نویسندگان، مهندسان روح بشریت هستند.

مباحث متفرقه پیدا کردن‌ رمان‌های بی‌نام

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

ZAHRA TAVASOLIAN

مترجم انجمن
سطح
14

ارسالی‌ها
1,078
پسندها
7,076
امتیازها
24,673
مدال‌ها
18
  • #1,781
امضا : ZAHRA TAVASOLIAN

Aabbcc

رو به پیشرفت
سطح
2

ارسالی‌ها
155
پسندها
176
امتیازها
728
مدال‌ها
3
  • #1,782
سلام.رمانی معرفی کنید که دختر خونه پدرش زندگی خوبی نداشته حالا از هر لحاظ وبعد یه مرد پیدا بشه وزندگی شو تغییر بده
ارباب سالار. ایدا و مرد مغرور

Aabbcc

رو به پیشرفت
سطح
2

ارسالی‌ها
155
پسندها
176
امتیازها
728
مدال‌ها
3
  • #1,783
میشه رمانی معرفی کنید که مرده حامی و تکیه گاه باشه واسه اطرافیانش؟

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها] ~HADIS~

rAvan1

نو ورود
سطح
0

ارسالی‌ها
4
پسندها
52
امتیازها
83
  • #1,784
سلام.رمانی معرفی کنید که دختر خونه پدرش زندگی خوبی نداشته حالا از هر لحاظ وبعد یه مرد پیدا بشه وزندگی شو تغییر بده
افسونگر

Shivaaa

نو ورود
سطح
0

ارسالی‌ها
1
پسندها
0
امتیازها
0
  • #1,785
سلام من دنبال یه رمان میگردم که خیلی وقت پیش خوندم
فکر کنم پسره شرکت دارویی داشت بعد رقباش بهش تهمت میزنن که داروهاش تقلبیه و از کار بیکار میشه بعد به دنبال انتقام گرفتنه به خاطر همین با یه سری از دوستاش و افرادی که عزیزاشونو با قرص های تقلبی از دست دادن دور هم توی یه خونه جمع میشن تا انتقام بگیرن البته برادر پسره هم پلیسه و وقتی قصدشو میفهمه نمیزارمه کاری کنه و با تهدید رهبری گروهی که پسره برای انتام جمع کرده رو دست میگیره در این بین یه دختره هم هست که پسره رو دوست داره
اگه کسی فهمید اسمشو بگه لطفا

رها1375

رفیق جدید انجمن
سطح
0

ارسالی‌ها
87
پسندها
74
امتیازها
178
مدال‌ها
1
  • #1,786
سلام من دنبال ی رمانی هستم ک دختر با یه پسری ازدواج میکنه که قبلا ازدواج کرده بود و یه بچه از ازدواج قبلیش داره و پسره اولش دوستش نداره .
یه قسمتیش یادمه دختره چون بچه خیلی گریه میکنه مجبوره الکی سینه اش رو بزاره دهن بچه .

ایمو

رو به پیشرفت
سطح
3

ارسالی‌ها
206
پسندها
262
امتیازها
1,413
مدال‌ها
5
  • #1,787
۱ رمانی هم می خوام که دختر و پسر ایرانی هستن ولی تو خارج با هم آشنا میشن. یعنی دختر و پسر ایرانی ان ولی تو خارج زندگی میکنن‌.

رها1375

رفیق جدید انجمن
سطح
0

ارسالی‌ها
87
پسندها
74
امتیازها
178
مدال‌ها
1
  • #1,788
...

آخرین ویرایش توسط مدیر

همراز

نو ورود
سطح
0

ارسالی‌ها
13
پسندها
6
امتیازها
3
  • #1,789
سلام.روز بخیر
دختر قصه مون با شوهر خاله اش که فک کنم پسرعموشم بود میرفت مهمونی(رابطشون فامیلی بود نه چیز خاصی درضمن از خالشم داشت جدا میشد) فک کنم اسم پسره هم ارمان بود
خلاصه تو یه مهونی درگیر میشه و میمیره.دخترهم فرار میکنه میاد خونه.برادر پسره هم طراح بود از خارج میاد.مراسم عزاداری که تموم میشه پلیس میاد سراغ دختره و مشخص میشه که خواستگارش که مدتی باهاش دوستم بوده زده شوهرخاله هرو کشته.بابای دختره عصبانی میشه و پرتش میکنه خونه پیرزنی که اشناشون بوده.پسر عموش که میخواد برگرده خارج میگه بیا عقدت کنم ببرمت.اینم قبول میکنه و بعدها میفهمه که این پسر از خیلی قبلتر دوسش داشته و ....خوشبخت میشن.

ELHAMrr

مدیر بازنشسته
سطح
21

ارسالی‌ها
3,230
پسندها
10,918
امتیازها
39,473
مدال‌ها
22
  • #1,790
سلام .اسم دختر رو یادم نمیاد ولی اهل شیراز بود کارشناسی ارشد معماری تهران قبول شده بود .پدرش تهران براش خونه اجاره کرد طبقه بالاش ی پسر بود ک صاحب خونه اش بود و از اون خوشش میاد باهم ازدواج میکنن دختره قبلا نامزد داشته پسره میذاره میره .دختره هم به این پسره(صاحب خون اش ) نگفته بوده .اخرشم نوشته بوده واقعی بوده داستان. لطفا اسمشو بگید بهم
همسایه من بود فک کنم

امضا : ELHAMrr
وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.