متن با فونت FarhangBlack
در پاییز، نغمه‌های نوشتن در آسمان معلق‌اند. داستان‌هایی که با هر دم سردی از باد، جان می‌گیرند و دل‌ها را می‌نوازند.

مباحث متفرقه پیدا کردن رمان‌های بی‌نام

avin13

نو ورود
سطح
0

ارسالی‌ها
4
پسندها
4
امتیازها
0
  • #1,901
  • Like
واکنش‌ها[ی پسندها] Mers~

anid-0621

نو ورود
سطح
0

ارسالی‌ها
2
پسندها
2
امتیازها
0
  • #1,903
داستان درمورد پسری هست ک از آلمان میاد به شرکت عموش اونجا با دختری آشنا میشه کم کم بهم علاقه مند میشن و باهم ازدواج میکنن چند وقت بعد از ازدواج دختره سرطان میگیره و پسره برای اینکه دختره نمیره اون رو فریز میکنه بعد از چندین سال ک دختره بهوش میاد پسره پیر شده فکر کنم اسم پسره مسیح

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها] Mers~

anid-0621

نو ورود
سطح
0

ارسالی‌ها
2
پسندها
2
امتیازها
0
  • #1,904
سلام دنبال یه رمان ک دخترعموپسرعموهستن میگردم دختره پدرومادرش ازهمه جداشدن مادرش از خانواده آزادوپدرش تعصبی آن دخترتوبچگی کاری انجام میده ک پدره میفرستتش پیش مادرش اونجا بزرگ میشه بعدنمیدونم عمه ش یامادربزرگش میمیره یه ارث مشترک باپسرعموئه برایش می‌ذاره دختره بعدازمدتهامیادپیش خانواده پدرش
اسم این رمان چیه

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها] Mers~

گلبرگـ

نو ورود
سطح
0

ارسالی‌ها
33
پسندها
50
امتیازها
90
  • #1,905
سلام وقت بخیر
من دنبال به رمان میگردم که هیچی ازش یادم نیست در این حد میدونم که اسم دختره رزان بود که بعد یه مدت خانواده اصلیشو پیدا میکنه و دوتا برادر داره اسم پسره آوید بود که برادر رزان بود و عاشق هم میشن بعد میفهمن که خواهر برادر ناتنی هستن و در آخر ازدواج میکنن
سلام شاپرک داغ دیده

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها] Mers~

Shakilaa

نو ورود
سطح
0

ارسالی‌ها
2
پسندها
8
امتیازها
0
  • #1,906
_.xImasumw Shakila:
سلام من قبلاً یه رمان خوندم یادم نمیاد اسشو دختره از خارج میاد ایران ویک وکیل معروفه بعد پسرعمویش با ماشین به یکی میزنه و اون فرد میمیره بخاطر اینکه پسرعمویش اعدام نشه خدمتکار خانواده مقتول میشه دختره داستان

samaneh88

نو ورود
سطح
0

ارسالی‌ها
3
پسندها
5
امتیازها
0
  • #1,907
سلام دوستان من دنبال رمانی هستم که دختره یتیمه و با خانواده دایی اش زندگی میکنه و مجبور به کار کردن هست اسم دختره لیلی هست و برای کار وارد خونه ی یه مردی به اسم داریوش خان میشه اما داریوش اون رو به عنوان دختر خونده خودش معرفی میکنه.
اگه کسی اسمشو میدونه بگه لطفا.

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها] Mers~

Fati16

نو ورود
سطح
0

ارسالی‌ها
1
پسندها
1
امتیازها
0
  • #1,908
سلام من دنبال یه رمانی هستم خلاصه اش اینه که یه پسری از یه دختری به اسم بهار خوشش میاد ولی بهار اونو دوست نداره( فکر کنم دختر عموشه )
پسره میره خاستگاری بهار ولی بهار میمیره پسره مجبور میشه با خواهر بهار ازدواج کنه بعد که ازدواج کردن میرن مشهد

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها] Mers~

حمیرا

نو ورود
سطح
0

ارسالی‌ها
4
پسندها
5
امتیازها
0
  • #1,909
سلام دوستان دنبال رمانیم هستم ک پسره بچه داشته باشه و با دختر داستان باهاش ازدواج کنه
رمان زندگی خصوصی منا معیری

omid_radmehr

نو ورود
سطح
0

ارسالی‌ها
4
پسندها
4
امتیازها
0
  • #1,910
سلام و وقت بخیر :flower:
چند سال پیش دوتا رمان خوندم ولی اسماشون یادم نیست:115:، خلاصه داستانشون رو مینویسم، ببینید شما خوندینشون و اسمِ رمانها رو میدونید؟؟

اولین رمان؛ درمورد دختری هست که پدرش معتاد بود و اونو میفروشه به یک خانواده خیلی ثروتمند و اون دختر کلفت یک عمارت میشه و بعدش عاشق پسرِ اون خونواده میشه..پدرِ اون پسره قاچاقِ انسان میکرد و آخرش معلوم میشه پسرش داشته با پلیس همکاری میکرده که پدرش رو گیر بندازه..در نهایت دختره...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها] Mers~