- تاریخ ثبتنام
- 28/8/18
- ارسالیها
- 10,234
- پسندها
- 42,060
- امتیازها
- 96,873
- مدالها
- 47
"من صرفا براساس رفتارو افکار و تجربیات خودم پاسخ میدم و اینها در افراد قطعا میتونه متفاوت باشه"برای سوال های اولیه
لاو لنگوئیجتون چطوریه؟
اگر از کسی ضربه بخورید باز بهش اعتماد میکنید؟
از چه رفتارهایی متنفرید؟
خب علاوه بر اینکه از زندگیت حذفش میکنی از لحاظ فکری چی؟ مطمئنن همه ما istpها گاهی تو فکرامون غرق میشیم و خب شده مثلا تو فکرت با خودت بگی شاید تند رفتی یا خودتو سرزنش کنی که همچین آدمی رو به زندگیت راه دادی؟"من صرفا براساس رفتارو افکار و تجربیات خودم پاسخ میدم و اینها در افراد قطعا میتونه متفاوت باشه"
-کاملا دورش رو خط قرمز میکشم و از زندگیم حذفش میکنم حتی اگه وابستگی شدیدی این بین باشه. آسیب میبینم اما نمیذارم متوجه بشن .. احتنالا فاصلهم رو با آدما بیشتر از قبل کنم.
اره کلا istp اگه مثلا...همین امشب این قضیه ذهنم رو درگیر کرد، که ما اغلب از istpها بیشتر کاراکترای مرد رو دیدیم. و در نتیجه یه تصویر مشخصی از istp تو ذهنمون شکل گرفته که: یه مرد رک، سرد، بی ادب اما صادق، فیزیکی و همینطور شلخته. و باعث میشه همش این مدلی رو بسازیم که کلیشه ان،
ولی خب اینجا هم دارم میبینم، اگه سمت دخترا بریم این کلیشه ها بهتر میشکنن. مثلاً کاراکتر مشهور دیزنی، فا مولان. هیچکدوم این کلیشه ها توش نیست. ولی یه istp هست به وضوح
درواقع خیلی کلیشه های مردونه رو ما توی ذهنمون به istp ربط دادیم، فقط چون مدل مرداش رو بیشتر دیدیم
شما چه کاراکترهایی متفاوت با این کلیشه ها میتونین نام ببرین؟
نباید خیلی لوس بازی دربیاره و زیادی صمیمی باشه... همون اصطلاح زود پسر خاله شدن.درود...♡
۱. باید و نبایدهایی که یکی باید توی ارتباط اول باهاتون داشته باشه.
زیادی بی احساس و ربات۲. یه عکس که حس میکنی وایب تایپت رو داره.
۳. یه طرز فکر نادرست که درمورد ISTP ها رایج شده.
زیاد از جمله هایی مثل "حالا هر چی" و "برام مهم نیست" و "به من ربطی نداره" استفاده میکنیم۴. به غیر از تست، از کجا بفهمیم ISTP هستین؟
بیمکس رو تو سایت رسمی isfj گذاشتناره کلا istp اگه مثلا بگن فلانی istpیه یه تصویر آدم گریز و سخت و سرد تو دید میاد و خب این دید اولیه باعث قضاوت ماها میشه که مثلا اگه با یکی راحت و صمیمی نباشیم سنگ خطاب میشیم که هیچ احساسی نداره
در رابطه با کاراکتر میتونم به بیمکس اشاره کنم حالا دختر نیست ولی مثلا تو انیمیشن میتونیم کامل ببینیم که با اینکه رباته ولی چقدر دوست داشتنیه و نسبت به هیرو چقدر احساسیه
وا istp بود که ناراحت شدمبیمکس رو تو سایت رسمی isfj گذاشتن