سوار بر بال سرنوشت رو چک کنیدکسی اسم اینو نمییدونه
سوار بر بال سرنوشت رو چک کنیدکسی اسم اینو نمییدونه
کسی اگه اسمشو میدونه ممنون میشم کمکم...یه رمانی بود اسمشو یادم نیست ممنون میشم کمکم کنید
داستان درمورد پسری بود که دخترا رو گول میزد بهشون نزدیک میشد و ازشون پول میگرفت فک کنم میخواست یکی از اعضای خانوادشو از زندان بیاره بیرون بعد با یه دختری برخورد میکنه که استاد دانشگاه بود و برخلاف انتظارش اصلا تو نخ پسربازی و پارتی و اینا نیست و کم کم عاشق پسره میشه پسره هم عاشقش میشه ولی خب پسره یه زندگیه الکی و فیک رو به دختره نشون داده بود ،بعد ها حقیقت رو به دختره میگه برخلاف انتظارش دختره با این موضوع کنارمیاد و میمونه پاش و... اسم پسره هم سیاوش بود فک کنم
مادرش هم تو خونه ی دختره خدمتکار بود،البته خوده پسره اینو نمیدونست.
کسی اسمشو یادش میاد؟
رمان سیاه بازی از مدیا خجستهکسی اگه اسمشو میدونه ممنون میشم کمکم کنه :)ذهنم خیلی درگیرشه
رمان راز یک سناریو اشاره داره به بیمارستان؛ و قلم ۱۰/۱۰سلام من دنبال یه رمانی میگردم که کلا ت محیط بیمارستان باشه عشق و عاشقیشون مثل رمان عبور از غبار و دروغ شیرین
من با تو به قلم لیلی سلطانیسلام دنبال رمانی میگردم اسم دختره رویادم نیس با دختر همسایشون دوست بودن و برای کنکور درس میخوندن بعد دوست دختره ی داداش داشت اسمش امین بود مذهبیم بود دختره عاشق داداش دوستش میشه اون نمیفهمه بعد پسرع زن میگیره بچه دارم میشن زنش میمیره دختره نمیدونم پرستارش میشه یا باهاش ازدواج میکنه خیلی درگیرشمکسی اسمشو نمیدونه؟؟؟؟
کسی اسم این رمانو نمی دونه خسته شدم بسکه دنبالش گشتم...رمان خونبس و اربابی هستسلام...یه رمانی هست داداش دختره قاتل میشه و دختره برای اینکه داداش اعدام نشه خونبس میشه وشرط خونبس شدنش اینه همیشه باید نقاب رو صورتش باشه...کسی اسم این رمان میدونه
با سلام خدمت تمامی عزیزان
طبق تقاضاهایی که داشتیم مبنی بر زدن این بخش، تاپیک زده شد؛ ولی در صورت رعایت نکردن قوانین تاپیک بسته خواهد شد.
قوانین:
●تاپیک برای پیدا کردن رمان های گمنام می باشد، پس لطفا "معرفی" یا "درخواست رمان" نداشته باشید!
●برای پیدا کردن رمان مد نظرتون، فقط کافیه که خلاصه ای از رمان یا نکته های بولد اون رمان که به خاطر دارید رو بنویسید.
●دوستانی که داوطلب کمک کردن در این زمینه هستند و اسم اون رمان مجهول رو می دونند، اول باید بررسی کنند تا مطمئن بشوند که قبلا به اون سوال، پاسخی داده نشده باشه.
●برای پاسخ دادن از
با سلام خدمت تمامی عزیزان
طبق تقاضاهایی که داشتیم مبنی بر زدن این بخش، تاپیک زده شد؛ ولی در صورت رعایت نکردن قوانین تاپیک بسته خواهد شد.
قوانین:
●تاپیک برای پیدا کردن رمان های گمنام می باشد، پس لطفا "معرفی" یا "درخواست رمان" نداشته باشید!
●برای پیدا کردن رمان مد نظرتون، فقط کافیه که خلاصه ای از رمان یا نکته های بولد اون رمان که به خاطر دارید رو بنویسید.
●دوستانی که داوطلب کمک کردن در این زمینه هستند و اسم اون رمان مجهول رو می دونند، اول باید بررسی کنند تا مطمئن بشوند که قبلا به اون سوال، پاسخی داده نشده باشه.
●برای پاسخ دادن از *نقل قول کردن* پست شخص...