غریبهی آشنا!
ببخشید شما اسم رمانایی که من گفتمرو بلد نیسیتینغریبهی آشنا!
غریبهی آشنا!
ببخشید شما اسم رمانایی که من گفتمرو بلد نیسیتینغریبهی آشنا!
اسم شخصیتهای اصلی رو بگو، اگر یادته.ببخشید شما اسم رمانایی که من گفتمرو بلد نیسیتین
اون رمان که دختره پدرو مادر و بردارش لندن میمیرن اسم خودش یادم نیست ولی اسم برادرش اریانا بود دایی که فکر میکنه پسر داییشه فکر کنم ایلیا بود پسر عموشم که متخصص قلب بود اریوند یه چیزی تو این مایه هااسم شخصیتهای اصلی رو بگو، اگر یادته.
سلام عزیزم من تازه خوندم اسم رمان ظرفیت تکمیل بودسلام
دوستان یه رمانی چند سال پیش خوندم که اسم شخصیت هاشم یادم نیست خلاصه داستان این جوریه که یه دختری متصدی هتل بود که صاحب نوه هتل از خارج میاد ایران که دختره با پسره سر یه سری اختلافاتی از هتل اخراج میشه و بعد در روستاها متصدی میشه نمی دونم چی میشه پسره عاشقش میشه و یه جوری از طرف هتل آلمان بهش نامه میده و اونم وقتی میره آلمان پسره رو اونجا میبینه و بعدم اونا پیش خانواده ش تو بلژیک میبره که پسره اونجا شرکت داشته
فقط همین قدر یادمه
ممنون عزیزمسلام عزیزم من تازه خوندم اسم رمان ظرفیت تکمیل بود
سلامسلام
من یه رمان خیلی وقت پیش خوندم پسره زن اولش که ازش یه دختر داره میمیره و دوباره ازدواج میکنه اوایل زیاد زن دومشو دوست نداشته
یه بار که دارن باهم دعوا میکنن بچش از پله ها میفته میمیرع پسره زن دومشو مقصر میدونه میخواد ازش طلاق بگیره متاسفانه تا همین جاش یادمه ممنون میشم بگین اسم رمان چیع