. شاید به عنوان نام دلنوشته نو باشد اما ترکیبی نو نبود که جالب توجه باشد.
مقدمه:
اول از همه ارتباط مقدمه با عنوان و دلنوشته بود که کاملا مشهود بود. اما نویسنده با توجه به این چنین ایدهای در مقدمه از آرایههایی زیبا بهره ببرد.
ساختمان دلنوشته:
حجم پارتها تقریبا یکسان بودند و ارتباط پارتها به هم نیز در کنار ان باعث سده بود دلنوشته منسجم و منظم باشد و همینطور ادبی بودن نثر دلنوشته به جذابیت آن نیز افزوده بود.
توصیف و انتقال احساسات:
استفاده از آرایههای متنوع...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.