Aliansari کاربر انجمن سطح 0 ارسالیها 288 پسندها 1,546 امتیازها 11,933 7/2/19 نویسنده موضوع محروم #21 بسی فرهاد ره از کوه و کمر برد بسی در بیستون تنها به سر برد بسی دنیا خلاف کام ما گشت بسی انصاری نشست خون جگرخورد امضا : Aliansari
بسی فرهاد ره از کوه و کمر برد بسی در بیستون تنها به سر برد بسی دنیا خلاف کام ما گشت بسی انصاری نشست خون جگرخورد
Aliansari کاربر انجمن سطح 0 ارسالیها 288 پسندها 1,546 امتیازها 11,933 7/2/19 نویسنده موضوع محروم #22 ♪♫•¨•.¸¸ḁḻḯ ¸.•¨•♫♪: مصمّم باش،نگاهت مثبت و ژرف نکن چون کبک سرخود را تودر برف مزن زخم زبان، بشنو نصیحت که چاه از سنگ پُر میشه دل از حرف امضا : Aliansari
♪♫•¨•.¸¸ḁḻḯ ¸.•¨•♫♪: مصمّم باش،نگاهت مثبت و ژرف نکن چون کبک سرخود را تودر برف مزن زخم زبان، بشنو نصیحت که چاه از سنگ پُر میشه دل از حرف
Aliansari کاربر انجمن سطح 0 ارسالیها 288 پسندها 1,546 امتیازها 11,933 7/2/19 نویسنده موضوع محروم #23 ♫•¨•.¸¸ḁḻḯ ¸.•¨•♫♪: نشان بی وفایی از تو دارم که درد(زابرایی) ازتو دارم به جای عکس و لوح یادگاری فقط داغ جدایی از تو دارم امضا : Aliansari
♫•¨•.¸¸ḁḻḯ ¸.•¨•♫♪: نشان بی وفایی از تو دارم که درد(زابرایی) ازتو دارم به جای عکس و لوح یادگاری فقط داغ جدایی از تو دارم
Aliansari کاربر انجمن سطح 0 ارسالیها 288 پسندها 1,546 امتیازها 11,933 7/2/19 نویسنده موضوع محروم #24 دلم دنبال یار بی وفـا رفت جوانیم پی این ماجـرا رفت شده تِکّـه کلامـم تـا قیامت خداوندا چرا آمد؟ چرا رفت؟ امضا : Aliansari
دلم دنبال یار بی وفـا رفت جوانیم پی این ماجـرا رفت شده تِکّـه کلامـم تـا قیامت خداوندا چرا آمد؟ چرا رفت؟
Aliansari کاربر انجمن سطح 0 ارسالیها 288 پسندها 1,546 امتیازها 11,933 7/2/19 نویسنده موضوع محروم #25 فلک خشت مرا با غم سرشتی که لعنت بر چنین اقبال زشتی درین بازی شکستم می پذیرم حجالت داره همچین سرنوشتی امضا : Aliansari