متن با فونت FarhangBlack
در پاییز، نغمه‌های نوشتن در آسمان معلق‌اند. داستان‌هایی که با هر دم سردی از باد، جان می‌گیرند و دل‌ها را می‌نوازند.

مباحث متفرقه پیدا کردن رمان‌های بی‌نام

Sanieh

نو ورود
سطح
0

ارسالی‌ها
26
پسندها
53
امتیازها
90
یکی هم بود که دخترا بیکتبالیست بودن، یک سری پسر هم گه بسکتبالیست بودن با اینها آشنا میشن. میخوان با هم مسابقه بدن که نمیتونن برن باشگاه بخاطر همین تو خونه مسابقه میدن.

گل گندم

رو به پیشرفت
سطح
1

ارسالی‌ها
109
پسندها
192
امتیازها
618
مدال‌ها
2
سلام یه رمان بود دختره داشت از جلسه کنکور برمیگشت تو ترافیک یه ماشین میبینه کنجکاو میشه کاغذ میندازه تو ماشین که پسره قصد خودکشی داشته با هم دوست میشن و میرن دانشگاه و .... آخرش با هم ازدواج میکنن ممنون میشم راهنمایی کنید
تمنا برای نفس کشیدنت

گل گندم

رو به پیشرفت
سطح
1

ارسالی‌ها
109
پسندها
192
امتیازها
618
مدال‌ها
2

گل گندم

رو به پیشرفت
سطح
1

ارسالی‌ها
109
پسندها
192
امتیازها
618
مدال‌ها
2
یکی هم بود که دخترا بیکتبالیست بودن، یک سری پسر هم گه بسکتبالیست بودن با اینها آشنا میشن. میخوان با هم مسابقه بدن که نمیتونن برن باشگاه بخاطر همین تو خونه مسابقه میدن.
شاید منظورتون رمان سه سوت باشه

Sanieh

نو ورود
سطح
0

ارسالی‌ها
26
پسندها
53
امتیازها
90
شاید منظورتون رمان سه سوت باشه
اینی که من میخوام رو هفت هشت سال پیش خونده بودم. باشگاهی بودن و همه بازیکن حرفه ای لیگ. توی کل کل با هم تصمیم میگیرن مسابقه بدن که نمیتونن برم باشگاهشون میرن خونه یکی از پسرها که حیاط بزرگی داشت و کامل یک زمین بسکتبال بود.

Hananehpk

نو ورود
سطح
0

ارسالی‌ها
13
پسندها
31
امتیازها
33
سلام به همه من یه رمانی یه مدت پیش خوندم ولی متاسفانه اسمشو فراموش کردم رمان درمورد یه خانم دکتر بود که به زور مادرش با پسرخالش ازدواج کرده بود و متوجه میشه حاملس میاد خونه و میبینه شوهرش داره بهش بی وفایی میکنه و وقتی از خونه میزنه بیرون شوهرش کیفشو میکشه و جواب ازمایششو میبینه... درکل موقع طلاق مرده میگه من بچرو نمیخوام هیچ وقتم حتی بهش سرم نمیزنم دختره بعد طلاق با ی دکتر اشنا میشه ک خیلی مهربونه و زنو پسرشو توی یک تصادف از دست داده و اینکه دختره خیلی مادر رو مخی داره در حدی ک اخرش باعث کشته شدن خواهر کوچیکشون میشه و خودشم فلج میشه ممنون میشم کمکم کنید

Fti_ph

نو ورود
سطح
0

ارسالی‌ها
8
پسندها
25
امتیازها
33
سلام
من قبلا یه رمان خوندم که دختره چادری بود و توی ارایشگاه کار میکرد
یه روز یه خواستگار براش میاد که پلیسه
دختره هم جلسه اول خیلی هول میشه اما بعد همش بهونه میاره.
ی شب ی خواب میبینه و نظرش عوض میشه
بعداز ازدواجشون معلوم میشه دختره توی باند موادمخدر بوده و شاهد یه قتل هم بوده

12_13Mahi

نو ورود
سطح
0

ارسالی‌ها
8
پسندها
10
امتیازها
33
الهه شب رو چک کنید لطفا!
لام من یه رمان خوندم دختره اسمش عسل بود فک کنم بعد وقتی ۱۵ سالش بود پسر داییش مهران یه جوری صحنه سازی می‌کنه بعد باباش از خونه میندازش بیرون می‌ره با عموش خارج جراح میشه برمی‌گرده برا انتقام ولی نمیگیره آها راستی عاشق پسر خالشه اگه کسی اسمش و می‌دونه لطفاً بگه

Hananehpk

نو ورود
سطح
0

ارسالی‌ها
13
پسندها
31
امتیازها
33
سلام دوستان دنبال یه رمان دیگه هستم:‌
این هم خلاصه رمان = دختره مادرش میمیره•••• پدرش هم گمو گورمیشه، بعد داییش میبرتش خونه خودش، یه دختر دایی هم داشته به اسم فرخنده• زن داییش اونقدرعذابش میده. با کفگیردستشو میسوزونه، خلاصه کلی دردوعذاب••••
خریدای خونه که ازپسرحاجی معتمد محل می خریده این پسرحاجی ازش خوشش میاد، نگو دخترداییش فرخنده هم عاشق این پسر بوده باکلی دوز و کلک پسره میادخاستگاری دختره که از قضا بهش میگفتن: نوبر
ولی دایی دختره سرسفره عقد دخترخودش/فرخنده/ میشونه ، بعداز عقد پسره میفهمه جاروجنجال راه میندازه که دیگه بی فایده هست•
زن داییش به زور این دخترو میده به یه مرد بیمارروحی خییییلی وحشتناکه هر روز تو بدنش سوسک مینداخته و با...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.

Hananehpk

نو ورود
سطح
0

ارسالی‌ها
13
پسندها
31
امتیازها
33