دفتر خاطرات نویسندگان دفتر خاطرات نویسندگان | کاربر زهـرا دلاریـᥫ᭡

• نویسنده موضوع نویسنده موضوع setayesh
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها پاسخ‌ها 5
  • بازدیدها بازدیدها 58
  • کاربران تگ شده هیچ

setayesh

پرسنل مدیریت
سرپرست عمومی
سطح
44

تاریخ ثبت‌نام
4/8/21
ارسالی‌ها
6,953
پسندها
44,402
امتیازها
88,276
مدال‌ها
82
  • نویسنده موضوع
  • مدیر
«به نام خدا»
IMG_20240128_140434_502.webp
این دفتر متعلق به کاربر گرام @زهـرا دلاریـᥫ᭡ است و هیچکس به جز ایشان اجازه‌ی ارسال زدن در این دفتر را ندارد.
کاربر عزیز، از اینکه محتوی دفترتان را با افراد انجمن به اشتراک می‌گذارید، کمال تشکر را داریم.

|مدیریت تالار سرگرمی|

امضا : setayesh

زهـرا دلاریـᥫ᭡

پرسنل مدیریت
مدیر تالار بیوگرافی
سطح
25

تاریخ ثبت‌نام
21/8/19
ارسالی‌ها
7,561
پسندها
10,757
امتیازها
62,673
مدال‌ها
41
  • مدیر
از بچگی همیشه رویا پردازی میکردم ولی چیزی از نویسندگی و رمان و داستان نوشتن نمی‌دونستم.:day-dreaming:
داستان‌هام همیشه تو خیالم بودند و هرگز به کاغذ پا نذاشتند.
برخلاف الان که خیلی رایجه! اون موقع‌ها دسترسی به اینترنت سخت بود چون کامپیوتر یا لپ تاپ رو هر کسی نداشت. هر کسی هم گوشی لمسی نداشت.:confused-face:
وقتی ۱۶ سالم بود کلی به پدرم اصرار کردم تا برام گوشی لمسی بخره و عکس گرفتن از داداشم که نوزاد بودن رو بهانه اصلیم کردم.
تعریف رمان رو تو دبیرستان از همکلاسیام شنیده بودم پس بعد از کمی مسلط شدن به گوشی و اینترنت، یه روز تو برنامه بازار گشت میزدم که برنامه رمان دیدم و دلم خواست نصبش کنم و اینکارم کردم و با خواهرم همشونو درو کردیم.:smirking-face:
وقتی فهمیدم رمان چیه و به چه سبکیه دلم...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.

آخرین ویرایش
  • Haha
واکنش‌ها[ی پسندها] دینآ

زهـرا دلاریـᥫ᭡

پرسنل مدیریت
مدیر تالار بیوگرافی
سطح
25

تاریخ ثبت‌نام
21/8/19
ارسالی‌ها
7,561
پسندها
10,757
امتیازها
62,673
مدال‌ها
41
  • مدیر
تو تلگرام هم عضو کلی کانال رمان شدم و کم کم تو تلگرام و روبیکا کانال زدم و رمان‌هایی که می‌نوشتم رو اونجا گذاشتم. بعضیا رو هم تو وبلاگم می گذاشتم. از اینکه بالای هزار نفر تو کانال‌هام عضو می‌شدند خوشحال بودم و نظرات خوانندگان تو کانال و وبلاگ بهم انگیزه میداد.:105:
اما یه روز کانالام تو روبیکا فیلتر شدند و اکانتمم باهاش پرید.
پس با اکانت دیگه کانال رمان زدم ولی همونم فیلتر شد و دوباره اکانتم پرید.
به کل ناامید شدم چون من تو تلگرام نمی‌دونستم چطوری تبلیغ کنم که کانالم آمارش بالا بره و تو روبیکا هم با اینکه موفق بودم اما فیلتر می‌شدم.:106:
اوایل به سختی تو تلگرام امار رمانم رو بالا می‌بردم با ربات سین و ممبر و تبادل با بقیه و پولی هم نداشتم تا تو کانال‌های رمان با امار بالا تبلیغ کنم.:108:

