نویسندگان، مهندسان روح بشریت هستند.

مباحث متفرقه پیدا کردن‌ رمان‌های بی‌نام

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

Sari

نو ورود
سطح
0

ارسالی‌ها
27
پسندها
22
امتیازها
40
  • #1,821
سلام دوستان خسته نباشيد.دنبال يه رمانم كه دختراسمش نگين از شمال مياد تهران دانشگاه بعداز تموم شدن دانشگاهش ميره توي شركتي كار اونجا با آبدارچي شركت كه خودش قبلاًشركت داشته واسمش نيماست آشنا ميشه كسي ميدونه اسمش چيه
کسی اسم این رمانو نمیدونه واقعا؟؟؟؟

Sari

نو ورود
سطح
0

ارسالی‌ها
27
پسندها
22
امتیازها
40
  • #1,822
سلام دنبال یه رمان میگردم که اسمشو یادم رفته داستان درباره دختر و پسری بود که فکر میکنم تو دانشگاه عاشق هم میشن دختره چادریه بعد از یه مدت با هم عقد میکنن ولی پسره یه دختر دیگه ای زیر پاش میشینه و گولش میزنه اونم زنشو به بهانه چادری بودن و حجابش طلاق میده با اون یکی دختره ازدواج میکنه که شب عروسی متوجه میشه که دختره حاملس و گولش زده دختره رو طلاق میده و خیلی پشیمون میشه ولی زن خودش میره خارج بعد از ۵ سال برمیگرده بعد از یه مدت دوباره با هم ازدواج میکنن
ممنون میشم اگه اسمشو میدونین بهم بگین
دوستان لطفا اگه کسی اسم این رمانو میدونه بهم بگه چون خیلی وقته دنبالش میگردم ممنونم

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها] ISET1

Sari

نو ورود
سطح
0

ارسالی‌ها
27
پسندها
22
امتیازها
40
  • #1,823
سلام دوستان من قبلا یه رمانی خوندم ولی الان اصلا اسمش یادم نمیاد داستان این طوریه که یه دختر و پسری فکر میکنم توی دانشگاه عاشق هم میشن و با هم عقد میکنن دختره چادری بوده و بعد از یه مدت پسره به تحریک دختر خالش از زنش به خاطر حجابش ایراد میگیره و زنشو طلاق میده بعد پشیمون میشه و بعد از ۵ سال دوباره با هم ازدواج میکنن خواهش میکنم اگه کسی اسمشو میدونه بهم بگه ممنونم

*Pantea*

کاربر انجمن
سطح
2

ارسالی‌ها
368
پسندها
3,554
امتیازها
16,913
مدال‌ها
1
  • #1,824
سلام عشقا. :1:

دنبال ۱ رمانی میگردم که اسمش ( عصیانگر ) هست‌. با هزار بدبختی و مشکل چند روز پیش آدرسشو تو تلگرام پیدا کردم حالا که شروع به خوندش کردم و سر پارت ۱۹۲ یهو نویسنده از قسمت اول تا ۳۲۷ رمان رو از کانال حذف کرد که من مجبور شدم برم و بقیه ش رو بخونم. حالا وسط هاشو نخوندم. کسی آدرس دیگه ای از این رمان داره به من بده؟؟ :458083-4185d00c33d822db61caa9316fe525d5:
این رمان رو من توی اینستا دیدم، آدرس پیجش= miss author@
اسمش که همین بود، خودم نخوندمش

Mikhak

نو ورود
سطح
0

ارسالی‌ها
4
پسندها
0
امتیازها
0
  • #1,825
سلام بچه ها
اسم این رمان رو میخام
دختره استاده عاشق شاگردش میشه بهش پیشنهاد ازدواج میده اسم پسره دانیاله بعد پسره فقیره بهش کار میده

