متن با فونت FarhangBlack
در پاییز، نغمه‌های نوشتن در آسمان معلق‌اند. داستان‌هایی که با هر دم سردی از باد، جان می‌گیرند و دل‌ها را می‌نوازند.

مباحث متفرقه پیدا کردن رمان‌های بی‌نام

Pasha

نو ورود
سطح
0

ارسالی‌ها
8
پسندها
16
امتیازها
33
  • #1,821
سلام
مدتهاست دنبال رمانی هستم که چیز دقیقی هم ازش به یاد ندارم؛ امیدوارم دوستان بتونن راهنمایی کنن

یه دختری عاشق یه پسری میشه ( نحوه آشنایی شون رو به یاد ندارم ) ، پسره هم به ظاهر عاشق دختره شده
دختره رو میبره تو یه پارتی و باهاش رابطه برقرار می کنه، ولی پسره به محض اینکه به خواسته ش میرسه دختره رو رها می کنه، هر چی دختره میره دنبالش زنگ میزنه پسره محل نمیذاره
تا اینکه مشخص میشه دختره از پسره حامله ست و پسره رو مجبور می کنن دختره رو عقد کنه ( بنظرم پسره یه مادربزرگ خیلی خوب داشت که حامیِ دختره بود )
دختره میاد خونه پسره ( که با مادربزرگش زندگی میکرد ) و با اونا زندگی می کنه
اوایل پسره باهاش بد بود، ولی کم کم به واسطه بچه شون روابطش با دختره هم خوب میشه و حتی به دختره علاقه مند هم میشه؛...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.

Pasha

نو ورود
سطح
0

ارسالی‌ها
8
پسندها
16
امتیازها
33
  • #1,822
اسم پسره بنظرم ترکیبی بود
یه چیز شبیه امیرعلی

Mahsa88

نو ورود
سطح
0

ارسالی‌ها
1
پسندها
2
امتیازها
0
  • #1,823
کسی اسم این رمان میدونه؟: داستان از ان جایی شروع میشود که
دختربچه ای را مقابل در پروشگاه میگزارند وخانواده ای دخترک را به فرزند خاندگی میگیرند اما دختر زمانی متوجه میشود پرورشگاهی است که 18سال از ان زمان میگزرد و او به دانشگاه میرود ولی روزی

nilan

نو ورود
سطح
0

ارسالی‌ها
1
پسندها
2
امتیازها
0
  • #1,824
سلام دوستان
اسم این رمانو میخواستم
یه دختری بود برای اینکه مواظب مامانش باشه نمیذاشتن ازدواج کنه
این دختره از کسی ک عاشقشه میخواد ی شب صیغش بشه تا ناکام نمونه اسم پسره فک کنم امیر رضا بود
بعد پسره ولش می‌کنه
این دختره خودکشی می‌کنه معتاد میشه تا اینکه برادر پسره ک اسمش امیر علی بوده دکترم بوده عاشقش میشه

دریا۷۸

نو ورود
سطح
0

ارسالی‌ها
1
پسندها
3
امتیازها
0
  • #1,825
سلام یه رمانی هست که دختره هم خیاطه هم مدله بعد سر یه تصادف با پسر داستان تقريبا هم صورت و هم قسمتی از بدنش آسیب میبینه جوری دکتر بهش میگه نمیتونه بچه دار بشه وصورت به شدت آسیب میبینه پسره باباش یکی از طلا فروش های شهر بوده که خانواه مذهبی هم بودن دختره تو دادگاه شرط میکنه که پسره باهاش ازدواج کنه و باهم ازدواج می کنن اما پسره یه دختر رو دوست داره که می خواد با اون ازدواج کنه که خانواده پسره مخالف بودن ممنون میشم اگه اسم رمان رو میدونید بگید ممنون

Fateme.

نویسنده انجمن
سطح
28

ارسالی‌ها
678
پسندها
22,581
امتیازها
39,373
مدال‌ها
17
  • #1,826
سلام یه رمانی هست که دختره هم خیاطه هم مدله بعد سر یه تصادف با پسر داستان تقريبا هم صورت و هم قسمتی از بدنش آسیب میبینه جوری دکتر بهش میگه نمیتونه بچه دار بشه وصورت به شدت آسیب میبینه پسره باباش یکی از طلا فروش های شهر بوده که خانواه مذهبی هم بودن دختره تو دادگاه شرط میکنه که پسره باهاش ازدواج کنه و باهم ازدواج می کنن اما پسره یه دختر رو دوست داره که می خواد با اون ازدواج کنه که خانواده پسره مخالف بودن ممنون میشم اگه اسم رمان رو میدونید بگید ممنون
سلام
رمان چشم‌ها از نیلوفر قائمی‌فر

امضا : Fateme.

tarezoo

نو ورود
سطح
0

ارسالی‌ها
1
پسندها
1
امتیازها
0
  • #1,827
سلام وقت بخیر رمانی درمورد پسری با اسم سام که هکر بود و با دختری آشنا میشه فک میکنم وارد گروهی میشن که کارشون قاچاق بوده و اونو هک میکنن اسمش یادم نیست ممنون میشم کمکم کنید

mohadesehhh

نو ورود
سطح
0

ارسالی‌ها
2
پسندها
2
امتیازها
0
  • #1,828
سلام دنبال رمانی هستم که داریوش خان دختری رو به اسم لیلی دخترخونده خودش اعلام میکنه ولی بعد با اون صیغه میکنه و روز عروسیشون اتفاقاتی میوفته و بهش توهین میشه و بعد ازدواج نمیکنن ولی بعدا میفهمه که حاملست
اسم این رمان چیه

Samin1210

نو ورود
سطح
0

ارسالی‌ها
2
پسندها
0
امتیازها
0
  • #1,829
سلام یه رمان خونده بودم ولی اسم شخصیتاش یادم نیست.... داستان درمورد دختری بود که مدتی بود از دوستش خبر نداشت(انگاری فکر میکرد مرده) و با خانواده دوستش در ارتباط بود. یروز بهش خبر میدن که پسرعموی دوستش که پلیسه قراره از خارج بیاد.... پسره میاد و سعی میکنه به دختره نزدیک بشه اتفاقاتی میوفته و اخر داستان معلوم میشه که پسر همون دوست دختره بوده و عاشق دختر شده بود و این مدت هم که غیبش زده بود رفته بود برا عمل تغییر جنسیت
لطفا اگه اسمش رو میدونید بگید ممنون
کسی میدونه؟

mohadesehhh

نو ورود
سطح
0

ارسالی‌ها
2
پسندها
2
امتیازها
0
  • #1,830
سلام دنبال رمانی هستم که داریوش خان دختری رو به اسم لیلی دخترخونده خودش اعلام میکنه ولی بعد با اون صیغه میکنه و روز عروسیشون اتفاقاتی میوفته و بهش توهین میشه و بعد ازدواج نمیکنن ولی بعدا میفهمه که حاملست
اسم این رمان چیه
کسی اسم این رمان رو میدونه؟