آخرین ویرایش
  • Haha
واکنش‌ها[ی پسندها] دینآ

زهـرا دلاریـᥫ᭡

پرسنل مدیریت
مدیر تالار بیوگرافی
سطح
25

تاریخ ثبت‌نام
21/8/19
ارسالی‌ها
7,561
پسندها
10,757
امتیازها
62,673
مدال‌ها
41
  • مدیر
بعد تو سایت های رمان عضو شدم و کم کم فقط تو یک رمان موندم. اولین رمانم تو یک رمان همونی بود که تو روبیکا می گذاشتم و با قوانین انجمن مغایرت داشت منم حذفش کردم. البته که ۱۸+ نبود فقط صحنه‌های عاشقانه مثل بغل و ... زیاد داشت. اینو تو تلگرام گذاشتم و به جاش یه رمان ترسناک و فانتزی تو انجمن گذاشتم که مخاطبان بدجور عاشقش شدند اما متاسفانه کلی مشکل تایپی و نگارشی داشت که ناظر رمانم به خاطرش کلی اذیت شد.:pleading-face:
این رمانم رو به نقد فرستادم که بعد از خواندن نقدش فهمیدم ایرادش زیاده. به حدی که تصمیم گرفتم یه رمان دیگه به جاش بنویسم چون مشکل از ریشه بود.:face-with-monocle:
البته من ۶۰ تا رمان نانوشته داشتم ولی تنبلیم میومد بنویسم:whistle:

آخرین ویرایش
  • Haha
واکنش‌ها[ی پسندها] دینآ

زهـرا دلاریـᥫ᭡

پرسنل مدیریت
مدیر تالار بیوگرافی
سطح
25

تاریخ ثبت‌نام
21/8/19
ارسالی‌ها
7,561
پسندها
10,757
امتیازها
62,673
مدال‌ها
41
  • مدیر
من یه نویسنده پر از ایده اما تنبل بودم و هنوزم هستم. چند سال گذشت و تو تلگرام چند تا کانال با آمار حدود هزار و دوهزار داشتم اما به خاطر فعالیت کم آمارش افت کرد و بازدیدش کم شد.:unsure:
به نوشتن لایت ناول و فن فیکشن از انیمه‌ها هم رو آورده بودم.
یادمه یکی از رمان‌های اولم خون آشامی بود و چند فصل داشت. یکی از خواننده ها تو روبیکا اومد بهم گفت تو از رمان میشا دختر خون‌آشام(امیدوارم اسم رمانو درست گفته باشم)
خلاصه که گفت تو ازش کپی کردی و چند تا بارم کرد.:frown:

من خیلی شوکه شدم چون روحمم خبر نداشت و این فقط یه تصادف بود که فصل اول رمانم شبیه اون رمان بود و من حتی اون رمانو نخونده بودم و اولین بار بود که اسمش رو می‌شنیدم.:o-o:
از اینکه بهم همچین تهمتی زده شد خیلی ناراحت شدم. تصادفا نویسنده...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.

آخرین ویرایش
  • Like
واکنش‌ها[ی پسندها] دینآ

زهـرا دلاریـᥫ᭡

پرسنل مدیریت
مدیر تالار بیوگرافی
سطح
25

تاریخ ثبت‌نام
21/8/19
ارسالی‌ها
7,561
پسندها
10,757
امتیازها
62,673
مدال‌ها
41
  • مدیر
الان من با تایپ و نگارش صحیح رمان آشنام جوری که تو چت هم گاهی بدجور رعایتش میکنم.
ولی چند ساله که درست و حسابی رمان نمی‌خونم.
قلمم ساده و قابل فهمه. متاسفانه نمی‌تونم مثل نویسنده‌های خفنمون جملات سنگین و قلبمه سلمبه بنویسم یا توصیفات خفن و شاعرانه و معمایی به کار ببرم.:cry:
گاهی رمان برخی نویسنده‌ها رو میخونم متوجه نمیشم و مغزم داغ می‌کنه! فکر کنم مغزم خیلی ساده و اسکله!:frown:
خیلی تلاش میکنم تا به اون سطح قلم برسم اما نمی‌تونم. ظاهراً سبک قلم من کلا ساده‌ست!
اگه شما از همون نویسنده‌های خفن نویس هستید به خودتون افتخار کنید.:rolleyes:

آخرین ویرایش
  • Like
واکنش‌ها[ی پسندها] دینآ
عقب
بالا