متن با فونت FarhangBlack
در پاییز، نغمه‌های نوشتن در آسمان معلق‌اند. داستان‌هایی که با هر دم سردی از باد، جان می‌گیرند و دل‌ها را می‌نوازند.

مباحث متفرقه پیدا کردن رمان‌های بی‌نام

as.mo

نو ورود
سطح
0

ارسالی‌ها
9
پسندها
32
امتیازها
33
  • #1,801
موضوع راجع‌به دختر و پسریه که بابابزرگ‌هاسون پولدارن و دوست صمیمی همدیگه‌ان. اما این دوتا دختر و پسر تاحالا هم دیگه رو ندیدن و سر یه موضوعی بابابزرگ‌هاشون اونا رو از ارث محروم می‌کنند و بهشون میگن دنبال کار بگردن
دوتا پدربزرگ به نوه‌هاشون میگن برن چالوس یه رستوران طبقه‌ی پایین باز کنن و بالاش زندگی کنن و این باعث میشه کم‌کم عاشق هم بشن
کمکم کنید لطفااااا...
ته دیگمو پس بده

wrazeinab98

نو ورود
سطح
0

ارسالی‌ها
8
پسندها
22
امتیازها
33
  • #1,802
سلام دنبال یه رمانی میگردم که دختره شوهرش میمیره و بعد با برادر شوهرش ازدواج میکنه و با پدر شوهر و مادر شوهر توی یه خونه ای زندگی می کردند

سمادختری در مزرعه

نو ورود
سطح
0

ارسالی‌ها
7
پسندها
10
امتیازها
33
  • #1,803
سلام دنبال یه دمانم که ۲ سال پیش خوندم رمان اینجور بود که دختره فکر کنم ۱۴ یا ۱۵ سالش بود پسره ام ۱۹ سالش بود فکر کنم پسره خانزاده بود اینا با هم ازدواج میکنن بعد پسره میره خارج برای تحصیل بعد برادر این پسره به دختره پیشنهاد میده باهم باشن دختره قبول نمیکنه بعد حامله میشه از شوهرش یه اتفاقاتی میوفته فرار میکنه
چند سال بعد با شوهرش رو به رو میشه که استاد دانشگاهشه دختره بچشم دنیا اورده بزرگ کرده فکر کنم ۷ سالشه بچه

as.mo

نو ورود
سطح
0

ارسالی‌ها
9
پسندها
32
امتیازها
33
  • #1,804
سلام دنبال یه رمانی میگردم که دختره شوهرش میمیره و بعد با برادر شوهرش ازدواج میکنه و با پدر شوهر و مادر شوهر توی یه خونه ای زندگی می کردند
قشاع همچین موضوعی داره

hii

نو ورود
سطح
0

ارسالی‌ها
1
پسندها
2
امتیازها
0
  • #1,806
سلام یک رمان بود خونده بودم واقعا فکرم رو درگیر کرده دوست دارم الان که سنم رفته بالاتر بخونمش ببینم نظرم الان چیه درمورد داستان یک دختر باتفکرات ساده و نسبتامذهبی و خجالتی وارد هنرستان میشه و با دختری آشنا میشه که انگار جور دیگه ای دخترا باهاش رفتار می کنند روابط این دو نفر و از اون طرف اون دختر که روابط سردی با خانوادش داره نقاشی آرومش می کنه و لباس پسرونه می پوشه در آخر دختره میمیره اون دختر توی گالری شروع بکار می کنه و با مردی آشنا میشه که خیلی شبیه دختر مردست

soosanda

نو ورود
سطح
0

ارسالی‌ها
1
پسندها
2
امتیازها
0
  • #1,807
با سلام خدمت تمامی عزیزان
طبق تقاضاهایی که داشتیم مبنی بر زدن این بخش، تاپیک زده شد؛ ولی در صورت رعایت نکردن قوانین تاپیک بسته خواهد شد‌.

قوانین:

●تاپیک برای پیدا کردن رمان های گمنام می باشد، پس لطفا "معرفی" یا "درخواست رمان" نداشته باشید!

●برای پیدا کردن رمان مد نظرتون، فقط کافیه که خلاصه ای از رمان یا نکته های بولد اون‌ رمان که به خاطر دارید رو بنویسید.

●دوستانی که داوطلب کمک کردن در این زمینه هستند و اسم اون رمان مجهول رو می دونند، اول باید بررسی کنند تا مطمئن بشوند که قبلا به اون سوال، پاسخی داده نشده باشه.

●برای پاسخ دادن از *نقل قول کردن* پست شخص مذکور...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.

wrazeinab98

نو ورود
سطح
0

ارسالی‌ها
8
پسندها
22
امتیازها
33
  • #1,808
سلام من دنبال یه رمان میگردم که دختره با اجبار با پسره ازدواج می‌کنه و بعد تو خونه پدر شوهرش زندگی می‌کنه و بعد از ازدواج عاشق هم دیگه میشن و حتی قصد بچه دار شدن هم میکنن ولی دختره قرص جلوگیری میخوره

PanahKamali123

نو ورود
سطح
0

ارسالی‌ها
14
پسندها
19
امتیازها
33
  • #1,809
سلام دوستان من دنبال یه رمانی میگردم که دختر چون مرگ برادرشوهر جلوی چشماش دیده بود نمی تونست حرف بزنه بعد با دختر همسایشون دوست صمیمی بود بعد آخرش عاشق پسر همسایشون میشه و پسره باعث میشه دختره دوباره بتونه حرف بزنه دختر حتی پرستار بچه یه خانواده ای میشه که داییه بچه عاشق دوست صمیمی دختره میشه اسم دختره فهیمه بود فکر کنم پسره هم امیرحسین
سلام
رمان "فریاد دلم" از نویسنده "پاتریشیا" را چک بفرمایید

Aniaa

نو ورود
سطح
0

ارسالی‌ها
1
پسندها
2
امتیازها
0
  • #1,810
سلام دنبال ی رمان اسم دختره ترنم بود و خواهرش ترانه که خودکشی کرده و همه اونو مقصر میدونن حتی نامزدش سروش کسی میدونه اسمش چیه؟