نویسندگان، مهندسان روح بشریت هستند.

مباحث متفرقه پیدا کردن‌ رمان‌های بی‌نام

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

همراز

نو ورود
سطح
0

ارسالی‌ها
13
پسندها
6
امتیازها
3
  • #1,791
سلام.روز بخیر
دختر قصه مون با شوهر خاله اش که فک کنم پسرعموشم بود میرفت مهمونی(رابطشون فامیلی بود نه چیز خاصی درضمن از خالشم داشت جدا میشد) فک کنم اسم پسره هم ارمان بود
خلاصه تو یه مهونی درگیر میشه و میمیره.دخترهم فرار میکنه میاد خونه.برادر پسره هم طراح بود از خارج میاد.مراسم عزاداری که تموم میشه پلیس میاد سراغ دختره و مشخص میشه که خواستگارش که مدتی باهاش دوستم بوده زده شوهرخاله هرو کشته.بابای دختره عصبانی میشه و پرتش میکنه خونه پیرزنی که اشناشون بوده.پسر عموش که میخواد برگرده خارج میگه بیا عقدت کنم ببرمت.اینم قبول میکنه و بعدها میفهمه که این پسر از خیلی قبلتر دوسش داشته و ....خوشبخت میشن.

سپیده م.ی

نو ورود
سطح
0

ارسالی‌ها
18
پسندها
16
امتیازها
40
  • #1,792
سلام یکبار دیگه هم پرسیدم کسی جواب نداد من دنبال یه رمان میگردم که دختره تصادف زمینه وقتی بهوش میاد ذهنش با یکی دیگه عوض شده خواهش میکنم بهم بگید

ایمو

رو به پیشرفت
سطح
3

ارسالی‌ها
206
پسندها
262
امتیازها
1,413
مدال‌ها
5
  • #1,793
سلام به همه ی عزیزان. پیگیر رمانی هستم امیدوارم مثل بار‌ های قبل بهم در پیدا کردن اسمش کمکم کنید. :aaaaa:

شخصیت دختر داستان خیلی قویه. و رو پاهای خودش هست. ولی از اون طرف پسر داستان ضعیفه. با کوچیک ترین چیزی اشکش در میاد و اصلا قوی نیست. بعد از مدتی به دختره وابسته میشه. دختره مغرور ولی در عین حال مهربونه. آخرش هم پایانش خوشه‌.

اگه میشه اسمش رو بهم بگین. مرسی.:bow:

رها1375

رفیق جدید انجمن
سطح
0

ارسالی‌ها
87
پسندها
74
امتیازها
178
مدال‌ها
1
  • #1,794
سلام به همه ی عزیزان. پیگیر رمانی هستم امیدوارم مثل بار‌ های قبل بهم در پیدا کردن اسمش کمکم کنید. :aaaaa:

شخصیت دختر داستان خیلی قویه. و رو پاهای خودش هست. ولی از اون طرف پسر داستان ضعیفه. با کوچیک ترین چیزی اشکش در میاد و اصلا قوی نیست. بعد از مدتی به دختره وابسته میشه. دختره مغرور ولی در عین حال مهربونه. آخرش هم پایانش خوشه‌.

اگه میشه اسمش رو بهم بگین. مرسی.:bow:
رمان آقا حساس خانم خشن

رها1375

رفیق جدید انجمن
سطح
0

ارسالی‌ها
87
پسندها
74
امتیازها
178
مدال‌ها
1
  • #1,795
سلام من دنبال رمانی هستم که پسره رفتار دخترونه ایی داره و پیش مامان و ارایشگاه داره و دختره رفتار پسرونه . در ضمن رمان اقای حساس و خانم خشن هم نیست.

رها1375

رفیق جدید انجمن
سطح
0

ارسالی‌ها
87
پسندها
74
امتیازها
178
مدال‌ها
1
  • #1,796
سلام من دنبال ی رمانی هستم ک دختر با یه پسری ازدواج میکنه که قبلا ازدواج کرده بود و یه بچه از ازدواج قبلیش داره و پسره اولش دوستش نداره .
یه قسمتیش یادمه دختره چون بچه خیلی گریه میکنه مجبوره الکی سینه اش رو بزاره دهن بچه .

melody84

نو ورود
سطح
0

ارسالی‌ها
9
پسندها
4
امتیازها
3
  • #1,797
یه رمان بود که یه دختر عاشق یه پسر بازیگر میشه و به خاطر اون تصمیم میگیره بازیگر بشه اخر رمان پسره میره خونه دختره و بهش میگه دوستش داره کسی اسمش رو می دونه؟
فکر کنم کفش قرمزه

melody84

نو ورود
سطح
0

ارسالی‌ها
9
پسندها
4
امتیازها
3
  • #1,798
رمان باحال معرفی کنین که آدم وسطش نتونه ولش کنه....:wink:

ELHAMrr

مدیر بازنشسته
سطح
21

ارسالی‌ها
3,230
پسندها
10,918
امتیازها
39,473
مدال‌ها
22
  • #1,799
امضا : ELHAMrr

Fariba aaa

رو به پیشرفت
سطح
1

ارسالی‌ها
165
پسندها
195
امتیازها
728
مدال‌ها
2
  • #1,800
سلام یکبار دیگه هم پرسیدم کسی جواب نداد من دنبال یه رمان میگردم که دختره تصادف زمینه وقتی بهوش میاد ذهنش با یکی دیگه عوض شده خواهش میکنم بهم بگید
زندگی به وقت اقلیما این شکلیه

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.