- ارسالیها
- 1,648
- پسندها
- 14,627
- امتیازها
- 35,373
- مدالها
- 20
- مدیر
- #1,031
تاپیک به محض تمام شدن جلد در دست طراحان باز میشود.
تشکر از بردباری شما.
تشکر از بردباری شما.
آخرین ویرایش
دلنوشته قلبی که بیرون میتپد![]()
کامل شده | مجموعه دلنوشتههای قلبی که بیرون میتپد | فرزان کاربر انجمن یک رمان
نام اثر: قلبی که بیرون میتپد نام نویسنده: فرزان تگ: محبوب ویراستار: Morf مقدمه: چه کسی گفته است انسان تنها یکقلب، یکمغز و یککالبد دارد؟ گاهی میتوان در بدنهای بیشماری زیست؛ کالبدهایی که خود خلق کردهای! و قلبت را بارها و بارها درون هر کدامشان مانند دانهای از عشق، کاشتهای!forum.1roman.ir
تگ محبوب
نویسنده فرزان
درخواست جلد دارم![]()
![]()
![]()
داستان کوتاه در حال تایپ | داستان کوتاه باتلاق افیونی | ماه راد کاربر انجمن یک رمان
کد داستان: 310 ناظر: Aisa.Khodaei با نام تو نامه میکنم باز نام اثر: باتلاق افیونی ( منجلاب اعتیاد) نام نویسنده: ماه راد ژانر: #اجتماعی #عاشقانه خلاصه: دیوید سالهاست در آپارتمان خود در وردهای دست و پا میزند و سخت در آغوش اعتیاد فرو رفته است. هیچکس توان نجات او را ندارد؛ حتی همسایهی جدیدش،...forum.1roman.ir
درخواست جلد برای داستان کوتاهم دارم.
سلام وقت بخیر
درخواست جلد اشعار شاعرانه - مجموعه اشعار رگ خواب | ainaz8360 کاربر انجمن یک رمان
با سپاس
نام مجموعه. ترکش افکار
شاعر: سمیرا محمدی
خلاصه: در مورد یه ذهن خسته و آشفته است
یه عکس هم مد نظرمه، البته پیشنهاد طراح هم مهمه
![]()
شاعرانه | مجموعه شعر ترکش افکار | سمیرا محمدی کاربر انجمن یک رمان | Page 3
نام مجموعه: تَرکِش افکار نام شاعـر: سمیرا محمدی قـالب: قطعه، تک بیت، تک مصرع تگ: شاعرانه #ترکش_افکار مقدمه تَرکش وای از این درد که روحم همه آوار شده هر چه جا مانده، فقط ترکش افکار شدهforum.1roman.ir
سلام.درخواست جلد برای داستان کوتاه.
نام داستان:در قصر خون آشام ها
نویسنده:سونا سکوت
طراح که مشخص شد عکس رو براشون میفرستم.![]()
داستان کوتاه در حال تایپ | داستان کوتاه در قصر خونآشامها | سونا یاکوت کاربر انجمن یک رمان
کد داستان کوتاه: 399 ناظر: @`ABAN نام داستان کوتاه: در قصر خونآشامها نام نویسنده: سونا یاکوت ژانر: #ترسناک خلاصه: دختری به نام مایا در یکی از روز ها اتفاقی ترسناک برایش رخ می دهد و خانواده اش او را برای حفظ جانش از عامل آن اتفاق تصمیم می گیرند که به قصری بفرستند اما خانواده اش از خصوصیات...forum.1roman.ir
عکس مورد نظرم یه قصره با آسمونه شب...
درخواست جلد.
نام رمان: کارد به استخوان میرسد.
ژانر: درام، عاشقانه
نویسنده: مبینا...
درخواست جلد رمان
عنوان رمان: نَسَخ
نویسنده: حدیث مشتاقی
خلاصه: بلوط، میان آرامیهای زندگیاش، دچار طوفانزدگیِ یک دهلیز تاریک میشود و احساسی که روشنایی میافکند در این تاریکی. او و آرکا با دانستن چیزهایی که نباید، در اقیانوسی خاموش فرو میروند، دریغ از یک ناجی. در میانِ تاریکی که آنها را احاطه کرده، میبایست به هر آنچه که میتوانند چنگ بیاندازند، حتی دستی آغشته به خون.
![]()
در حال تایپ - رمان نسخ | حدیث مشتاقی کاربر انجمن یک رمان
« به نام او که تنها یاری دهندهٔ من در تمامی لحظههاست » کد رمان: 4275 ناظر: @Papar_kh نام رمان: نَسَخ نام نویسنده: حدیث مشتاقی ژانر: #عاشقانه #معمایی خلاصه: بلوط میان آرامیهای زندگیاش، دچار طوفانزدگیِ یک دهلیز تاریک میشود و سُهِشی که روشنایی میافکند در این تاریکی. او و آرکا با دانستن...forum.1roman.ir
سلام درخواست جلد برای داستانم دارم
نام نویسنده: ساناز محمدی
نام داستان: سلنوفیلیا
ژانر: #معمایی#جنایی#علمی_تخیلی#عاشقانه
خلاصه:
وقتی تنهایی و خیزش تاریکی دورش حصار کشیدن
محار کردنش سخت و دشوار شد.
حال او در این دنیا تنها شکارچی اهریمن پز بود که هرکسی را لمس میکرد خاکستر میشد.
او، همانند الماس برق میزد اما زهرش همانند مار افعی کشنده بود.
همانند پادشاهان بر تنهایی خودش حکومت میکرد اما تاجی بر سر نداشت.
حال چه کسی میدانست با گفتن یک دروغ چه بلایی بر سر شکارچی شهر میآمد.
![]()
در حال تایپ | رمان سلنوفیلیا | ساناز محمدی کاربر انجمن یک رمان
کد رمان: ۵۱۳۹ ناظر: @ℛℴℎ نام رمان: سلنوفیلیا *علاقه داشتن به ماه* نام نویسنده: ساناز محمدی ژانر: #جنایی #معمایی #علمی_تخیلی #عاشقانه خلاصه: وقتی تنهایی و خیزش تاریکی دورش حصار کشیدن محار کردنش سخت و دشوار شد. حال او در این دنیا تنها شکارچی اهریمن پز بود که هرکسی را لمس میکرد خاکستر میشد. او،...forum.1roman.ir
سلام خسته نباشید؛ درخواست جلد...