Donald کاربر انجمن سطح 12 ارسالیها 195 پسندها 5,946 امتیازها 21,263 مدالها 11 1/1/21 #821 کاش ،ای کاش ها پاک میشدند آنگاه حسرتی نداشتم امضا : Donald
Sunlight رو به پیشرفت سطح 11 ارسالیها 158 پسندها 3,018 امتیازها 16,413 مدالها 9 سن 22 19/1/21 #822 دلتنــگی، شــوخــی ســرش نمــی شــود! دلتنگــی مــوریــانــه اســت و مــن هنــوز آدم نشــده ام! مــن هنــوز، چــوبــی ام . . . امضا : Sunlight
دلتنــگی، شــوخــی ســرش نمــی شــود! دلتنگــی مــوریــانــه اســت و مــن هنــوز آدم نشــده ام! مــن هنــوز، چــوبــی ام . . .
SAN.SNI مدیر بازنشسته سطح 30 ارسالیها 6,050 پسندها 27,879 امتیازها 70,873 مدالها 26 24/1/21 #823 چه وحشتناک نمیآید مرا باور و من با این شبیخونهای شوم و بیشرمانهای که دارد مرگ بدم میآید از این زندگی دیگر چه بیرحمند صیادان مرگ، ای داد! "مهدی اخوان ثالث" امضا : SAN.SNI
چه وحشتناک نمیآید مرا باور و من با این شبیخونهای شوم و بیشرمانهای که دارد مرگ بدم میآید از این زندگی دیگر چه بیرحمند صیادان مرگ، ای داد! "مهدی اخوان ثالث"
Friba~ مدیر بازنشسته سطح 39 ارسالیها 2,638 پسندها 42,435 امتیازها 66,873 مدالها 26 24/1/21 #824 ﷽ در آینهی شکستهی تو تکرار شدن چه بیثمر بود من تکه به تکه رخ نمودم چشمانِ تو باز بیخبر بود #زهرا_میرزایی_صحرا
﷽ در آینهی شکستهی تو تکرار شدن چه بیثمر بود من تکه به تکه رخ نمودم چشمانِ تو باز بیخبر بود #زهرا_میرزایی_صحرا
Friba~ مدیر بازنشسته سطح 39 ارسالیها 2,638 پسندها 42,435 امتیازها 66,873 مدالها 26 25/1/21 #825 چـه دلچسب و تماشایی ست با تو شــرابی غــرق گیـــرایی ست با تو دو لیـوان چـای در یک صبح برفی شروعی نــاب و رویـایی ست با تو #شهراد_میدری
چـه دلچسب و تماشایی ست با تو شــرابی غــرق گیـــرایی ست با تو دو لیـوان چـای در یک صبح برفی شروعی نــاب و رویـایی ست با تو #شهراد_میدری
SAN.SNI مدیر بازنشسته سطح 30 ارسالیها 6,050 پسندها 27,879 امتیازها 70,873 مدالها 26 28/1/21 #826 هیچوقت به تهش فکر نکن چون ممکنه برسی به غم ته زندگی به این قشنگی، میرسی به مرگ ته یک روز خوب، ممکنه برسی به شب پر از فکر و خیال... ته یک خاطره قشنگ،ممکنه برسی به یک یادش بخیر... از حس و حال مسیر لذت ببر... به تهش فکر نکن ته اش هیچی نیست رفیق.. امضا : SAN.SNI
هیچوقت به تهش فکر نکن چون ممکنه برسی به غم ته زندگی به این قشنگی، میرسی به مرگ ته یک روز خوب، ممکنه برسی به شب پر از فکر و خیال... ته یک خاطره قشنگ،ممکنه برسی به یک یادش بخیر... از حس و حال مسیر لذت ببر... به تهش فکر نکن ته اش هیچی نیست رفیق..
SAN.SNI مدیر بازنشسته سطح 30 ارسالیها 6,050 پسندها 27,879 امتیازها 70,873 مدالها 26 28/1/21 #827 اما مرگ آن قدر زیاد است به همه می رسد حتی به شاعری که از زندگی سخن می گفت "علیشاه مولوی" امضا : SAN.SNI
Friba~ مدیر بازنشسته سطح 39 ارسالیها 2,638 پسندها 42,435 امتیازها 66,873 مدالها 26 2/2/21 #828 در شبـــــ کوچک من دلهره ی ویرانیسٺ گوش کن وزش ظلمٺ را می شنوی؟ ✍ #فروغ_فرخزاد
Friba~ مدیر بازنشسته سطح 39 ارسالیها 2,638 پسندها 42,435 امتیازها 66,873 مدالها 26 2/2/21 #829 چه باید کرد با چشمت که در تکرار این لذت جدایى مى شود افسوس و ماندن مى شود عادت بیا عهدی کنیم امروز، روز اول دیدار اگر رفتیم بی برگشت، اگر ماندیم بی منت تو باید سهم من باشی اگر معیار دل باشد ولی دق داد تا دادت به من تقدیر بی دقّت جوانی رفت و در آغوش تو من تازه فهمیدم چه می گویند وقتی می کنند از زندگی صحبت خودت شاید نمی دانی چه کردی با دلم امّا دل یک آدم سرسخت را بردی ، خداقوّت! #سید_تقی_سیدی
چه باید کرد با چشمت که در تکرار این لذت جدایى مى شود افسوس و ماندن مى شود عادت بیا عهدی کنیم امروز، روز اول دیدار اگر رفتیم بی برگشت، اگر ماندیم بی منت تو باید سهم من باشی اگر معیار دل باشد ولی دق داد تا دادت به من تقدیر بی دقّت جوانی رفت و در آغوش تو من تازه فهمیدم چه می گویند وقتی می کنند از زندگی صحبت خودت شاید نمی دانی چه کردی با دلم امّا دل یک آدم سرسخت را بردی ، خداقوّت! #سید_تقی_سیدی
GHAZAL NAROUEI نویسنده افتخاری سطح 40 ارسالیها 3,053 پسندها 55,659 امتیازها 69,173 مدالها 41 سن 19 9/2/21 #830 "به نام خدا" دلنوشتههایی درمورد برف: تا تو با ناز نخندی چه کسی خواهد دید سی و دو دانه ی برفی که درخشان باشد می نویسی به تن برف آرزویت را با کاش *** در برف، سپیدی پیداست . بسیاری با نمای سپید نزدیک میشوند که در ژرفنای خود نیستی به مراه دارند! *** وقتی قهر میکنی، مثل نشستن یک سوز زمستانی سرد بر جانم، تمام وجودم یخ میزند. با ما به ازین باش که با خلق جهانی… امضا : GHAZAL NAROUEI
"به نام خدا" دلنوشتههایی درمورد برف: تا تو با ناز نخندی چه کسی خواهد دید سی و دو دانه ی برفی که درخشان باشد می نویسی به تن برف آرزویت را با کاش *** در برف، سپیدی پیداست . بسیاری با نمای سپید نزدیک میشوند که در ژرفنای خود نیستی به مراه دارند! *** وقتی قهر میکنی، مثل نشستن یک سوز زمستانی سرد بر جانم، تمام وجودم یخ میزند. با ما به ازین باش که با خلق جهانی…