متن با فونت FarhangBlack
در پاییز، نغمه‌های نوشتن در آسمان معلق‌اند. داستان‌هایی که با هر دم سردی از باد، جان می‌گیرند و دل‌ها را می‌نوازند.
  • تذکر:

نویسندگان عزیز از نوشتن رمان‌هایی با محتوای غیر اخلاقی خودداری کنید. در صورت مشاهده چنین موضوعی صحنه رمان شما بدون تذکر توسط ناظرین حذف خواهد شد.

مواردی که شامل موضوعات غیراخلاقی می‌شود عبارت‌است از:

1. پرداختن به زندگی افرادی با گرایش های خاص مانند (هم‌جنس‌گرایی، ....)

2. بیان صریح عقاید سیاسی در رمان‌ها و زیر سوال بردن چارچوب‌های جامعه اسلامی

3. بیان توصیف صریح جنسی و به کار بردن کلمات ناشایست.

و...

قبل از ایجاد رمانتان موارد زیر را در نظر داشته باشید:

1. اسم رمان خود را طوری انتخاب کنید که داری مصادیق مجرمانه و خلاف عرف جامعه نباشد.

2. از به کار بردن کلمات جنسی و مواردی که با شئونات اسلامی مغایرت دارد، به جد خودداری کنید.

3- برای تایپ رمان می توانید طبق تاپیک آموزشی زیر رمان خود را ارسال کنید:

کلیک کنید

4. با مطالعه رمان‌های نویسندگان انجمن به آن‌ها امید نوشتن خواهید داد.

کلیک کنید

در حال تایپ رمان من با تو مجنون شدم | زری کاربر انجمن یک رمان

• نویسنده موضوع itszari
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 54
  • بازدیدها 1,774
  • کاربران تگ شده هیچ

itszari

کاربر انجمن
سطح
9

ارسالی‌ها
420
پسندها
1,122
امتیازها
7,283
مدال‌ها
10
  • نویسنده موضوع
رهام، کلافه پلک سنگینش را بست و نفسش را در سینه حبس کرد. دست مشت شده‌اش را بر روی میز بزرگ کوبید. آزاده خانم زیر ضربه‌ی سهمگین و پر از خشم رهام که عصبانیتش بر روی میز خلاصه شد، لرزید. چند گام عقب‌گرد کرد، اما از عصبانیت رهام کاسته نشد و بلکه افزوده شد. این ری‌اکشن‌های رهام در برابر چنین مسائلی از چشمان آزاده خانم دور نماند. دست لرزیده‌اش را بر روی گوشه‌ی شالش نهاد و به سختی شالش را بر روی سرش تنظیم کرد و با صدای ضعیف و دردمندش لب زد:
- الان زمانی نیست که من و تو با هم در مورد همچین مسائلی صحبت کنیم. تو هم خسته‌ای برو توی اتاقت استراحت کن. زمانی که آروم شدی با هم قهوه می‌خوریم و صحبت می‌کنیم!
رهام، نگاه سراپا تمسخرش را به آزاده خانم داد و از لای دندان‌هایی که بر روی هم می‌سایید لب از لب...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.

آخرین ویرایش توسط مدیر

itszari

کاربر انجمن
سطح
9

ارسالی‌ها
420
پسندها
1,122
امتیازها
7,283
مدال‌ها
10
  • نویسنده موضوع
آزاده خانم، دستش را زیر عینکش برد و چشمانش را فشار داد. در حینی که نرمخند لبانش کش می‌آمد، چند گام به طرف رهام برداشت و دست ظریفش را بر روی دست مردانه‌ی او گذاشت و گفت:
- پسر عزیزم، میشه یکم به من فرصت بدی تا زمان موعود که فرا رسید همه چیز رو برات توضیح بدم؟
رهام، صورتش از شدت غم کدر شد. ابروانش از شدت خشم در هم فرو رفت. چشمانش مماس هر دو چشمان خشن و بی‌رحم مادربزرگش قرار گرفت. سپس گفت:
- کی زمان موعود فرا می‌رسه؟
آزاده خانم، دستش را بلند کرد و به آرامی پشت دست رهام کوبید و با لبخند پررنگ‌تری که بر روی لبانش شکل می‌گرفت در جواب به سؤال او پاسخ داد:
- زمانی که ببینم انتقاممون رو گرفتی و حق اون دختره و خونوادش رو کف دستشون گذاشتی!
رهام، پوزخند تلخی زد و قولنج انگشتانش را شکست و لب زد:
-...

