متن با فونت FarhangBlack
در پاییز، نغمه‌های نوشتن در آسمان معلق‌اند. داستان‌هایی که با هر دم سردی از باد، جان می‌گیرند و دل‌ها را می‌نوازند.

مباحث متفرقه پیدا کردن رمان‌های بی‌نام

حنایی

نو ورود
سطح
0

ارسالی‌ها
1
پسندها
2
امتیازها
0
  • #1,231
سلام ی رمانی بودش ک دختره تازه نامزد کرده میره لباس بخره تو اتاق پرو ک میره زیرش خالی میشه سقوط میکنه تویه اَنباری ک از قضا دخترارو ب این صورت میدزدن و قاچاچ میکنن..حالا این دختره چموشه با رئیسه جور در نمیاد و حسابی ک کتک میخوره و مریض میشه و.....اسممممش؟؟!‌؟!!

M A H D I S

پرسنل مدیریت
مدیر تالار کتاب
سطح
20

ارسالی‌ها
608
پسندها
8,972
امتیازها
24,973
مدال‌ها
37
  • مدیر
  • #1,232
سلام :)
ی رمان آنلاین داخل تلگرام بود که دختره چون درساش خوب بود، استاد‌یار دانشگاه‌شون شد و با یکی از شاگرداش، مشکل داشت(اسمش فکر کنم اشکان بود)‌... دختره چند تا خواهر داشت که یکی از شوهر خواهراش شکاک بود و....
ممنونم

امضا : M A H D I S

مهسا ذ

نو ورود
سطح
0

ارسالی‌ها
44
پسندها
66
امتیازها
103
  • #1,233
سلام شبتون بخیر. من دنبال یه رمان میگردم که داستان از زبون یه دختریه که شوهرش با یه زنی تصادف میکنه و شوهرشو میندازن زندان اما زنه به خاطر آزادی شوهرش میفته دنبال رضایت گرفتن از خانواده ی مقتول که شوهر مقتول رضایت نمیده و میگه در صورتی رضایت میدم که از شوهرت جدا بشی و با من ازدواج کنی. این خلاصه ی داستانشه ممنون میشم اگه اسمشو میدونید برای من بنویسید.
اعدام یا انتقام رو چک کنید

مهسا ذ

نو ورود
سطح
0

ارسالی‌ها
44
پسندها
66
امتیازها
103
  • #1,234
سلام یه رمان هست ژانر پلیسی داره
واینجوری شروع میشه که برای بار صدم لب تاپ و به دیوار زدم
یه دختره که برنامه نویسی میکنه یه برنامه میسازه که برای امتحانش به سایت سازمان اطلاعات میره توی شمال دختره و دستگیر میکنن و برای امنیتش پیش یه سرگرد که خیلی مذهبی هستش میمونه و طبقه بالای خونه اونا ساکن میشه این سرگرد هم یه زن داداش داشت که بهش چشم داشت ، یه برادر داره و با پدرش اصلا رابطه خوبی نداره یه دوست داره به نام دانیال که با بهترین دوستش بهش نامردی میکنن ، یه اسم خاصی هم داشت دختره ، بهش میگن که باباش تو بیمارستانه میره اونجا و موقع برگشت به خونه درست زمانی که سرگرد بهش اعتراف عاشقی میکنه دختره رو میدزدن ممنون میشم راهنمایی کنید
رمان...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.

zei_zei13_94

نو ورود
سطح
0

ارسالی‌ها
8
پسندها
15
امتیازها
33
  • #1,235
سلام دوستان...من دنبال دو تا رمان بودم
اولی در مورد دختر که جنوبی هست که مادر و پدرش جدا شدن و مادرش پرستاره اما پدرش فوت شده و این مجبور بوده در کنار پدربزرگ و عمه پدرش زندگی کنه و بعد به عنوان خون بس وارد یه ایل دیگه میشه و بعد ازدواجش هم شوهرش و برادرشوهرش میرن خارج از کشور میرن و داستان چندسال بعد ادامه داره که دختر مهندس شده و پسره برگشته و دکتر و ادامه داستان....
و داستان دوم در مورد دختری که بارداره و دوستی داره که برادرش و زن برادرش بچه دار نمیشن و به این میگن بچه رو نگه دار و بعدش بده به ما اما زن برادر میمیره اما همچنان دختر تو خونه پسرست حتی تا اونجا که بچه دختر تو شمال به دنیا میاد و بعدش فکر میکنه بچه مرده اما مرده بچه رو برداشته و رفت اشتباه نکنم اسمش رو دریا گذاشته بود

zei_zei13_94

نو ورود
سطح
0

ارسالی‌ها
8
پسندها
15
امتیازها
33
  • #1,236
سلام ،میشه لطفاً کمک بکنید من ۱۵ سال پیش رمانی خوندم که تقریبا از روی فیلم هندی با من دوست میشی نوشته شده بود. ۳ دوست خانوادگی بودن که پسره رفت خارج از کشور و از دخترا خواست که نامه برای هم بنویسند ، یکی از دخترا به نوشتن ادامه داد و عاشق پسره بود و اون یکی دختر به کل پسر رو فراموش کرد ،اما وقتی پسره برگشت اونی که فراموش کرده بود رو برای پسره در نظر گرفتن برای ازدواج و اون دختری که عاشق پسره بود سکوت کرد و....( کسی هست که اسم این رمان رو بدونه ؟)
والا اسم فیلم هندیش رو میدونم اگه کمکت میکنه اسمش دوستی با بازی هرتیک روشن کارینا کاپور

نوگل

نو ورود
سطح
0

ارسالی‌ها
2
پسندها
3
امتیازها
0
  • #1,237

گل گندم

رو به پیشرفت
سطح
1

ارسالی‌ها
109
پسندها
192
امتیازها
618
مدال‌ها
2
  • #1,238
سلام، یه رمان بود اسم دختره ایه بود و بعد این دختره قبل اینکه یه اتفاق بدی بیفته حالش بد میشد انگاری متوجه میشد یجورایی که قراره اتفاقی بیفته
تندباد

asadi4566

نو ورود
سطح
0

ارسالی‌ها
1
پسندها
1
امتیازها
0
  • #1,239
سلام یه رمانی بود اسم دختر سایه و اسم پسر ساواش بود اسمش رو فراموش کردم ک چیه!!

my star

نو ورود
سطح
0

ارسالی‌ها
1
پسندها
1
امتیازها
0
  • #1,240
‌ ‌‌‌ ‌
سلام وقتتون بخیر
اسم این رمان یا نویسندش رو میخوام
دختری که وکیل هست، مادرش ارمنی و مسیحی هستن، پدرش از مسلمان ها منتفر هستش و مخالف وکالت دخترش برای مسلمان ها. خانومی به نام باران بهش مراجعه میکنه و میگه که نامزدش به جرم قتل در زندانه، اما بی گناهه و نامزدش ۳ تا دوست بودن، که نامزدش اسمش طاها و دو نفر دیگه مازیار و محمد پارسا
طاها و محمد پارسا به خاطر مساله ای میرن شمال، از اونجا میان شرکت مازیار که با جسد مازیار مواجه میشن، محمد پارسا رفع اتهام میشه اما همه مدارک بر علیه طاها هست......
لطفا اگر کسی میدونه اسم این رما‌ن رو، راهنمایی کنه