نویسندگان، مهندسان روح بشریت هستند.

مباحث متفرقه پیدا کردن‌ رمان‌های بی‌نام

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

H. A

نو ورود
سطح
0

ارسالی‌ها
30
پسندها
44
امتیازها
40
  • #3,522
دنبال یه رمانی ام هرچقدر فکر میکنم اسمش یادم نمیاد خلاصش این بود که یه پسری بود کور بود عاشق یه دختر به اسم مریم میشه ولی دختره اونو دوست نداره ولی به اجبار پدر پسره باهاش ازدواج میکنه
کسی میدونه اسم رمان چیه؟

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها] *chista*

h.m99

نو ورود
سطح
0

ارسالی‌ها
25
پسندها
11
امتیازها
40
  • #3,523
رمانی می خوام که که ارباب زن داره زنش باردارنمیشه مادریامادربزرگ ارباب براش یه زن 11ساله میگیره اولش ارباب اونو دوس نداشته بعدکه عاشقش میشه بعداینکه دختره باردارمیشه پسردایی دختره ازطرف زن اول ارباب اجیرمیشه که بیاداین دختروببره بعدزن اول ارباب باعث مرگ مادریامادربزرگ ارباب میشه

atena7400

نو ورود
سطح
0

ارسالی‌ها
1
پسندها
1
امتیازها
0
  • #3,525
سلام من یک رمان رو تا نصف خوندم ولی اسمش رو فراموش کردم :
دو تا خواهر و برادرن که برادرش یه زن داشته اسمش افسانه بوده. شوهرش اونو ول میکنه خودشم معتاد میشه حالا خواهره تمام تلاشش رو میکنه که برادرش رو از این منجلاب نجات بده و دوست برادرش که اسمش کامیار بود تو این راه کمکش میکنه به بارم دختره شکل و قیافه خودش رو عوض میکنه و میره کنار خیابون وای میشه تا داداشش از اونجا رد بشه داداشش هم دختره رو و نمیشناسه و اونو با خودش به یک مهمونی میبره

آخرین ویرایش توسط مدیر
  • Like

Sara_heidari

نو ورود
سطح
0

ارسالی‌ها
13
پسندها
15
امتیازها
33
  • #3,526
سلام من خیلی وقت پیش یه رمان خوندم الان اسمش یادم رفته:(
رمان درمورد یه دختر(لجباز و شیطونه) که رفته خارج(فکر کنم امریکا) و بخاطر اینکه بهش اقامت بدن این دختر و دوست برادراش نقش زن و شوهر رو بازی میکنن مامور میاد بازدید از خونه شون که ببینه واقعا زن و شوهر هستن یا نه
واخرش هم عاشق همدیگه میشن
میشه لطف کنید اسمشو بگید
توروخدااااااااا
خیلی ذهنم رو مشغول کرده
دختره با پسره نقش زن و شوهر رو تو یه کشور خارجی بازی میکردن :(

نگوری

نو ورود
سطح
0

ارسالی‌ها
2
پسندها
3
امتیازها
0
  • #3,527
رمان شما در دوصدم ثانیه عاشق می شوید خیلی واقعیه بخون عالیه
اقا یه سوال من یه رمان خوندم اسمش رو نمی دونم اسم خواهر شخصیت دختر الناز بود بعد شخصیت دختر پرستار بودو پسره دکتر و دختر عمو پسر عمو بودن و به اجبار مامان هاشون ازدواج می کنند لطفاااا جواب بدید خواهش می کنم

• Like

Fariba aaa

رو به پیشرفت
سطح
1

ارسالی‌ها
165
پسندها
195
امتیازها
728
مدال‌ها
2
  • #3,528
:662995-13d2b18d8733d28eeebeb93ce3604071::662995-13d2b18d8733d28eeebeb93ce3604071:سلام.لطفا این رمانو اگه خوندین اسمشو بگید.رمان در مورد یه دختر به اسم مریم یه دوست صمیمی داره که مثل خواهرن باهم.اسمشم ستاره است ولی مادرش از مریم به دلایلی که کسی نمیدونه خوشش نمیاد.مادرمریم که مرده قبلا مسیحی بوده ولی عاشق بابای مریم میشه و مسلمان میشه وخانواده اش تردش میکنن.مریم با پدرش که بهش میگن خان بابا وخواهر بزرگش مارال زندگی میکنه ودنبال کار میگرده.برادر ستاره با دوستش از خارج میاد وشرکت راه میندازن ومریم اونجا مشغول کار میشه واوایل از پسره فکر کنم اسمش سهیل میترسه ولی بعد عاشق هم میشن.میخوان ازدواج کنند ولی مادر پسره به خدمتکارشون پول میده ومیگن که اینا با هم شیر خوردن وخواهر برادر شیرین.بعد...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.

NERISSA

کاربر انجمن
سطح
12

ارسالی‌ها
202
پسندها
6,414
امتیازها
21,133
مدال‌ها
12
  • #3,529
سلام من چند وقت پیش یه رمان رو نصفه نیمه خوندم نمیدونم اسمش چی بود
دختر و پسر عاشق همن، ازدواج هم کردن ولی یه دفتر خاطرات(فکر کنم دفتر خاطرات بود) پیدا میشه و در آخر معلوم شد اصلا این 2تا نمیتونستن ازدواج کنن چون پسره داییش بوده.

امضا : NERISSA

♣♥Roghaeih♥♣

نو ورود
سطح
0

ارسالی‌ها
45
پسندها
87
امتیازها
103
  • #3,530
سلام دوستان !
کسی لینک رمان تبدیل شده رو داره؟

• Like
وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
عقب
بالا