نویسندگان، مهندسان روح بشریت هستند.

مباحث متفرقه پیدا کردن‌ رمان‌های بی‌نام

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

Kia1995

نو ورود
سطح
1

ارسالی‌ها
43
پسندها
59
امتیازها
103
مدال‌ها
1
  • #3,351
سلام دنبال لینک دانلود رمان طعم گس نگاهت هستم ولی هرچی گشتم پیدا نمیکنم میشه کمکم کنید دارم دیوونه میشم
سلام دنبال لینک دانلود رمان طعم گس نگاهت هستم ولی هرچی گشتم پیدا نمیکنم میشه کمکم کنید دارم دیوونه میشم
سلام به این کانال مراجعه کنید
romanhayeasheghane@

Mahdiyeh5281

نو ورود
سطح
0

ارسالی‌ها
1
پسندها
1
امتیازها
0
  • #3,352
سلام
یه رمانی رو چندسال پیش تو یه کانال تلگرام،نصفش رو خوندم،الان اصلا اسمش یادم نیست که بقیش روبخونم. موضوعش راجب یه دختره بود که پدرش معتادبود واونو به زور به یه افغانی شوهرش میده،دختره هم بعد یه مدت بصورت اتفاقی بایه پسره به اسم مهران اشنامیشه و بااینکه دختره شوهر داشته و اون پسره هم اینو میدونه اماعاشق هم میشن،تااینکه شوهردختره چون غیرقانونی توایران بوده زنش لومیدتش و دادگاه هم حکم طلاق زنه رو صادرمیکنه،بعدازینکه از شوهرش جدامیشه باهمون پسره آشنا میشه ولی وقتی مادر پسره میفهمه نمیذاره ازدواج کنن و پسره هم غیبش میزنه. لطفا اگه کسی میدونه راهنماییم کنه ممنون میشم.

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها] *chista*

چکامه

نو ورود
سطح
0

ارسالی‌ها
3
پسندها
4
امتیازها
0
  • #3,353
رمان بود که فقط یه سری از تیکه هاش یادمه این که دختره که از خانواده طرد میشه و باباش میندازدش بیرون و اون میره پیش عموش و بعد چند سال برمیگرده و میخواد انتقام بگیره و خودشو جای خدمتکار جا می زنه و از دستی غذای مورد علاقه خودشو که باباش ممنوع کرده درست کردنشو درست می کنه ...
و این که دوست صمیمیش که فک کنم زنداداشش میشه چون آراشگر بوده میفهمه این گریم کرده
اگه میشه اسمشو بهم بگین
شعله شب

• Like

Zohal_s

نو ورود
سطح
0

ارسالی‌ها
4
پسندها
6
امتیازها
0
  • #3,354
سلام
به دنبال رمانی هستم با موضوع ازدواج اجباری . داستان در باره دختری هست که دکترش به دروغ بهش میگه دچار بیماری شده که نمی تونه بچه دار بشه.
دختره هم این رازش رو به دندون پزشکش میگه . دندون پزشک دختره هم سرطان داشت و یک پسر داشت. دندون پزشک دختره می دونست بعد از مرگش شوهرش با کسی ازدواج نمی کنه و برای اینکه بچه اش بی مادر بزرگ نشه ، از دختر داستان برای شوهرش خواستگاری می کنه ...
دختره هم به دلایلی مجبور میشه قبول کنه. کم کم با گذر زمان دختره عاشق شوهرش میشه و بعد از مرگ دندون پزشکش متوجه میشه بارداره . گویا دکترش برای انتقام گرفتن بهش دروغ گفته بوده که دلیل انتقامش یادم نیس .
اگه اسم رمان رو می دونید ممنون میشم کمکم کنین پیداش کنم .

• Like

BIANCO

کاربر انجمن
سطح
20

ارسالی‌ها
400
پسندها
11,711
امتیازها
27,973
مدال‌ها
17
  • #3,356
سلام
دنبال یه رمانی هستم زیاد چیزی ازش یادم نیست که دختره عاشق کره هست.بعد میره کره و اونجا یکی رو میبینه اونوقت همدیگه رو دوست دارن بعد دختره برمیگرده ایران پسره از کره میاد ایران
یه چیزی از آخرای رمان یادمه که بارون میومد و پسرم که ایران بود چتر نداشت دخترم میاد چترشو میگیره بالا سرش بعد همدیگه رو میبینن
اگه میشه کمکم کنید خیلی ممنون
سلام رمان تمنای ماندن

امضا : BIANCO

♣♥Roghaeih♥♣

نو ورود
سطح
0

ارسالی‌ها
45
پسندها
87
امتیازها
103
  • #3,357

Kim.Zahra

کاربر حرفه‌ای
سطح
13

ارسالی‌ها
1,463
پسندها
6,504
امتیازها
27,173
مدال‌ها
14
  • #3,358
امضا : Kim.Zahra

BIANCO

کاربر انجمن
سطح
20

ارسالی‌ها
400
پسندها
11,711
امتیازها
27,973
مدال‌ها
17
  • #3,359
امضا : BIANCO

Aabbcc

رو به پیشرفت
سطح
2

ارسالی‌ها
155
پسندها
176
امتیازها
728
مدال‌ها
3
  • #3,360
سلام یه رمانی بود پسره 18 سالش بود بچه برادر ناتنیش فکر کنم بزرگ میکنه بعد دختره عاشق عموش میشه فکر کنم مادر دختره ناراحتی اعصاب داشت کسی اسمش میدونه؟؟؟
اگه پیداش کردین میشه اسمشو به منم بگید حتما؟؟

• Like
وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
عقب
بالا