سیگار شکلاتی و شکلات تلخ رو چک کنیدسلام وقت بخیر من دنبال یه رمان پلیسی هستم که دختره تو اهواز فک کنم دانشجو هستش بعد تو ارایشگاه کار میکنه با دوتا پلیس مخفی اتفاقی اشنا میشه مجبور میشه با یکیشون ازدواج کنه پلیسه خیلی با دختره خوب رفتار نمیکنه دختره خیلی جلفه و اینا
ممنون میشم کمکم کنید پیداش کنم
نه هیچ کدومش نیست عزیزمسیگار شکلاتی و شکلات تلخ رو چک کنید
از هما پوراصفهانی
رمان چاپیه فکر کنم
حصار تنهایی منسلام دوستان ،کسی اسم این رمان را میدونه که در مورد یه دختریه که پدرش معتاده وبعد مرگ پدرش طلبکارای پدرش اونا میدزدند ومجبور به جابه جایی مواد وکار با قاچاقچیا میشه وکلی اذیت میشه وزجر میکشه در آخر هم با سردسته قاچاقچیا ازدواج میکنه فکر کنم..
اینو پیدا کردین به منم بگیدسلام من دنبال یه رمانم که پسره پلیس مبارزه با مواد مخدر بود و عاشق دختر خالش بود دختر خالش از بچگی تومور داشته اما خودش خبر نداره برای همین خیلی لوسش کردن و مثل بچه ها میمونه اما پسره چون با خانواده خالش توی یه ساختمون زندگی میکنن برای اینکه حرمت خانواده رو نشکونه میره با یکی از همکاراش ازدواج میکنه ولی بعدش ازش طلاق میگیره در اخر با دختر خالش ازدواج میکنه پسره یه خواهرم داشت که با دوستش ازدواج کرده اما بچه دار نمیشدن
بله قلم نویسنده این رمان هم از نظر من قوی بود و خیلی خوب استفاده کرده بودن از کلمه ها اما متاسفانه نمی تونم این رمان رو پیداش کنممنم خیلی دوست دارم این رمان رو بخونم باید جالب باشه
کسی اسم این رمان رو نمیدونه؟؟
فک کنم پانیک اتکاینو کسی نمیدونه؟
سیاه بازییه رمانی بود که مرد داستان دو هویت داشت..ینی خودش در اصل فکر کنم جنوب تهران با خانوادش زندگی میکردن و خیلی وضعشون خوب نبود و اگر اشتباه نکنم تو یه مکانیکی کار میکرد..بعد برای خودش اسم و شخصیت دیگه ای درست میکنه و میخاد دختر داستان رو تیغ بزنه که البته ما اینو وسطای رمان میفهمیم که اون یکی مرده هم خود همین یارو عه:)
یادمه اول داستان با این شروع میشد که یکی از پسرا میخاست ماشین باکلاس یکی از مشتری هارو برداره ببره دوست دخترشو بگردونه:))
خیلیم قشنگ بود اشتباهی قبلنا پاکش کردم و الان اسمش یادم نیست.
ممنون میشم اگ کسی منو ازین بدبختی نجات بده:)))