- تاریخ ثبتنام
- 12/4/21
- ارسالیها
- 3
- پسندها
- 10
- امتیازها
- 30
اسم پسره فکر کنم حامی بود
رمان دلم آغوشتو میخوادسلام
دنبال یک رمان با این موضوع که دو تا خواهر بودند، یکی از خواهر ها قبل از عروسی به نامزدش نامردی میکنه فکر کنم با نامزد خواهر دومی فرار میکنه.نامزد این خواهر اولیه هم با خواهر دوم ازدواج میکنه برای انتقام ، بعد از چند وقت خواهری که فرار کرده با شوهرش برمیگرده
اول داستان هم اگر اشتباه نکنم از فضای شرکت شروع میشه که خواهر دومئ میگه نامزد خواهرش ترسناکه
اگر کسی میدونه لطفا بگه
میشه اگه کسی میدونه اسمش روبه من بگه؟؟سلام ببخشید بچه ها دنبال یه رمانی میگردم دختره توسط پدرش به یه ادم بد داده میشه که مجبورمیشه فرارکنه ازاراک بره تهران دنبال دوستایی قدیمی خانوادگیش که پدرش باهاشون قطع ارتباط کرده بگرده وپیداشون کنه اونجا میره خونه یکی که بعدها متوجه میشه که خونه عموش بوده ولی دخترعموش باهاش خیلی بدی میکنه
چی بود اسمش؟سلام من يه رماني رو قبلا خوندم راجع به يه دختري بود كه فوبيا داشت و ميترسيد از خونه بره بيرون يادمه توي خونشون يه درخت بود كه هميشه ازش ميرفت بالا بيرونو نگاه ميكرد با يه پيرزن و پيرمرديم زندگي ميكرد كه خيلي دوسشون داشت رمان اينطوري شروع ميشد كه اون پيرمرد و پرزن رفته بودن مشهد و دختره خونه تنها بود رابطشم با پدرش بد بود چون باباش ولش كرده بود ولي توي دانشگاهم يه پسره رو گذاشته بود كه مواظب دختره باشه كه بعدا دختره و پسره عاشق هم شدن
اگه كسي اسمشو ميدونه ممنون ميشم بهم بگه
میوه ممنوعهیه رمانی بود که پسره برادر واقعی دختره نیست ولی دختره خبر نداره پسره هم عاشق دخترس
ی بار ک دختره خواب بوده پسره داشته نگاهش میکرده ک یهو دختره از خواب بیدار میشه و فکر میکنه برادرش میخواسته اذیتش و عصبانی میشه میره و ....