حیران

رو به پیشرفت
سطح
7

ارسالی‌ها
170
پسندها
499
امتیازها
5,063
مدال‌ها
6
  • #1,826
سلام خداقوت دوستان یه رمان خوندم که اسم دختره مه یاس اما یاس صداش میزنن و شوهرمادرش می خواد اونو به یه مرد چهل ساله زن دار بده که توسط یه یحیی فرشادی نامی شب عقدش با خوردن یه دارویی فراری داده میشه چون همه فکر می کنن که مرد و بعد به یه شهر دیگه برده میشه و اونجا کار میکنه کسی میدونه اسمش چیه؟
نمی دونید؟

امضا : حیران

حیران

رو به پیشرفت
سطح
7

ارسالی‌ها
170
پسندها
499
امتیازها
5,063
مدال‌ها
6
  • #1,827
سلام دوستان من دنبال یه رمانم که شخصیت دختره اسمش ترمه است و از شیراز میاد تهران بخاطر قبول شدن توی رشته تئاتر و خانواده اش اونو می فرستن خونه عمه مادرش که یه پسر داره به اسم امیرحافظ که از بچگی عاشق دختره بوده ولی او خبر نداشته
کسی میدونه اسمش چیه؟
اگه کسی خونده بگه لفطا

امضا : حیران

ایمو

رو به پیشرفت
سطح
3

ارسالی‌ها
206
پسندها
262
امتیازها
1,413
مدال‌ها
5
  • #1,828
دوستان من کلا دنبال ۱ رمان با موضوع جدید می گردم. رمانی که توش خ**یا*نت، ت*جاوز، اینکه دختر داستان تنش فروشی کنه، ازدواج اجباری، اینکه دختره شیطون باشه و پسره مغرور،رمان با صحنه های خشن و...‌‌.. چه میدونم از این رمان های تکراری نباشه. ۱ رمان جذاب می خوام ۱ رمانی که تکراری نباشه. هر کس تا به حال اگه همچین رمان هایی با سبک جدید خونده معرفی کنه. هر چقدر هم که تعداد رمان ها زیاد بود عیب نداره فقط تکراری نباشن ممنون میشم اگه معرفی کنه. دوستان اگه میشه همه تون یه تعداد زیادی معرفی کنین و مطمئن باشید که من همه شون رو می خونم. مرسی از همگی. :105:
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها] *Pantea*

Fariba aaa

رو به پیشرفت
سطح
1

ارسالی‌ها
165
پسندها
195
امتیازها
728
مدال‌ها
2
  • #1,829
سلام بچه ها
اسم این رمان رو میخام
دختره استاده عاشق شاگردش میشه بهش پیشنهاد ازدواج میده اسم پسره دانیاله بعد پسره فقیره بهش کار میده
شهد گس

*Pantea*

کاربر انجمن
سطح
2

ارسالی‌ها
368
پسندها
3,554
امتیازها
16,913
مدال‌ها
1
  • #1,830
دوستان من کلا دنبال ۱ رمان با موضوع جدید می گردم. رمانی که توش خ**یا*نت، ت*جاوز، اینکه دختر داستان تنش فروشی کنه، ازدواج اجباری، اینکه دختره شیطون باشه و پسره مغرور،رمان با صحنه های خشن و...‌‌.. چه میدونم از این رمان های تکراری نباشه. ۱ رمان جذاب می خوام ۱ رمانی که تکراری نباشه. هر کس تا به حال اگه همچین رمان هایی با سبک جدید خونده معرفی کنه. هر چقدر هم که تعداد رمان ها زیاد بود عیب نداره فقط تکراری نباشن ممنون میشم اگه معرفی کنه. دوستان اگه میشه همه تون یه تعداد زیادی معرفی کنین و مطمئن باشید که من همه شون رو می خونم. مرسی از همگی. :105:
رمانای پرستو.س عالین :1: :1:
مثل پرنیان شب، توکا پرنده کوچک، ال آی، پیوند ذهنی، ماه مه آلود، ماه...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.