نویسندگان، مهندسان روح بشریت هستند.

مباحث متفرقه پیدا کردن‌ رمان‌های بی‌نام

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

MARUL

کاربر فعال
سطح
10

ارسالی‌ها
511
پسندها
1,698
امتیازها
11,873
مدال‌ها
11
  • #3,661
سلام دوستان
یه رمان خیلی وقت پیش خوندم اسمش یادم نیست و فقط خلاصش یادمه:
اسم دختره آرامه و مادر و پدر نداره و برای در آوردن خرج خودش مجبوره کار کنه تو خونه های دیگران یه روز که از خونه صاحب کارش میاد بیرون پسر عموش که اسمش طوفان هست میدزدش و میبره پیش پسر عمه دختره ولی خود دختره نمیدونه بعد یه مدت که با پسر عمه اش خیلی خوب بوده پسر عمه اش میمیره و بعد اون عاشق طوفان میشه طوفانم چون که باباش تهدیدش میکنه از اونجا میره آرام هم میره شیراز تو شیراز دوباره همدیگه رو پیدا میکنن و باهم ازدواج میکنن .
هرکی میدونه میشه اسمشو بگه

امضا : MARUL

Trhrrr

نو ورود
سطح
0

ارسالی‌ها
1
پسندها
1
امتیازها
0
  • #3,662
با سلام خدمت تمامی عزیزان
طبق تقاضاهایی که داشتیم مبنی بر زدن این بخش، تاپیک زده شد؛ ولی در صورت رعایت نکردن قوانین تاپیک بسته خواهد شد‌.

قوانین:

●تاپیک برای پیدا کردن رمان های گمنام می باشد، پس لطفا "معرفی" یا "درخواست رمان" نداشته باشید!

●برای پیدا کردن رمان مد نظرتون، فقط کافیه که خلاصه ای از رمان یا نکته های بولد اون‌ رمان که...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها] *chista*

Sari

نو ورود
سطح
0

ارسالی‌ها
27
پسندها
22
امتیازها
40
  • #3,663
سلام من دنبال رمانی هستم که دختره فک کنم تو بهزیستی بود و مشکل قلبی داشت و یه زن از مسولای بهزیستی سرپرستیشو قبول کرد و دختره با یه دکتر قلب به اسم سیاوش ازدواج کرد ولی سیاوش یه دختر دیگه رو دوس داشت و بعد مدتی اون رو طلاق داد و دختره باز پیش مسول بهزیستی برگشت بعد مدتی پسر اون خانم مسول بهزیستی با خواهر ناتنی سیاوش ازدواج میکته باز پای سیاوش به زندگی دختره باز میشه و در آخر سیاوش پشیمون میشه و بازم با هم ازدواج میکنن
من تکرار نمیشوم

• Like

aram**esh

نو ورود
سطح
0

ارسالی‌ها
7
پسندها
13
امتیازها
33
  • #3,664
سلام دنبال یه رمان میگردم که خاله و خواهر زاده با هم زندگی میکردن که هیچکدوم هم ازدواج نکردن چون مادر دختره با همدستی یکی پدر دختره رو کشته بود کسی باهاشون ازدواج نمیکرده و دختره یه نامزدی ناموفق بخاطر همین موضوع داشته ولی یه مردی عاشق دختره اس و در آخر با هم ازدواج میکنن ممنون میشم کمکم کنید

aram**esh

نو ورود
سطح
0

ارسالی‌ها
7
پسندها
13
امتیازها
33
  • #3,665
سلام دنبال یه رمان میگردم که شخصیت ها اسمشون امید و ارزو بود فکر کنم و دختر عمو پسر عمو بودن عاشق هم بودن میخواستن ازدواج کنن که جواب ازمایششون بهم نخورد بعد مادر پسره مانع ازدواجشون شد و وقتی دختره منتظر بود تا از پسره خبری بشه کارت عروسیش به دستش رسید بعد دختره هم با یکی ازدواج کرد و در آخر عاشقش شد ممنون میشم کمکم کنید

Samieh1270

رو به پیشرفت
سطح
1

ارسالی‌ها
120
پسندها
192
امتیازها
668
مدال‌ها
2
  • #3,666
سلام ی رمان خوندم اسمش رو نمی دونم اگه میدونین بگین
رمان از روز عروسی دختره شروع میشه دختره عاشق پسره هس اما پسره ی دختر دیگه رو میخواد و اصلا نگا هم ب زن خودش نمیکنه ی روز ک دختره می‌ره بیرون ی بچه نوزاد پیدا می‌کنه میاره و بزرگش می‌کنه و دختره بنا ب دلایلی می‌ره چند سال دانشگاه ی شهر دیگه وقتی برمیگرده میبینه ک عشق شوهرش برگشته و دختره از زندگی پسره می‌ره بیرون ولی با بچه بعد چندسال ک بر میگرده میبینه ک اون دختره ک شوهرش عاشقش بوده دورش زده و.......
و آخرش مرده هم عاشق زن خودش میشه
رمان آئین من

Dark color

کاربر فعال
سطح
12

ارسالی‌ها
535
پسندها
3,405
امتیازها
17,773
مدال‌ها
13
  • محروم
  • #3,668
سلام دوستان یه رمان بود فکر کنم دختره پول میگرفت ادم میکشت بهش میگن که بره یه پسره رو بکشه میره ولی موفق نمیشه
ببخشید اطلاعاتم کافی نیست اگ همچین رمانی میشناسید بگید حتما نگا کنم
ملکه جهنمی، پادشاه دوزخی
اینطوری بود، اون نیست احیاناً؟

امضا : Dark color
  • Like

Dark color

کاربر فعال
سطح
12

ارسالی‌ها
535
پسندها
3,405
امتیازها
17,773
مدال‌ها
13
  • محروم
  • #3,669
سلام دوستان من دنبال یک رمان طنز و ترسناک هستم نمی دونم دقیق فکر کنم نویسنده اش خارجی باشه البته مطمعن نیستم
یک گروه دختر و پسر که همدیگه رو نمی شناسن به طور یه حوادثی تویه کلبه جمع می شن
و اونجا براشون اتفاقات طنز و ترسناکی میوفته میزان ترسناک بودنش می گن خیلی زیاده
تولد مشترک
اینطوری بود فکر کنم.

امضا : Dark color
  • Like

N.N♡

رو به پیشرفت
سطح
8

ارسالی‌ها
102
پسندها
1,401
امتیازها
9,833
مدال‌ها
7
  • #3,670
بله ممنون

امضا : N.N♡
وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.