- ارسالیها
- 141
- پسندها
- 1,441
- امتیازها
- 9,703
- مدالها
- 9
- اما حضور شما به شدت لازمه قربان! در میون مردم شایعه شده که پادشاه خود شما رو از خدمت برکنار کردند و علت خانهنشینی شما بیرحمی و نامردی پادشاست! خود پادشاه شخصاً شما رو دعوت کردند تا حداقل این شایعات مردم تموم بشه و ببینند که ایشان با شما هیچ خصومتی ندارند، و البته شما رو یکی از دوستان قدیمی خود میدانند.
پدر آخرین قطرات قهوهاش را نوشید و با آرامش فنجان را روی میز گذاشت، سکوت او تقریباً حرص جوان آشفته را درآورده بود. قطعاً هرچه زودتر به دنبال جواب مثبت پدر بود.
من ناچار از جایم بلند شدم، چون پاهایم خواب رفته بودند و من تا الان به زور توانستم این وضع را تحمل کنم. به دنبال من دو مرد جوان نیز ایستادند و من با اشاره دست آنها را به نشستن دوباره دعوت کردم. به سمت پنجره رفتم و به گلهای...
پدر آخرین قطرات قهوهاش را نوشید و با آرامش فنجان را روی میز گذاشت، سکوت او تقریباً حرص جوان آشفته را درآورده بود. قطعاً هرچه زودتر به دنبال جواب مثبت پدر بود.
من ناچار از جایم بلند شدم، چون پاهایم خواب رفته بودند و من تا الان به زور توانستم این وضع را تحمل کنم. به دنبال من دو مرد جوان نیز ایستادند و من با اشاره دست آنها را به نشستن دوباره دعوت کردم. به سمت پنجره رفتم و به گلهای...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
آخرین ویرایش توسط مدیر