• تذکر:

نویسندگان عزیز از نوشتن رمان‌هایی با محتوای غیر اخلاقی خودداری کنید. در صورت مشاهده چنین موضوعی صحنه رمان شما بدون تذکر توسط ناظرین حذف خواهد شد.

مواردی که شامل موضوعات غیراخلاقی می‌شود عبارت‌است از:

1. پرداختن به زندگی افرادی با گرایش های خاص مانند (هم‌جنس‌گرایی، ....)

2. بیان صریح عقاید سیاسی در رمان‌ها و زیر سوال بردن چارچوب‌های جامعه اسلامی

3. بیان توصیف صریح جنسی و به کار بردن کلمات ناشایست.

و...

قبل از ایجاد رمانتان موارد زیر را در نظر داشته باشید:

1. اسم رمان خود را طوری انتخاب کنید که داری مصادیق مجرمانه و خلاف عرف جامعه نباشد.

2. از به کار بردن کلمات جنسی و مواردی که با شئونات اسلامی مغایرت دارد، به جد خودداری کنید.

3- برای تایپ رمان می توانید طبق تاپیک آموزشی زیر رمان خود را ارسال کنید:

کلیک کنید

4. با مطالعه رمان‌های نویسندگان انجمن به آن‌ها امید نوشتن خواهید داد.

کلیک کنید

در حال تایپ رمان درخشش لوناریا | لونا کاربر انجمن یک رمان

Loona

ویراستار انجمن
ویراستار انجمن
تاریخ ثبت‌نام
8/6/24
ارسالی‌ها
106
پسندها
704
امتیازها
3,753
مدال‌ها
10
سطح
9

• نویسنده موضوع
به وَن نزدیک‌‌‌تر شدم. به سمت درِ پشتی رفتم و به قفلِ درش شلیک کردم. برای اطمینان، باری دیگر خشابم را عوض کردم. ضامن را کشیدم و با لگد در را باز کردم. به محض باز شدن در، هم‌زمان سه گلوله به سمتم شلیک شد. قبل از این‌‌‌که فرصت حرکت داشته باشم سارا جلویم پرید و نگذاشت گلوله‌‌‌ای به من برسد. کمی شکه شدم ولی از تیره‌بودن پشت گردنش فهمیدم قدرتش را فعال کرده. خیالم راحت شد، به خودم آمدم و به سمت سربازها شلیک کردم. بعد از این‌‌‌که هر سه سرباز زمین افتادند گفتم:
- فکر کردم فقط یه سرباز مونده!
قبل از این‌که فرصت تشکر کردن از سارا را داشته باشم، او با نگرانی واردِ وَن شد. دست‌بند و چشم‌‌‌بندی فلزی به مکس بسته بودند. سارا با دیدنش هول شده و ‌با دو دستش مکس را تکان داد و گفت:
- مکس! مکس؟ چرا بی‌هوشه؟...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.

آخرین ویرایش
امضا : Loona

Loona

ویراستار انجمن
ویراستار انجمن
تاریخ ثبت‌نام
8/6/24
ارسالی‌ها
106
پسندها
704
امتیازها
3,753
مدال‌ها
10
سطح
9

• نویسنده موضوع
● بخش هفتم:
- دو ساعت به طلوع خورشید - پنج دقیقه پیاده‌‌‌روی تا کمپ - پادشاهی سان -

بعد از ده دقیقه پیاده‌‌‌روی از نفس افتادیم. هر چند قدم لحظه‌‌‌ای مکث می‌‌‌کردیم. فکر نمی‌‌‌کردم مکس این‌‌‌قدر سنگین باشد، واقعا به ظاهرش نمی‌‌‌خورد. هوا هنوز تاریک بود و چمن‌‌‌های بلندی که شبنم رویشان نشسته بود تپه را پوشانده بودند. نگاهی به زخمم انداختم، بندی که دورش پیچیده بودم خیسِ خون شده بود. سرم را پایین انداختم، نفس عمیقی کشیدم و با دستپاچگی گفتم:
- هی، سارا... ممنونم بابت قبل‌‌‌تر.
با لبخندی شیطنت آمیز جواب داد:
- منظورت چیه؟
از جوابش خنده‌ام گرفت. می‌خواست کاری کنه که کامل به زبان بیاورمش. سرم را به پایین تکان دادم و گفتم:
- ممنونم که اون‌‌‌جا هوام رو داشتی. خوش‌حالم که توی...

