- ارسالیها
- 71
- پسندها
- 221
- امتیازها
- 1,048
- مدالها
- 3
- نویسنده موضوع
به تکنولوژیستا فکر کردم، اون میگفت که اگه پشت آینه وایستم امکان اینکه صدام رو بشنوه بیشتره. لطفاً صدام رو بشنو تکنولوژیستا! سعیم رو کردم ولی نشد و از حال رفتم.
لیلی
اینجا رعیتها ساعت ندارن، اگه داشته باشن هم نمیتونن بخونن چون سواد ندارن، ولی میدونن چهارسر از موقع طلوع تا بعد از غروب انتخاب میشن، بعد از اون روزنامه سریع چاپ میشه تا مردم بفهمن کیا انتخاب شدن. الان موقع غروبه و هنوز انتخاب نشدم از اولم گفتم که شانس ندارم. نیدلا کنار من روی تخت نشسته بود و مشغول دلداری دادن به من بود و گفت:
- میتونی دفعهی بعدی انتخاب بشی.
حوصله نداشتم کسی رو ببینم با پایین رفتن خورشید، آخرین امیدم برای فهمیدن اینکه چرا اینجام از بین رفت. به نیدلا گفتم:
- اگه الان انتخاب نشم هیچ وقت دیگه انتخاب...
لیلی
اینجا رعیتها ساعت ندارن، اگه داشته باشن هم نمیتونن بخونن چون سواد ندارن، ولی میدونن چهارسر از موقع طلوع تا بعد از غروب انتخاب میشن، بعد از اون روزنامه سریع چاپ میشه تا مردم بفهمن کیا انتخاب شدن. الان موقع غروبه و هنوز انتخاب نشدم از اولم گفتم که شانس ندارم. نیدلا کنار من روی تخت نشسته بود و مشغول دلداری دادن به من بود و گفت:
- میتونی دفعهی بعدی انتخاب بشی.
حوصله نداشتم کسی رو ببینم با پایین رفتن خورشید، آخرین امیدم برای فهمیدن اینکه چرا اینجام از بین رفت. به نیدلا گفتم:
- اگه الان انتخاب نشم هیچ وقت دیگه انتخاب...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
آخرین ویرایش توسط مدیر