متن با فونت FarhangBlack
در پاییز، نغمه‌های نوشتن در آسمان معلق‌اند. داستان‌هایی که با هر دم سردی از باد، جان می‌گیرند و دل‌ها را می‌نوازند.

مباحث متفرقه پیدا کردن رمان‌های بی‌نام

Par._.niya

نو ورود
سطح
1

ارسالی‌ها
17
پسندها
34
امتیازها
40
مدال‌ها
1
سلام
دنبال یه رمان پلیسی هستم
اسم شخصیت ها یادم نیست
یادم اینطور شروع میشد که دختره دوستش زنگ میزنه که چند نفر دنبالشن بیاد کمکش کنه اونم میره و بعد به اشتباه یکی اقایی رو میزنه که کمک دوستش کرده(اسم آقاهه ب نظرم آرشه)
این اقا بعدا عاشق دوستش میشه ازدواج میکنن پلیسه به دختره پیشنهاد همکاری میده دختره هم بعد از راضی کردن پدر مادرش قبول میکنه
همین موقع ها دوست این اقا که پلیسه میاد
اولش زیاد مشخص نیست بعد یه ماموریت که تو فرانسه انجام میدن
میاد
بعد سر یه ماموریت دختره و پسره گیر میندازن و شکنجشون میدن
بعد نجات پیدا میکنن
(بقیش هم نخوندم اگر میدونید لطفا بگید بهم )

آخرین ویرایش
امضا : Par._.niya

Par._.niya

نو ورود
سطح
1

ارسالی‌ها
17
پسندها
34
امتیازها
40
مدال‌ها
1
امضا : Par._.niya

mahdisara

نو ورود
سطح
0

ارسالی‌ها
7
پسندها
21
امتیازها
33
سلام دوستان من یه رمان خونده بودم ک الان اسمشو یادم رفته درمورد دختدی بود ک میخواستن به زور به پسر عموش بدنش که با خانوادش خیلی وقت بود تو خارج بود و قرار بود بیاد ایران دختره خودشو گریم میکنه و قیافشو زشت میکنه که پسره بدش بیاد ولی پسره میاد ادعا میکنه که عاشقش شده ولی بعد به دروغ میگه ک جواب ازمایش هاشون بهم‌نخورده و برمیگرده خارج پیش عشقش ....
لطفا اسمشو اگ‌میدونید بگید خیلی وقته دنبالشم
واقعا هیچکی نمیدونه ؟

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها] *chista*

حیران

رو به پیشرفت
سطح
7

ارسالی‌ها
170
پسندها
499
امتیازها
5,063
مدال‌ها
6
سلام رمانی که به یه دختری که داشته از مهمونی دوستش بر میگشته اذیتش می‌کنن. پسره که روز بعد حال ناخوشش از سرش میپره. عذاب وجدان میگیره و در به در دنبال دختره میگیره که پیداش میکنه و به زور با دختره ازدواج میکنه تا از عذاب وجدانش کم بشه و سر مسئله ی ازدواج هم به دختره میگه یا با من ازدواج میکنی یا به دروغ به پدر مادرت میگم تو چیکار کردی تا دختره باهاش ازدواج کنه
کسی اسم این رمان رو میدونه؟؟؟؟؟
سلام نخوندین؟؟؟؟

امضا : حیران

saeedgharib

نو ورود
سطح
0

ارسالی‌ها
3
پسندها
7
امتیازها
0
سلام دوستان یه رمانه ک در مورد یه پسره به اسمه اراس ک توی خلاصه رمان میگفت من از موقعی ک بدنیا اومدم معتاد بودم اما الان بزرگ ترین مافیای قرنم اگه کسی اسمشو میدونه بگه حتی اگه حدسم زرید ک بنظرتون شاید درست نیست هم بگید ممنون

• Like

NEGIN BARZAN~

نویسنده انجمن
سطح
33

ارسالی‌ها
2,143
پسندها
30,343
امتیازها
64,873
مدال‌ها
19
سلام دوستان دنبال رمانی میگردم که پسره برای انتقام سمت دختره میره اول اما عاشقش میشه ولی بازم ولش میکنه دختره هم که میفهمه میره به برادر پسره میگه جریانو ازش میخاد که باهم ازدواج کنن احتمال میدم اسم پسره سیاوش بود ولی مطمئن نیستم
لطفا اگر میدونید اسم رمانو کمک کنید دوستان ممنون:402:
روزای رنگی نیست احیانا، اسم داداشه سیاوش بود، خود پسره کیانوش که قبلاً ازدواج میکنن، یه پسر به اسم ماهان هم بدنیا میارن و از هم بعدش جدا میشن، اما پسره به کمک دوستاش، دختره رو می‌بره شمال و راضیش می‌کنه دوباره ازدواج کنن

آخرین ویرایش
امضا : NEGIN BARZAN~
  • Like

Kia1995

نو ورود
سطح
1

ارسالی‌ها
43
پسندها
59
امتیازها
103
مدال‌ها
1
سلام وقتتون بخیر یه رمانی بود کخ دختره پدرو مادرشو تو خونه کشتن بعد میوفته دنبال انتقام یه سرهنگه یه سرگرد جونو معرفی میکنه بهش بعد باهاش لجه اما مجبور میشه ازش کمک بخواد دختره رو تهدید میکنن یه مدت میره خونه سرهنگه بعد پسر میاد عقدش میکنه میبرتش پیش خودش و اینا
لطفا هر کی میدونه اسمشو بگه خیلی دنبالشم
رمان پشتم باش نهال و ساتکین

Zahra Hajebi

نو ورود
سطح
0

ارسالی‌ها
2
پسندها
5
امتیازها
0
سلام گلم، منم اسم این رمان رو هر چی گشتم پیدا نکردم ولی یه کانال دارم توی روبیکا که این رمان رو می‌ذاره، اگه می‌خوای خصوصی بزن و آیدیتو بده تا برات بفرستم
سلام خوبی آیدی روبیکاتو بده برام پیجشو بفرست

Negar.Dayani

مدیر بازنشسته
سطح
19

ارسالی‌ها
424
پسندها
11,253
امتیازها
27,613
مدال‌ها