متن با فونت FarhangBlack
در پاییز، نغمه‌های نوشتن در آسمان معلق‌اند. داستان‌هایی که با هر دم سردی از باد، جان می‌گیرند و دل‌ها را می‌نوازند.

مباحث متفرقه پیدا کردن رمان‌های بی‌نام

Fateme hp

نو ورود
سطح
0

ارسالی‌ها
4
پسندها
0
امتیازها
0
  • #2,472
دنبال رمان میگردم ک پسره یا نبینا باشه یا لال یا فلج از این سبکی ها دوست دارم البته چند تایی تو این سبک خوندم اگر هست چیزی خوندین معرفی کنین بی زحمت

Fateme hp

نو ورود
سطح
0

ارسالی‌ها
4
پسندها
0
امتیازها
0
  • #2,473
اگرم رمانی مثل گناه مقدس خوندین ک مرده زنش میمیره بعد بچه دارنمی تونستن بشن بچه هاشون فریز کرده یودن اینا ی دختری میاد بخاطر ازاد کزدن نامزدش حاضر میشه بچه هایه مرده بدنیا بیاره از این مدلی خونده دارین بگین

Fateme hp

نو ورود
سطح
0

ارسالی‌ها
4
پسندها
0
امتیازها
0
  • #2,474
بچه ها ی رمانی ک دختره یا پسره باعث اسیب دختره میشن مثل ژن برتر معرفی می کنین بخونم پسره ترجیعا تو تصادفی چیزی باعث آسیب شده باشه عین ی رمانی بود ک دختره مدل بود پسره باعث شد دختره کل قیافشو از دست بده ی اینجوری سبکی بهم بگین
یا عین چشم ها

mobinaseifabadi

نو ورود
سطح
0

ارسالی‌ها
1
پسندها
0
امتیازها
0
  • #2,475
سلام من دنبال رمانی می‌گردم که یک زمانی توی یه سایت آنلاین بود و زیاد چسزی ازش یادم نیست
اگر درست یادم باشه دختر داستان تاریخ می‌خوند. یک روز موضوع درسشون یکی از فرماندهان(فکر کنم آرتا بود) و معشوقه‌ش بود. دختر تصادف می‌کنه و وقتی چشم‌هاشو باز می‌کنه می‌بینه که به قدیم رفته و توی بدن معشوقه آرتاست. توی این صحنه توی کشتی بودن و جنگ می‌شه و فرمانده زن ایرانی هم توش حضور داشت. بعدا از کما درمی‌آد و مردی شبیه به آرتا رو می‌بینه.

**sahar**

نو ورود
سطح
0

ارسالی‌ها
1
پسندها
0
امتیازها
0
  • #2,476
سلام دنبال اسم یک رمان هستم که خیلی وقت پیش خوندم و دختر داستان تیپ خاص محجبه داره و برای مراسم و اینا کترینگ میکنه و پسر داستان رستوران یا کافه داره

ella24

نو ورود
سطح
0

ارسالی‌ها
1
پسندها
0
امتیازها
0
  • #2,477
خسته نباشید دوستان. من دنبال یه رمانم که حدودا ده سال پیش خوندمش
داستانش درباره دختری بود با پسرعموش نامزد کرد بعد تصادف کرد چشاش کور شد بعد داداش رفیقش پول عمل چشمشو داد بعد عاشق هم شدن ازدواج کردن و کلی ماجرای دیگه هم داشتن که دقیق یادم نیست ولی فک کنم میخواست از پسرعموش انتقام بگیره که بهش خ**یا*نت کرده بود . دختره بابا نداشت با مامانش زندگی میکرد .
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.

زهی ۶۹

نو ورود
سطح
0

ارسالی‌ها
3
پسندها
0
امتیازها
0
  • #2,478
اسم
سلام اسم این رمان خیلی برام مهمه لطفا اگه میدونید بگید
اولیش اینه که یه دختر که اسمش یادم نیست و مادرش مرده و پدرش هم وضع خوبی نداره از خونه فرار میکنه و مدتی میره پیش دوستش اونجا با پسرعمه دوستش که اسمش پارسا هست و وکیله آشنا میشه و عاشق هم میشن و ازدواج میکنن و دختره فکرکنم والیبالیسته و و مدتی میره سنگاپور

دومی یه دختره رو میدزدن و میخوان بهش دست درازی کنن یه پسر پیداش میکنه و میخواد نجاتش بده و پلیسا میرسن و چون این دوتا تو اتاق تنها بودن مجبورشون میکنن باهم ازدواج کنن که اسم پسره هم بهزاده یه داداش کوچیکتر هم داره که باهم زندگی میکنن اسم دختره هم فکرکنم مریم بود یه مدت به عنوان همخونه باهم زندگی میکردن بعد عاشق هم...

زهی ۶۹

نو ورود
سطح
0

ارسالی‌ها
3
پسندها
0
امتیازها
0
  • #2,480
سلام ممنون میشم کمکم کنید اسم این رمانو پیدا کنم

ی دختر دوست پسر داشته که اون پسر تلاش میکنه تو یه موقعیت بهش ت*جاوز کنه و توی یه مهمونی این اتفاق میفته و دایی یا عموی پسر (دقیق یادم نیست کدومشون)ک همسرش فوت شده بوده و ی دختر کوچیک هم داشته و خیلی مذهبی بوده برای حفظ آبروی دختر باهاش ازدواج میکنه و دختر ب خاطر ضربه روحی ای که خورده بوده اوایل از از همسرش متنفر بوده و تا مدتها از رابطه با همسرش میترسیده اما کم کم درست میشه و عاشق هم میشن