متن با فونت FarhangBlack
در پاییز، نغمه‌های نوشتن در آسمان معلق‌اند. داستان‌هایی که با هر دم سردی از باد، جان می‌گیرند و دل‌ها را می‌نوازند.

مباحث متفرقه پیدا کردن رمان‌های بی‌نام

Cat

نو ورود
سطح
0

ارسالی‌ها
1
پسندها
15
امتیازها
30
  • #1,221
سلام دنبال رمانیم ک دختره خارج زندگی میکنه بعد فکر کنم یکی از اعضای خانوادش فوت میشه ک میان ایران بعد دختره و یکی از پسرای فامیل عاشق هم میشن به خانوادشون ک میگن میفهمه ک پسره یه جورایی دایی دختره حساب میشه آخرش دختره با یکی دیگ از پسرا ازدواج میکنه و آخرش عاشق هم میشن
لطفا اگه کسی اسم رمان و میدونه بگه ممنون ^-^

م ل ک

نو ورود
سطح
0

ارسالی‌ها
3
پسندها
8
امتیازها
0
  • #1,222
سلام روز بخیر دنبال رمانی میگردم که دختره متاهله و مجبوره از شهرش به شهر اصلیه خودش بره در این راه توی اتوبوس در ساکش مواد پیدا میشه و دختررو زندانی میکنن شوهرش به واسطه مادرش ازش طلاق میگیره و کسی که مسئول پرونده ی این دختره هست توی اتفاقاتی عاشقش میشه اسم رمان چیه؟

Barannnnn

نو ورود
سطح
0

ارسالی‌ها
1
پسندها
1
امتیازها
0
  • #1,223
سلام وققتون بخیر
من چندسال پیش یه رمان خوندم که اسم شخصیت دخترش باران بود بعد چون جون دختره در خطر بود مجبور شد یه مدت پیش یه پسره زندگی کنه بعد کم کم عاشق هم شدن شب تولد دختره، پسره رو دزدیدن اونوقت بعد یه مدت باز اینا همدیگه رو دیدن ولی دوتاشون حافظشونو از دست داده بودن میشه اسم رمانو بگید لطفا خیلی وقته دنبالشم

af6871

نو ورود
سطح
0

ارسالی‌ها
10
پسندها
17
امتیازها
33
  • #1,224
سلام روز بخیر دنبال رمانی میگردم که دختره متاهله و مجبوره از شهرش به شهر اصلیه خودش بره در این راه توی اتوبوس در ساکش مواد پیدا میشه و دختررو زندانی میکنن شوهرش به واسطه مادرش ازش طلاق میگیره و کسی که مسئول پرونده ی این دختره هست توی اتفاقاتی عاشقش میشه اسم رمان چیه؟
سلام اسم رمان در چشم من طلوع کن هستش

الهام ب

نو ورود
سطح
0

ارسالی‌ها
1
پسندها
1
امتیازها
0
  • #1,225
سلام من رمان قبلا میخوندم که یه دختر یتیم بود تو پرورشگاه بزرگ شده بود و دانشجوی وکالت بود یه مردی بود اینو سالها زیر نظر داشت فکر کنم استاد دانشگاه بود و خودش وکیل هم بود بعد اینا عاشق هم میشن پسره یه نسبتی هم با دختره داشت بعدا با هم ازدواج میکنند دو قسمت هم داشت خیلی دنبالش میگردم لطفا اسمشو بگید.

lotus64

نو ورود
سطح
0

ارسالی‌ها
1
پسندها
2
امتیازها
0
  • #1,226
سلام
دختری که پدرش مرده و عاشق دوست پدرشه که میخواد با مادرش ازدواج کنه دختره هم پیش پدر پدرش زندگی میکنه و عمه هم با مادر اختلاف داشتن که دختر باید پیش خودشون باشه خانواده پدر مذهبی ان ولی دختر تیپ امروزی داره یه جا از دوست پسرش مواد میگیره پدر ناتنی اش میفهمه .....

نوگل

نو ورود
سطح
0

ارسالی‌ها
2
پسندها
3
امتیازها
0
  • #1,227
سلام شبتون بخیر. من دنبال یه رمان میگردم که داستان از زبون یه دختریه که شوهرش با یه زنی تصادف میکنه و شوهرشو میندازن زندان اما زنه به خاطر آزادی شوهرش میفته دنبال رضایت گرفتن از خانواده ی مقتول که شوهر مقتول رضایت نمیده و میگه در صورتی رضایت میدم که از شوهرت جدا بشی و با من ازدواج کنی. این خلاصه ی داستانشه ممنون میشم اگه اسمشو میدونید برای من بنویسید.

نگین.ن

نو ورود
سطح
0

ارسالی‌ها
1
پسندها
1
امتیازها
0
  • #1,228
سلام.من دنبال اسم رمانی هستم که خواهر دختره با یکی ازدواج کرد و دختره و خواهرش رفتن خونه پسره و اونجا شوهر خواهره دوتا برادر دوقلو داشت که عاشق دختره میشن و...

Ghazal Mohammadi

نویسنده افتخاری
سطح
21

ارسالی‌ها
1,578
پسندها
13,681
امتیازها
35,373
مدال‌ها
21
  • #1,229
سلام.من دنبال اسم رمانی هستم که خواهر دختره با یکی ازدواج کرد و دختره و خواهرش رفتن خونه پسره و اونجا شوهر خواهره دوتا برادر دوقلو داشت که عاشق دختره میشن و...
سلام، دلواپس توام

Fateme222

نو ورود
سطح
0

ارسالی‌ها
1
پسندها
1
امتیازها
0
  • #1,230
سلام، یه رمان بود اسم دختره ایه بود و بعد این دختره قبل اینکه یه اتفاق بدی بیفته حالش بد میشد انگاری متوجه میشد یجورایی که قراره اتفاقی بیفته