- تاریخ ثبتنام
- 31/10/20
- ارسالیها
- 579
- پسندها
- 4,716
- امتیازها
- 21,973
- مدالها
- 13
سطح
12
- نویسنده موضوع
شاید تو این لحظه افکارم تحت تأثیر عصبانیتم بود، ولی هر چی فکر میکردم علیاری نفرت انگیزترین موجودی بود که تو زندگیم دیدم. یکی که آگاهانه سعی داشت بهم آسیب جدی بزنه.
- اگه قراره بیست سال حبس بکشم خب چه فرقی میکنه؟ تو رو خلاص میکنم دلم خنک میشه.
خندید. با صدای بلند! ولی من چیز خندهداری نگفتم. اخمهام رو توهم کشیدم و اون نشست روی میز.
- دربارهات درست فکر میکردم. اعتراف میکنم تو یکی از چموشترین متهمهایی هستی که به پستم خورده. منم بدم میاد از اونایی که هنوز بازجویی شروع نشده با یه توپ و تشر خودشون رو خیس میکنن. مرد اونیه که سر خم نکنه. هرچند جلوی من آخرش همه سر خم میکنن! ولی من دلم میخواد طول بکشه. اینکار مثل استخراج طلاست. آخرش قشنگه! وقتی بعد از کلی مقاومت میشکنی...
- اگه قراره بیست سال حبس بکشم خب چه فرقی میکنه؟ تو رو خلاص میکنم دلم خنک میشه.
خندید. با صدای بلند! ولی من چیز خندهداری نگفتم. اخمهام رو توهم کشیدم و اون نشست روی میز.
- دربارهات درست فکر میکردم. اعتراف میکنم تو یکی از چموشترین متهمهایی هستی که به پستم خورده. منم بدم میاد از اونایی که هنوز بازجویی شروع نشده با یه توپ و تشر خودشون رو خیس میکنن. مرد اونیه که سر خم نکنه. هرچند جلوی من آخرش همه سر خم میکنن! ولی من دلم میخواد طول بکشه. اینکار مثل استخراج طلاست. آخرش قشنگه! وقتی بعد از کلی مقاومت میشکنی...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.