من دنبال یه رمانم که کل خانواده تو یه خونه باغ زندگی میکنند دختره عاشق پسره عمشه که باهاشون زیاد خوب نیستن بعد اون دوتا از هم جدا میشن اخر سر دختره با پسر عموش که اسمش امیر علی بود فکر کنم ازدواج میکنه
یه رمان بود داستانش درمورد یه دختر و پسر که لب ساحل اولین بار همو می بینن بعد فکر کنم اسم پسره داریوش یا کوروش بود
بعد عاشق میشن یادم نمی یاد چه اتفاقی می افته از هم جدا میشن
بعد نزدیک کنکور دخترست یه پسر دیگه ای پیدا میشه بهش برای درسش کمکش میکنه بعد با هم ازدواج می کننن
بعد او پسره براش اتفاقی می افته می میره
بعد دوباره داریوش میاد سمت دختره
نمی دونم مثل اینکه جدایشون سر یه سوتفاهم بوده
یه رمان بود داستانش درمورد یه دختر و پسر که ل**ب ساحل اولین بار همو می بینن بعد فکر کنم اسم پسره داریوش یا کوروش بود
بعد عاشق میشن یادم نمی یاد چه اتفاقی می افته از هم جدا میشن
بعد نزدیک کنکور دخترست یه پسر دیگه ای پیدا میشه بهش برای درسش کمکش میکنه بعد با هم ازدواج می کننن
بعد او پسره براش اتفاقی می افته می میره
بعد دوباره داریوش میاد سمت دختره
نمی دونم مثل اینکه جدایشون سر یه سوتفاهم بوده
سلام شبتون بخیر داستان رمان این بود که دوتا دوست بودن و از یه پسری خوشون میومد،اون پسر رفت خارج بعد ایمیلشو داد به یکی از دخترا که فکر کنم اسمش ونوس(؟) بود بعد اون یکی دختره به جای ونوس(؟) چند سال با پسره در ارتباط بود و پسره نمیدونست در اصل با چه شخصی صحبت میکنه تا اینکه پسره میاد ایران و میفهمه قضیه رو، بعد دختره رو تحقیر میکنه... البته در نهایت به هم میرسن
سلام یه رمان بود یادم نیاد کامل ولی اینطوری بود که پسره بخاطر انتقام با دختره ازدواج میکنه بعد همش دختره رو اذیت میکنه تا اینکه تصادف میکنه و فلج میشه بعد از دختره میخاد که طلاقش بده ولی دختره پاش میمونه کسی میدونه اسم رمان چیه
سلام متاسفانه چیز زیادی یادم نیست اما رمان درباره یه دختر دکتر یا پرستار هستش که تو بیمارستانشون یه دکتر سرسخت و ماهر مشغول هست،این دختر چندبار به دکتر برخورد داشته اما دکتر خیلی حسابش نمیکنه تا اینکه یه اتفاقایی میوفته و بالاخره عاشق هم میشن حتی ازدواج میکنن رمان طولانی بود