متن با فونت FarhangBlack
در پاییز، نغمه‌های نوشتن در آسمان معلق‌اند. داستان‌هایی که با هر دم سردی از باد، جان می‌گیرند و دل‌ها را می‌نوازند.

میزگرد میزگرد | سری اول MBTI:ISTP

• نویسنده موضوع Vana~
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 36
  • بازدیدها 680
  • کاربران تگ شده هیچ
وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

Kalŏn

پرسنل مدیریت
مدیر تالار شعرکده
سطح
41

ارسالی‌ها
9,383
پسندها
40,272
امتیازها
96,873
مدال‌ها
41
  • مدیر
درود...♡

۱. باید و نبایدهایی که یکی باید توی ارتباط اول باهاتون داشته باشه.
۲. یه عکس که حس می‌کنی وایب تایپت رو داره.
۳. یه طرز فکر نادرست که درمورد ISTP ها رایج شده.
۴. به غیر از تست، از کجا بفهمیم ISTP هستین؟
۵. اگه ISTP بخواد دروغ بگه، چی میگه؟

امضا : Kalŏn

Mers~

پرسنل مدیریت
سرپرست تالار
سطح
35

ارسالی‌ها
2,692
پسندها
34,732
امتیازها
66,873
مدال‌ها
37
  • مدیر
برای سوال های اولیه
لاو لنگوئیجتون چطوریه؟
اگر از کسی ضربه بخورید باز بهش اعتماد میکنید؟
از چه رفتارهایی متنفرید؟
"من صرفا براساس رفتارو افکار و تجربیات خودم پاسخ میدم و این‌ها در افراد قطعا میتونه متفاوت باشه"
- اکثر istp‌ها با بیان احساسات خودشون مشکل دارن .. پس نمیشه توقع اینو داشته باشی که هر روز و هر لحظه بهت ابراز علاقه کنن ..
این ابراز رو تو رفتارهاشون میتونی ببینی، برات وقت میذارن، کارهایی رو که حتی ممکن نیست خودشون انجام بدن رو بخاطرت انجام میدن، از هودشون برات می‌گذرن .. به عنوان مثال اگر توی کویر باشید و یه قطره آب داشته باشید اون رو به تو میده.
- نه، کسی که یک‌بار به...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.

آخرین ویرایش
امضا : Mers~

~Deku

کاربر فعال بخش
سطح
29

ارسالی‌ها
1,838
پسندها
20,638
امتیازها
44,573
مدال‌ها
20
همین امشب این قضیه ذهنم رو درگیر کرد، که ما اغلب از istpها بیشتر کاراکترای مرد رو دیدیم. و در نتیجه یه تصویر مشخصی از istp تو ذهنمون شکل گرفته که: یه مرد رک، سرد، بی ادب اما صادق، فیزیکی و همینطور شلخته. و باعث میشه همش این مدلی رو بسازیم که کلیشه ان،
ولی خب اینجا هم دارم می‌بینم، اگه سمت دخترا بریم این کلیشه ها بهتر می‌شکنن. مثلاً کاراکتر مشهور دیزنی، فا مولان. هیچکدوم این کلیشه ها توش نیست. ولی یه istp هست به وضوح
درواقع خیلی کلیشه های مردونه رو ما توی ذهنمون به istp ربط دادیم، فقط چون مدل مرداش رو بیشتر دیدیم
شما چه کاراکترهایی متفاوت با این کلیشه ها میتونین نام ببرین؟

امضا : ~Deku

Seta~

ناظر داستان کوتاه
سطح
44

ارسالی‌ها
6,052
پسندها
41,294
امتیازها
84,376
مدال‌ها
76
"من صرفا براساس رفتارو افکار و تجربیات خودم پاسخ میدم و این‌ها در افراد قطعا میتونه متفاوت باشه"
-کاملا دورش رو خط قرمز میکشم و از زندگیم حذفش میکنم حتی اگه وابستگی شدیدی این بین باشه. آسیب میبینم اما نمی‌ذارم متوجه بشن .. احتنالا فاصله‌م رو با آدما بیشتر از قبل کنم.
خب علاوه بر اینکه از زندگیت حذفش می‌کنی از لحاظ فکری چی؟ مطمئنن همه ما istpها گاهی تو فکرامون غرق میشیم و خب شده مثلا تو فکرت با خودت بگی شاید تند رفتی یا خودتو سرزنش کنی که همچین آدمی رو به زندگیت راه دادی؟

