متن با فونت FarhangBlack
در پاییز، نغمه‌های نوشتن در آسمان معلق‌اند. داستان‌هایی که با هر دم سردی از باد، جان می‌گیرند و دل‌ها را می‌نوازند.

مباحث متفرقه پیدا کردن رمان‌های بی‌نام

mseh

رو به پیشرفت
سطح
7

ارسالی‌ها
129
پسندها
800
امتیازها
5,003
مدال‌ها
6
  • #1,301
ممنون مهربون
رمان قلم قوی و متفاوت بگید
نارگون، من غلام قمرم، سایه شب آنلاین، لالایی برای خواب‌های پریشان آنلاین، شاپرک تنها آنلاین.
خانه‌ای روی ابرها، دنیای بیمار، پاورقی زندگی متوسط، وهم بیابان‌ها
بهاره شریفی، آزیتا خیری، الف قیصری، فاطمه اصغری، پروانه قدیمی، بهاره شریفی، ریحانه رسولی،...، رهایش

sara.eb

نو ورود
سطح
0

ارسالی‌ها
3
پسندها
8
امتیازها
0
  • #1,302
سلام من دنبال یه رمانی ام که دختره تو سن کم بهش دست درازی میشه و حال روحیش داغونه . بعد الان بزرگ شده و یه پسری فک کنم روانشناس بهش کمک میکنه
دختره توی یه شرکت ساختمون سازی کار میکنه و یه روز با دیدن یه مردی که شبیه متجاوزش بوده خیلی حالش بد میشه
ممنون میشم اگه کسی اسمشو یادشه بهم بگه

آخرین ویرایش توسط مدیر

sara.eb

نو ورود
سطح
0

ارسالی‌ها
3
پسندها
8
امتیازها
0
  • #1,303
دنبال دو تا رمان میگردم

اولی در مورد دختری بود اهل جنوب پدر و مادرش از هم جدا شده بودن و پدر مرده بود و این دختره تو جنوب با عمه و پدربزرگش زندگی می‌کرده و تو سن کم به عنوان خون بس ازدواج میکنه و پسر بعد از عروسی با برادرش میره آمریکا درس بخونه و داستان چندسالگ بعد رو روایت میکنه که دختر کارمند هست و پسره برگشته و میخواد با هم زندگی کنن و تا اونجا که یادمه دختر از پسر حامله بود اما فکر میکنه بچه مرده اما در واقع مادرش که پسر بوده بچه رو بزرگ میکرد

رمان دوم هم با این موضوع بود دختره حامله است اما نمی تونه بچه رو نگه داره دوستی داره که داداشش و زن داداشش بچه دار نمیشن و از این میخوان بچه رو بده به اینا اما بعد زن داداش میره و دختر بعد...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.

فرزانه خرم

نو ورود
سطح
0

ارسالی‌ها
2
پسندها
7
امتیازها
0
  • #1,304
سلام یه رمان چند سال پیش خ‌وندم اسم دختره سایه مخیلی خوشگل بوده خودشو زشت میکنه میره خدمتکار یه مرد میشه اخرشم میمره دختره نویسنده ام هست

Nina.solis

نو ورود
سطح
0

ارسالی‌ها
1
پسندها
3
امتیازها
0
  • #1,305
سلام
یه رمان بود در مورد یه دختری که جاسوس بود ظاهرا و در مورد پسر دندونپزشک میخواست اطلاعات بگیره رفت همسایه اش شد و باهاش ارتباط برقرار کرد، کسی میدونه اسمش چی بود؟

گل گندم

رو به پیشرفت
سطح
1

ارسالی‌ها
109
پسندها
192
امتیازها
618
مدال‌ها
2
  • #1,306
سلام روز بخیر دنبال رمانی میگردم که دختره متاهله و مجبوره از شهرش به شهر اصلیه خودش بره در این راه توی اتوبوس در ساکش مواد پیدا میشه و دختررو زندانی میکنن شوهرش به واسطه مادرش ازش طلاق میگیره و کسی که مسئول پرونده ی این دختره هست توی اتفاقاتی عاشقش میشه اسم رمان چیه؟
در چشم من طلوع کن

گل گندم

رو به پیشرفت
سطح
1

ارسالی‌ها
109
پسندها
192
امتیازها
618
مدال‌ها
2
  • #1,307
ولی بانوی قصه هم پسره مجرد بود هم دختره
دو تا بچه بودن که دختره میشد خالشون پسره میشد عموشون
زندگی خصوصی.رمان زروان.دوتا رمان اینجوریه که آقاهه بچه داره وخانومه برای پرستاری میاد خونش

diann

نو ورود
سطح
0

ارسالی‌ها
34
پسندها
69
امتیازها
90
  • #1,308
سلام دنبال رمانی ام که شخصیت ها دوتا دوست دختر بودن و یکیشون یهو میفهمه جنسیت متفاوتی داره و جا میذاره میره بدون خبر خارج عمل میکنه پسر میشه هم پلیس برمیگرده پیش دختره با اسم بنیامین. اسم قبلش گمونم بهار بود.
اگه اسمشو فهمیدین به منم بگین لطفا!!

diann

نو ورود
سطح
0

ارسالی‌ها
34
پسندها
69
امتیازها
90
  • #1,309
سلام یه رمان خونده بودم ولی اسم شخصیتاش یادم نیست.... داستان درمورد دختری بود که مدتی بود از دوستش خبر نداشت(انگاری فکر میکرد مرده) و با خانواده دوستش در ارتباط بود. یروز بهش خبر میدن که پسرعموی دوستش که پلیسه قراره از خارج بیاد.... پسره میاد و سعی میکنه به دختره نزدیک بشه اتفاقاتی میوفته و اخر داستان معلوم میشه که پسر همون دوست دختره بوده و عاشق دختر شده بود و این مدت هم که غیبش زده بود رفته بود برا عمل تغییر جنسیت
لطفا اگه اسمش رو میدونید بگید ممنون
اگه اسمشو فهمیدین به منم بگین لطفا!!

گل گندم

رو به پیشرفت
سطح
1

ارسالی‌ها
109
پسندها
192
امتیازها
618