نویسندگان، مهندسان روح بشریت هستند.

مباحث متفرقه پیدا کردن‌ رمان‌های بی‌نام

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

H. A

نو ورود
سطح
0

ارسالی‌ها
30
پسندها
44
امتیازها
40
  • #3,321
دنبال رمان نیش هستم ولی هرچی میگردم لینک دانلودش رو پیدا نمیکنم میشه کمکم کنید

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها] *chista*

Hidden

رو به پیشرفت
سطح
1

ارسالی‌ها
127
پسندها
186
امتیازها
798
مدال‌ها
2
  • #3,322
یه رمان بود که دخترِ عاشق یه خواننده میشه و از شعراش استفاده میکنه برا نوشتن یه رمان همون خواننده هم برای اینکه ازش تشکر که میگه بیاد پیشش دخترِ هم میره خواننده از دخترِ میخواد یه مدتی باهاش باشه تا نامزدی که قبلا داشته رو برگردونه
دیگه یادم نمیاد اگه اسمشو میدونید بگید ممنون

امضا : Hidden

Kia1995

نو ورود
سطح
1

ارسالی‌ها
43
پسندها
59
امتیازها
103
مدال‌ها
1
  • #3,323
یه رمان بود که دخترِ عاشق یه خواننده میشه و از شعراش استفاده میکنه برا نوشتن یه رمان همون خواننده هم برای اینکه ازش تشکر که میگه بیاد پیشش دخترِ هم میره خواننده از دخترِ میخواد یه مدتی باهاش باشه تا نامزدی که قبلا داشته رو برگردونه
دیگه یادم نمیاد اگه اسمشو میدونید بگید ممنون
برای من بخون برای من بمون رو چک کنید

j.pari

نو ورود
سطح
0

ارسالی‌ها
7
پسندها
10
امتیازها
33
  • #3,324
سلام دنبال یه رمان میگردم که مادره دختر بچه به یه پسر زنگ میزنه فکر کنم دوستش یا نابرادریش بود می خواد که اون پسر از بچه مراقبت کنه خودش مریض بود فکر کنم دختره هم موهای قرمزی داشت که پسره بهش میگفت توله شیر بعد از چند سال که دختره بزرگ میشه عاشق همون مردی میشه که بزرگش کرده و باهم ازدواج میکنن اگه کسی اسمش میدونه بگه

• Like

Samieh1270

رو به پیشرفت
سطح
1

ارسالی‌ها
120
پسندها
192
امتیازها
668
مدال‌ها
2
  • #3,325
میشه رمانی معرفی کنید که یکی یه بچه رو تنهایی داره بزرگ میکنه ولی بچه خودش نیست؟
طلوع از مغرب و اسمانم هرگز نارنجی نخواهد شد رو خوندم
رمان همدم
بچه حاصل خ**یا*نت شوهرشو بزرگ میکنه
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.

Samieh1270

رو به پیشرفت
سطح
1

ارسالی‌ها
120
پسندها
192
امتیازها
668
مدال‌ها
2
  • #3,326
سلام شبتون بخیر داستان رمان این بود که دوتا دوست بودن و از یه پسری خوشون میومد،اون پسر رفت خارج بعد ایمیلشو داد به یکی از دخترا که فکر کنم اسمش ونوس(؟) بود بعد اون یکی دختره به جای ونوس(؟) چند سال با پسره در ارتباط بود و پسره نمیدونست در اصل با چه شخصی صحبت میکنه تا اینکه پسره میاد ایران و میفهمه قضیه رو، بعد دختره رو تحقیر میکنه... البته در نهایت به هم میرسن
رمان دوست مجازی

Aabbcc

رو به پیشرفت
سطح
2

ارسالی‌ها
155
پسندها
176
امتیازها
728
مدال‌ها
3
  • #3,327
یه رمان که توش بچه عقب مونده یا لکنت داشته باشه

Aabbcc

رو به پیشرفت
سطح
2

ارسالی‌ها
155
پسندها
176
امتیازها
728
مدال‌ها
3
  • #3,328
سلام دنبال یه رمان میگردم که مادره دختر بچه به یه پسر زنگ میزنه فکر کنم دوستش یا نابرادریش بود می خواد که اون پسر از بچه مراقبت کنه خودش مریض بود فکر کنم دختره هم موهای قرمزی داشت که پسره بهش میگفت توله شیر بعد از چند سال که دختره بزرگ میشه عاشق همون مردی میشه که بزرگش کرده و باهم ازدواج میکنن اگه کسی اسمش میدونه بگه
فکر کنم طلوع از مغربو میگین

00BELLONA

نو ورود
سطح
0

ارسالی‌ها
1
پسندها
1
امتیازها
0
  • #3,329
سلام دوستان
رمانی ک دنبالشم درباره ی دختریه ک خونه ش اتیش میگیره مجبور میشه بره با خواهرش ک تازه با یه پسر پولدار اردواج کرده زندگی کنه شوهر خواهرش دوتا داداش دوقلو داره جفت داداشا عاشق دختره میشن یکی از داداشا هم مشکل قلبی داره
ممنون میشممم اسمشو بگید :praying::(
دلواپس توام

• Like

H. A

نو ورود
سطح
0

ارسالی‌ها
30
پسندها
44
امتیازها
40
  • #3,330
سلام دنبال لینک دانلود رمان طعم گس نگاهت هستم ولی هرچی گشتم پیدا نمیکنم میشه کمکم کنید دارم دیوونه میشم

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
عقب
بالا