itszari

کاربر انجمن
سطح
9

ارسالی‌ها
420
پسندها
1,122
امتیازها
7,283
مدال‌ها
10
  • نویسنده موضوع
پوزخند بر روی لبان گوشتی رهام، پررنگ‌تر شد. زمانی که مکث و تعلل مادربزرگش را دید مجبور شد نگاهش را بالا بکشد و از پله‌های عمارت دوتا یکی پایین رفت. آزاده خانم چند رشته از موهای جوگندمی‌اش را از روی شانه‌اش کنار زد و یک نخ سیگار از پک بیرون کشید و میان لبانش گذاشت. کام سنگینی از آن گرفت و به دود سیگار که از لابه‌لای انگشتان زنانه‌اش در حرکت بود و به هوا برمی‌خاست چشم دوخت. بازدمش را با عصبانیت از پره‌های بینی‌اش بیرون فرستاد و خاکستر سیگارش را در زیر سیگاری تکاند‌؛ سپس لبان گوشتی‌اش را به داخل دهانش کشید و پوست نازک لبش را جوید. رهام از پله‌های عمارت بالا آمد و در حینی که آستین لباسش را بالا می‌کشید، آزاده خانم عصایش را بر روی پارکت‌ها کوبید و ته مانده‌ی سیگارش را در زیر سیگاری له کرد و...

آخرین ویرایش توسط مدیر
  • Like
واکنش‌ها[ی پسندها] Sara_D

itszari

کاربر انجمن
سطح
9

ارسالی‌ها
420
پسندها
1,122
امتیازها
7,283
مدال‌ها
10
  • نویسنده موضوع
با وارد شدن آن‌ها به سالن، رهام انگشت سبابه‌اش را پایین آورد و دستانش را مشت کرد و وارد اتاقش شد. دسته‌ی هلالی شکل درب سفید رنگ اتاقش را گرفت و آن را به‌هم کوبید. آزاده خانم با شنیدن صدای درب، بالا پرید و با یک حرکت از روی کاناپه برخاست و گفت:
- خیلی خوش‌اومدین.
رهام چمدانش را از بالای کمد سفید رنگش پایین آورد و به طرف تختش پرتاب کرد. لباس‌هایش را از کمد بیرون آورد و آن‌ها را چنگ زد و در چمدانش نهاد. مدارک‌هایی که مربوط به شرکت و کارهای فردا بود را در چمدان گذاشت و زیپ آن را بست، سپس نگاهش حول فضای به‌هم ریخته‌ی اتاقش چرخید‌. زمانی که متوجه شد چیزی از قلم نیفتاده است، دسته‌ی هلالی شکل درب را گرفت و به طرف خود کشید. با گشوده شدن درب و دیدن چمدانی که در دست رهام بود تمامی چشم‌ها از شدت...

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها] Sara_D

itszari

کاربر انجمن
سطح
9

ارسالی‌ها
420
پسندها
1,122
امتیازها
7,283
مدال‌ها
10
  • نویسنده موضوع
لبان گوشتی‌اش را به داخل دهانش کشید و گفت:
- کدوم اشتباه به حالم می‌خنده؟ اشتباه‌های تو که یه روز خوش برامون نذاشته؟
مات و مبهوت مانده چشمانش را در اعضای صورت رهام چرخاند و کمان ابروانش را درهم کشید.
- از کدوم اشتباه‌های من حرف می‌زنی؟ به‌قدری خودخواهی که حتی زیر بار اشتباهاتت هم نمیری.
دست مشت شده‌اش را بر روی میز کوبید و فریاد نه چندان بلندی زد.
- فکر می‌کنم فقط من الان درست‌ترین کار ممکن رو دارم انجام میدم.
سیاه‌چاله‌ی نگاهش را بالا آورد و نیشخندی زد‌.
- درست‌ترین کار اینه‌که پشتوانه‌ی من باشی نه از اون دختر طرفداری کنی.
دانه‌های عرق‌های سرد که از پیشانی‌اش سر می‌خورد، به وسیله‌ی سر آستین لباسش پاک کرد. نفس عمیقی کشید و گفت:
- باید چه کاری انجام بدم؟
سیاه‌چاله‌ی چشمانش درخشش گرفت. بر...

آخرین ویرایش توسط مدیر