آخرین ویرایش

Loona

ویراستار انجمن
ویراستار انجمن
تاریخ ثبت‌نام
8/6/24
ارسالی‌ها
106
پسندها
704
امتیازها
3,753
مدال‌ها
10
سطح
9

• نویسنده موضوع
سرش را پایین انداخت و به چمن‌‌‌ها خیره شد. درحالی‌که لبخند غمناکی روی صورتش نقش می‌‌‌گرفت، گفت:
- بعد از این‌که یکی از اعضای تیمم کشته شد دیگه نتونستم خودم رو قانع کنم که ماموریتی رو قبول کنم. یه شب که طبق معمول توی بار عزا گرفته بودم یه یارویی پیداش شد. یه پانچوی مشکی پوشیده بود، از اون افرادی بود که معلوم بود میخواد هویتش رو مخفی کنه. کنارم نشست و تعارف کرد که آبجو برام بخره. بدون این‌‌‌که قبول کنم، شروع کرد به حرف زدن. می‌‌‌گفت که چقدر حقوق ارتش از درآمد یه ماجراجو بیشتره. بهش گفتم که کاری که می‌‌‌کنم رو به‌خاطر پولش نمی‌‌‌کنم؛ اما قبول نمی‌‌‌کرد. با هر حرف و حدیثی که شد منو کشوند کوچه پشتی بار. وقتی پانچو رو در آورد فهمیدم وزیره، اون موقع بهم دستور داد که به جوخه‌ی تو ملحق بشم. منم...

آخرین ویرایش

Loona

ویراستار انجمن
ویراستار انجمن
تاریخ ثبت‌نام
8/6/24
ارسالی‌ها
106
پسندها
704
امتیازها
3,753
مدال‌ها
10
سطح
9

• نویسنده موضوع
- خب... .
به دنبال جوابی می‌گشت که نگاهش به بالای تپه خورد:
- هی! اون الکس نیست؟
سارا با دست چپش به چندین قدم بالاتر اشاره کرد. الکس کنار درخت بلندی ایستاده بود و برایمان دست تکان می‌‌‌داد. زیاد ازش دور نبودیم، آن‌‌‌قدر گرم صحبت بودیم که متوجه نشدیم کی به کمپ رسیدیم. لحظه‌‌‌ای که کمتر از بیست متر با ماشین فاصله داشتیم، نعره یک تک‌‌‌تیرانداز از پشت سرمان بلند شد، به دنبالش سنگ ریزه‌‌‌هایی که کنار پای راستم بودند به هوا بلند شدند. فهمیدم مکس را هدف گرفته بود. آدرنالین تمام بدنم را گرفته بود، ذهنم به صورت خودکار شروع به تحلیل کرد:«اگه تک‌‌‌تیرانداز پشت سرمون وایساده باشه بعید می‌‌‌دونم گلوله بعدی خطا بره.» نگاهی به اطراف انداختم. «چیزی نیست که بشه به عنوان سپر ازش استفاده کنیم. نزدیک‌‌‌ترین...

Loona

ویراستار انجمن
ویراستار انجمن
تاریخ ثبت‌نام
8/6/24
ارسالی‌ها
106
پسندها
704
امتیازها
3,753
مدال‌ها
10
سطح
9

• نویسنده موضوع
فصل دوم: (الکس)
مقدمه‌ی فصل:

نوری که از لای شاخ و برگ درختان به طرفم می‌تابید خواب را از چشمانم گرفت. با بی‌میلی چشمانم را باز کردم و نگاهی به اطراف انداختم. چطور به این‌جا برگشتم؟! یادمه یک ساعت پیش برای انجام ماموریتی به طرف سان راه افتادیم، پس چطور داخل جنگل خوابم برده بود؟! دور خودم چرخیدم و نگاه دقیق‌تری به اطرافم انداختم؛ همان جنگل آشنا، مثل همیشه صدای حرکت رودخانه سکوت جنگل رو پرکرده بود و درختایی که با شاخ و برگشون سقفی برای جنگل ساخته بودند. این جنگل نزدیک به روستایی بود که بعد از پناه آوردن به لایت، مردمش ما را پذیرفتند و خانه‌ای بهمون دادند. به سمت جایی که بیدار شدم برگشتم. زیر بلندترین درخت چنار خوابم برده بود. دستم را به تنه‌اش تکیه دادم...

Loona

ویراستار انجمن
ویراستار انجمن
تاریخ ثبت‌نام
8/6/24
ارسالی‌ها
106
پسندها
704
امتیازها
3,753
مدال‌ها
10
سطح
9

• نویسنده موضوع
● بخش اول:
- یک ساعت مانده به طلوع خورشید - بعد از نجاتِ مکس - جاده‌ای به سمت نزدیک‌ترین آبادی - پادشاهی سان -

درحالی‌که با دندانم چراغ‌قوه را نگه داشته بودم، تیغه جراحی را در پوست مکس فرو بردم. ردی از خون به دنبال تیغ پر رنگ شد. تیغه را کنار گذاشتم و با پنس ردیاب را از ساق دستش خارج کردم. تلاشم را کردم تا زخمی که ایجاد کرده بودم را بیشتر از این باز نکنم. ردیاب را بیرون کشیدم و آن را روی دستمال رها کردم. با پارچه‌‌‌ای به آرامی خون را پاک کردم و ابزار بخیه را به دست گرفتم. با وجود حرکت و تکان خوردن‌‌‌های ماشین موفق شدم در عرض پنج دقیقه ردیاب را از دست مکس بیرون بیاورم. بعد از گره زدن نخِ بخیه، محل زخم را باندپیچی کردم. ردیاب را با دستمال پاک کردم و درحالی‌که با...