Shoka رفیق جدید انجمن سطح 0 ارسالیها 85 پسندها 299 امتیازها 2,113 18/8/18 #81 از آدم های تنها ، "دوستت دارم" زیاد می شنوید اما عشق ... در قلب کسانی ست که لابلای شلوغی ها تنها شما را می بینند شما را می شنوند ... امضا : Shoka
از آدم های تنها ، "دوستت دارم" زیاد می شنوید اما عشق ... در قلب کسانی ست که لابلای شلوغی ها تنها شما را می بینند شما را می شنوند ...
Shoka رفیق جدید انجمن سطح 0 ارسالیها 85 پسندها 299 امتیازها 2,113 18/8/18 #82 فَقَط پیشِ "تُو" آرومَم فَقَط با "تــــُو" جَهان خوبہ چِقَد بَد عادَتم ڪردے نَباشے حالَم آشوبہ امضا : Shoka
Shoka رفیق جدید انجمن سطح 0 ارسالیها 85 پسندها 299 امتیازها 2,113 18/8/18 #83 حیــــات از یک " دوستــت دارم" شـروع شـد ! آن هـم از دهـانِ تــღــو❤️ .. و مَــن تــازھ فـہـمیـدم کھ روے زمیــن هم مےشـود نَـفَـــــس کـشیـد... امضا : Shoka
حیــــات از یک " دوستــت دارم" شـروع شـد ! آن هـم از دهـانِ تــღــو❤️ .. و مَــن تــازھ فـہـمیـدم کھ روے زمیــن هم مےشـود نَـفَـــــس کـشیـد...
Shoka رفیق جدید انجمن سطح 0 ارسالیها 85 پسندها 299 امتیازها 2,113 18/8/18 #84 صفر عاشقی ❤00:00❤ دوست داشتنت را دو قسمـت ڪردم تـا هـم در دلـم بـاشی هــم در قلبم امضا : Shoka
Shoka رفیق جدید انجمن سطح 0 ارسالیها 85 پسندها 299 امتیازها 2,113 18/8/18 #85 ❤️❤️:❤️❤️ بیا دوباره به چشمان هم نگاه کنیم بیا دوباره در این باره اشتباه کنیم من و توأیم که تنها گناهمان عشق است عجب گناه قشنگی ، بیا گناه کنیم امضا : Shoka
❤️❤️:❤️❤️ بیا دوباره به چشمان هم نگاه کنیم بیا دوباره در این باره اشتباه کنیم من و توأیم که تنها گناهمان عشق است عجب گناه قشنگی ، بیا گناه کنیم
Shoka رفیق جدید انجمن سطح 0 ارسالیها 85 پسندها 299 امتیازها 2,113 18/8/18 #86 عشق را صد ناز و استکبار هست عشق با صد ناز می آید به دست عشق چون وافیست، وافی می خرد در حریف بی وفا، می ننگرد تو به یک خاری گریزانی ز عشق خود به جز نامی چه میدانی ز عشق؟! مولانا امضا : Shoka
عشق را صد ناز و استکبار هست عشق با صد ناز می آید به دست عشق چون وافیست، وافی می خرد در حریف بی وفا، می ننگرد تو به یک خاری گریزانی ز عشق خود به جز نامی چه میدانی ز عشق؟! مولانا
Shoka رفیق جدید انجمن سطح 0 ارسالیها 85 پسندها 299 امتیازها 2,113 20/8/18 #87 عشق را صد ناز و استکبار هست عشق با صد ناز می آید به دست عشق چون وافیست، وافی می خرد در حریف بی وفا، می ننگرد تو به یک خاری گریزانی ز عشق خود به جز نامی چه میدانی ز عشق؟! مولانا امضا : Shoka
عشق را صد ناز و استکبار هست عشق با صد ناز می آید به دست عشق چون وافیست، وافی می خرد در حریف بی وفا، می ننگرد تو به یک خاری گریزانی ز عشق خود به جز نامی چه میدانی ز عشق؟! مولانا
Shoka رفیق جدید انجمن سطح 0 ارسالیها 85 پسندها 299 امتیازها 2,113 20/8/18 #88 ﺍﮔﺮﻛﺴﯽ ﺑﻪ ﺩﻟﺖ ﻧﺸﺴﺖ ﺑﺪﺍﻥ ﺩﺭﺑﺎﻃﻦ ﺍﻭﭼﻴﺰﯼ ﻫﺴﺖ ﻛﻪ ﻳﺎ ﺻﺪﺍﻳﺖ ﻣﻴﻜﻨﺪ ﻭ ﻳﺎﺻﺪﺍﻳﺶ ﻛﺮﺩﻩ ﺍﯼ ﺁﻥ ﭼﻴﺰ ﺍﺯﺟﻨﺲ ﺗﻮﺳﺖ ﻭ ﺗﻮ ﻣﺎﻟﮏ ﺁﻧﯽ ﺍﻧﮕﺎﺭ ﺳﺎﻟﻬﺎﺳﺖ ﻛﻪ ﻣﻴﺸﻨﺎﺳﯽ ﺍﺵ امضا : Shoka
ﺍﮔﺮﻛﺴﯽ ﺑﻪ ﺩﻟﺖ ﻧﺸﺴﺖ ﺑﺪﺍﻥ ﺩﺭﺑﺎﻃﻦ ﺍﻭﭼﻴﺰﯼ ﻫﺴﺖ ﻛﻪ ﻳﺎ ﺻﺪﺍﻳﺖ ﻣﻴﻜﻨﺪ ﻭ ﻳﺎﺻﺪﺍﻳﺶ ﻛﺮﺩﻩ ﺍﯼ ﺁﻥ ﭼﻴﺰ ﺍﺯﺟﻨﺲ ﺗﻮﺳﺖ ﻭ ﺗﻮ ﻣﺎﻟﮏ ﺁﻧﯽ ﺍﻧﮕﺎﺭ ﺳﺎﻟﻬﺎﺳﺖ ﻛﻪ ﻣﻴﺸﻨﺎﺳﯽ ﺍﺵ
Shoka رفیق جدید انجمن سطح 0 ارسالیها 85 پسندها 299 امتیازها 2,113 20/8/18 #89 00 : 00 نہ با صفر نہ با ساعت نہ با روز نہ با شب براے من فرقے نمے کند ساعت چند کدام روز کدامین شب باشد براے من کہ تو را دارم هرثانیہ ام لحظہ اے براے عاشقی ست... امضا : Shoka
00 : 00 نہ با صفر نہ با ساعت نہ با روز نہ با شب براے من فرقے نمے کند ساعت چند کدام روز کدامین شب باشد براے من کہ تو را دارم هرثانیہ ام لحظہ اے براے عاشقی ست...
Shoka رفیق جدید انجمن سطح 0 ارسالیها 85 پسندها 299 امتیازها 2,113 20/8/18 #90 ما عاشِق و رند و م**س.ت و عالم سوزیم با ما مَنشین اگر نه بدنام شوی.... لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید. امضا : Shoka
ما عاشِق و رند و م**س.ت و عالم سوزیم با ما مَنشین اگر نه بدنام شوی.... لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.