امضا : Seta~

Seta~

ناظر داستان کوتاه
سطح
44

ارسالی‌ها
6,052
پسندها
41,294
امتیازها
84,376
مدال‌ها
76
همین امشب این قضیه ذهنم رو درگیر کرد، که ما اغلب از istpها بیشتر کاراکترای مرد رو دیدیم. و در نتیجه یه تصویر مشخصی از istp تو ذهنمون شکل گرفته که: یه مرد رک، سرد، بی ادب اما صادق، فیزیکی و همینطور شلخته. و باعث میشه همش این مدلی رو بسازیم که کلیشه ان،
ولی خب اینجا هم دارم می‌بینم، اگه سمت دخترا بریم این کلیشه ها بهتر می‌شکنن. مثلاً کاراکتر مشهور دیزنی، فا مولان. هیچکدوم این کلیشه ها توش نیست. ولی یه istp هست به وضوح
درواقع خیلی کلیشه های مردونه رو ما توی ذهنمون به istp ربط دادیم، فقط چون مدل مرداش رو بیشتر دیدیم
شما چه کاراکترهایی متفاوت با این کلیشه ها میتونین نام ببرین؟
اره کلا istp اگه مثلا...

زهرا؛

طراح انجمن
سطح
25

ارسالی‌ها
4,931
پسندها
15,155
امتیازها
54,873
مدال‌ها
24
درود...♡

۱. باید و نبایدهایی که یکی باید توی ارتباط اول باهاتون داشته باشه.
نباید خیلی لوس بازی دربیاره و زیادی صمیمی باشه... همون اصطلاح زود پسر خاله شدن.
عادی و نرمال باشه
۲. یه عکس که حس می‌کنی وایب تایپت رو داره.
۳. یه طرز فکر نادرست که درمورد ISTP ها رایج شده.
زیادی بی احساس و ربات
۴. به غیر از تست، از کجا بفهمیم ISTP هستین؟
زیاد از جمله هایی مثل "حالا هر چی" و "برام مهم نیست" و "به من ربطی نداره" استفاده میکنیم
[QUOTE="ماهی قرمز؛, post: 1662629...

امضا : زهرا؛

Seta~

ناظر داستان کوتاه
سطح
44

ارسالی‌ها
6,052
پسندها
41,294
امتیازها
84,376
مدال‌ها
76
خب نظر خودتون درباره‌ی تایپتون چیه یعنی به عنوان یه istp درباره خودتون چه نظری دارید؟
اگر نیاز به آدمی داشته باشید که باهاش حرف بزنید تا حالتون خوب شه به عنوان یه ادمه دیگه می‌آید پیش خودتون تا صحبت کنین؟
از نظر مشورت و اینا چطورین؟ مثلا دوستتون تویه موضوع گیر کرده باشه گزینه مناسبی هستید که با مشورت کردن باهاش یکم اوضاع رو بهتر کنه؟
توی دوستی کدوم آدمین؟ آدمی که بیشتر خودش میره پیش دوستش مشورت کنه یا آدمی که دوستش میاد پیشش برای مشورت

~Deku

کاربر فعال بخش
سطح
29

ارسالی‌ها
1,838
پسندها
20,638
امتیازها
44,573
مدال‌ها
20
اره کلا istp اگه مثلا بگن فلانی istpیه یه تصویر آدم گریز و سخت و سرد تو دید میاد و خب این دید اولیه باعث قضاوت ماها میشه که مثلا اگه با یکی راحت و صمیمی نباشیم سنگ خطاب میشیم که هیچ احساسی نداره
در رابطه با کاراکتر میتونم به بیمکس اشاره کنم حالا دختر نیست ولی مثلا تو انیمیشن میتونیم کامل ببینیم که با اینکه رباته ولی چقدر دوست داشتنیه و نسبت به هیرو چقدر احساسیه
بیمکس رو تو سایت رسمی isfj گذاشتن

امضا : ~Deku

Seta~

ناظر داستان کوتاه
سطح
44

ارسالی‌ها
6,052
پسندها
41,294
امتیازها
84,376
مدال‌ها
76

Seta~

ناظر داستان کوتاه
سطح
44

ارسالی‌ها
6,052
پسندها
41,294
امتیازها
84,376
مدال‌ها
76
:82:اشکال نداره از اون دختر موکوتاهه بهره می‌گیریم اون جذاب بود ♡

آخرین ویرایش
وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.