سلام یک رمان بود که زیاد یادم نمیاد دختره توی هتل کار می کنه بعد با پسره رابطه برقرار می کنه بعد از رابطه پسره ولش می کنه و فقط یک صحنه از رمان یادمه که با ماشین جلوی دختره رو با دوستاش میگیره اسمش چیه ؟
سلام یک رمان بود که زیاد یادم نمیاد دختره توی هتل کار می کنه بعد با پسره رابطه برقرار می کنه بعد از رابطه پسره ولش می کنه و فقط یک صحنه از رمان یادمه که با ماشین جلوی دختره رو با دوستاش میگیره اسمش چیه ؟
سلام . رمان راجب دختریه که مادرش والیبالیست حرفه ای و عضو تیم ملیه پدر دختره واسه اینکه مادرش به مسابقات نره اونو حامله میکنه و حاصلش به دنیا اومدن این دختره هس و برا همین پدر و مادرش اونو زیاد دوس ندارن و بهش اهمیت نمیدن . یه روز یه پسری واسه انتقام وارد زندگی دختره میشه و اونو عاشق خودش میکنه و بعد ولش میکنه
سلام
من پارسال یه رمانی خوندم در مورد یه دختری بود که از شوهرش جدا شده بود برادر و زن برادرش مرده بودن و اونم از دخترشون مواظبت می کرد اسم دختر بچه رو یادم نیست ولی ماشا صداش می کرد بعد طی اتفاقاتی دوباره شوهر سابقشو میبینه. بعدشم فکر کنم صاحبخونش از خونش بیرونش می کنه یاچیزه دیگه میره و خونه شوهر سابقش زندگی می کنه و دوباره بهش علاقه مند می شه آخراش می فهمه که شوهرش از بعد طلاقشون همش مواظبش بوده. یه جاییش هم بود که دختره با برادر زادش که ماشا صداش می زد میرن پارک بچه هم گم میشه. آهان یه جای دیگه هم بود که پدر شوهرش گفت حالا که تو اون زندگی می کنی باید صیغه پسر من بشی اونم دوباره صیغه شوهرش میشه.
سلام دنبال یک رمان میگردم که پسره پولدار بود و مغرور و رئیس شرکت بود و پدرش مجبورش میکنه بره منطقه پایین شهر یعنی روز زوج مثلا فکر کنم پولدار بود و روز فرد فقیر بعد همسایه یه دختر میشه و باهاش ازدواج میکنه