کارگاه دیالوگ‌سرا

فرشته رحمانی

شاعر آزمایشی انجمن
سطح
7

تاریخ ثبت‌نام
2/4/17
ارسالی‌ها
178
پسندها
685
امتیازها
3,863
مدال‌ها
7
- چرا داری در مقابل فهمیدن مقاومت می‌کنی؟ حرفام برات یه شوخیه؟ اون یه جادوگره و تاریخ نشون داده نمیشه به هیچ جادوگری اعتماد کرد. خصوصا جادوگری که دهنشو می‌بنده و شروع می‌کنه به عمل کردن....من اصلا احساس خوبی ندارم!

Z.A.D.I

منتقد ادبیات
سطح
12

تاریخ ثبت‌نام
30/10/22
ارسالی‌ها
564
پسندها
2,958
امتیازها
14,773
مدال‌ها
11
- جادوگر دیروز اینجا بود. کم حرف تر از همیشه بود. آروم و قرار نداشت. انگار منتظر بود یه اتفاق بد بیفته.
از اونجایی که شروع کننده مکالمه خودم بودم میتونم بگم که قصدم ادامه دادن یه داستان فانتزی بود‌ و بیشتر انتظار داشتم نفر بعدی در مورد اتفاق بد بگه و اینکه به نظرش چه چیزی می‌تونه اتفاق بیفته.
شاید چیزی را حس کرده که بقیه نمی‌دیدند
شاید هم جادوگر نبوده فقط دلش خبرهایی را می‌شنیده که زبانش قادر به بیان آن نبوده است
این مکالمه شک و تردید فرد رو نسبت به مکالمه اول نشون میده و جادوگر بودن یا اتفاق بد رو زیر سوال می‌بره.

لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.

امضا : Z.A.D.I

Sydney

پرسنل مدیریت
مدیر آزمایشی ادبیات
سطح
13

تاریخ ثبت‌نام
18/12/19
ارسالی‌ها
1,302
پسندها
4,839
امتیازها
24,673
مدال‌ها
13
  • مدیر
- اون تازه پدرش رو از دست داده. چرا یه‌کم درکش نمی‌کنی؟!

امضا : Sydney
  • Like
واکنش‌ها[ی پسندها] Z.A.D.I

Z.A.D.I

منتقد ادبیات
سطح
12

تاریخ ثبت‌نام
30/10/22
ارسالی‌ها
564
پسندها
2,958
امتیازها
14,773
مدال‌ها
11
- درکش کنم؟! کی منو درک میکنه؟! سه ماهه دنبالشم تا پولمو پس بده. منم بدبختی دارم. هی امروز و فردا کرد و من رو سر دووند. حالا هم مرگ باباش رو بهونه کرده. ازش پولمو می‌خوام جرم کردم؟ از اون خدابیامرز سهم الارث که بهش میرسه! پول من رو بده، عزاداریش رو هم بکنه.

امضا : Z.A.D.I

سایه خیز

کاربر فعال
سطح
25

تاریخ ثبت‌نام
6/10/20
ارسالی‌ها
965
پسندها
17,708
امتیازها
41,073
مدال‌ها
25
-می‌دونم توهم شرایط بدی داری! ولی خوب اون تنها پناه زندگیشم از دست داده؛ فکر کن یهو به خودت میای می‌بینی دیگه اونی که آغوشش برات آرامش تزریق می‌کرد و دارن خاک می‌کنن، این همه وقت صبر کردی، این چند روزم روش!

امضا : سایه خیز
  • Like
واکنش‌ها[ی پسندها] Z.A.D.I
عقب
بالا