نویسندگان، مهندسان روح بشریت هستند.

مباحث متفرقه پیدا کردن‌ رمان‌های بی‌نام

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

Mobina.yahyazade

مدیر بازنشسته
سطح
12

ارسالی‌ها
850
پسندها
3,887
امتیازها
17,773
مدال‌ها
13
  • #2,011
:458149-2e0df5ba9e7ed867450b1a5ac2956e3a::458149-2e0df5ba9e7ed867450b1a5ac2956e3a:
سلام
یه رمانی بود دختره میره روستا تا نذاره خواهر ناتنیش باپسر عموی ارباب ازدواج کنه بعد کلی کل کل عاشق ارباب روستا میشه
رمان در آغوش مهربانی

امضا : Mobina.yahyazade

Maryam.Shakibaei

کاربر انجمن
سطح
12

ارسالی‌ها
266
پسندها
6,000
امتیازها
21,263
مدال‌ها
14
  • #2,012
امضا : Maryam.Shakibaei

Samieh1270

رو به پیشرفت
سطح
1

ارسالی‌ها
120
پسندها
192
امتیازها
668
مدال‌ها
2
  • #2,013
نخوندین اینو؟ دختر و پسر ایرانی ان هر ۲ در خارج اقامت دارن و زندگی میکنن و اونجا هم آشنا و عاشق میشن. اگه میشه جواب بدین دوستان. :62:
فک کنم اسمش بی قراره قلبم باشه پسره پزشکه و دختره پرستار

Samieh1270

رو به پیشرفت
سطح
1

ارسالی‌ها
120
پسندها
192
امتیازها
668
مدال‌ها
2
  • #2,014
سلام
من دنبال یه رمان میگردم که اسم پسره آراده رئیس یه شرکتیه یه دستیار یا منشی خصوصی داره طی یه اتفاقی دختر رو میاره با خودش زندگی میکنه ولی کسی نمیدونه کم کم عاشق هم میشن ولی بخاطر شک دختره باهم اختلاف پیدا میکنن از خونه پسره میره
کسی نمیدونه اسمشو
دختره تو خونه پسره کارشم انجام میده برای تولدش هم کتابی که دوست داره براش میخره ولی میده یه دختر دیگه بهش بده

چیستا

نو ورود
سطح
3

ارسالی‌ها
22
پسندها
177
امتیازها
1,118
مدال‌ها
4
  • #2,015
امضا : چیستا

zahra14

رفیق جدید انجمن
سطح
0

ارسالی‌ها
96
پسندها
105
امتیازها
578
  • #2,016
سلام من یه رمانی خونده بودم که الان اسمش رو فراموش کردم
راجع به دختری بود که وقتی مادرش حامله بود پدرش ولشون کرده رفته با عشقش و حالا این مادر و دختر خارج بودن بعد دختره مادرش میمیره و برای انتقام میاد ایران و میره پیش پدرش و زندگی می‌کنه می‌خواد از زن باباش انتقام بگیره به خاطر همین می‌خواد مخ پسر خشن زنه که از شوهر اولشه رو بزنه و میزنه بعد پسره بهش ...می کنه و دختره ولش می‌کنه و ادامه‌ش رو یادم نیست
ممنون میشم کمکم کنید:hanghead::4-1-110::hello::wave::happysmiley:
جانان عشق چک کنید

mhi

رو به پیشرفت
سطح
12

ارسالی‌ها
137
پسندها
3,148
امتیازها
17,773
مدال‌ها
11
  • #2,017
امضا : mhi

spk

نو ورود
سطح
0

ارسالی‌ها
3
پسندها
0
امتیازها
0
  • #2,018
سلام دوستان
رمانی خوندم که دختره خونوادش رو توی زلزله از دست میده و از بچه های فامیل که زنده مونده بودن نگهداری میکنه. فکر کنم اسم یکی از بچه ها هم علی بود.داستان درباره عاشقی دختره و نگهداری هم زمان از بچه هاست.
اگه کسی اسم رمان رو میدونه راهنمایی کنه لطفا
ممنون

mhi

رو به پیشرفت
سطح
12

ارسالی‌ها
137
پسندها
3,148
امتیازها
17,773
مدال‌ها
11
  • #2,019
با سلام
دنبال یه رمان میگردم اسمشو نمیدونم
داستان درباره یه دختره که با دوستش تو جنگل بودن که یه کتاب پیدا میکنن وقتی بازش میکنن باعث مبشن یه موجود به نام سایه بیدار بشه واز مردم دهکده انتقام بگیره ولی دختره خودشو فدای مردمش میکنه وقتی میرن تو مخفی گاه سایه باید به سایه کمک کنه که تا همسرشو زنده کنه برای همین باید 5تا سنگ رو با کشتن 5پری به دست بیارند
تا همین جاشو یادمه
یه موجود هم توش بود به نام رویا خور که کارش از بین بردن کابوس های بد بود
شخصیت سایه هم یه پسر عمو داشت به نام نیلی که زیر دریا زندگی میکرد

اگه کسی اسم رمانو میدونه خاهش میکنم بهم بگه :hanghead: :hanghead: :hanghead: :hanghead:
من دیدم شما چند دفعه این رو گذاشتین...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.

امضا : mhi

mahsa1377

نو ورود
سطح
0

ارسالی‌ها
9
پسندها
9
امتیازها
3
  • #2,020
سلام بچه ها
یه رمان بود که خیلی وقت پیش خوندمش
درمورد یه دختر(اسمشم سونا بود انگار) بود که توی جنوب داشت تو دانشگاه هتل داری میخوند، ترم آخرش بهش خبر میرسه که بردار دوقلوش خودکشی کرده، بعد از اون میاد میره شمال و مسولیت هتل خانوادگیشون رو به عهده میگیره توی اون مدت یه آژانس مسافر بری باهاش قرار داد میبندند که دختره بعدا عاشق مسئول آژانس (برادر بزرگه خانواده) میشه ولی یه مدت بعد از ازدواجشون میفهمه همه این که این خانواده نزدیکش شده و عاشق پسره شده نقشه پسره و خانواده پسره بوده تا خانواده دختره( به خصوص بابای دختره) رو زمین بزنند ، بعدا میفهمه خودکشی داداششم نقشه همین خانواده بوده
لطفا اگه کمکم کنید
رمان جان و شوکران

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها] Kia1995
وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.