نویسندگان، مهندسان روح بشریت هستند.

مباحث متفرقه پیدا کردن‌ رمان‌های بی‌نام

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

af6871

نو ورود
سطح
0

ارسالی‌ها
10
پسندها
17
امتیازها
33
  • #1,701
سلام من دنبال یه رمانیم که پسره پولداره و پدرش مجبورش میکنه تا روزای فرد هفته رو خودش بره برای خودش خونه بگیره و کار کنه و روزای زوج بره شرکت پدرش کار کنه و خونه و ماشینشو داشته باشه.
کسی میدونه اسم این رمان چیه؟
فکرکنم مرد بدلی باشه

Fatimoghadam

نو ورود
سطح
0

ارسالی‌ها
16
پسندها
12
امتیازها
40
  • #1,702
سلام وقتتون بخیر یه رمان بود که متاسفانه اسم شخصیتای اصلیش یادم نمیاد ماجراش اینطوری بود که دختره با دوستاش شرطبندی میکنه و میبازه و مجبور میشه بره سراغ یه پسره بعد حالا زیاد یادم نمیاد ولی اینا یه مدت بخاطر کار پسره باهم صیغه میشن ولی پسره سر سو تفاهم با دختره به هم میزنه،درواقع دختره رو با یه پسری میبینه و فکر میکنه اون پسره دوست پسرشه در حالی که داداش دخترست خلاصه اون ماجرا تموم میشه،این دختره تو یه شرکتی کار میکرده که رئیسش بابای پسره بوده و از دختره میخواد که با پسرش ازدواج کنه و میرن خواستگاری،دختره اونجا میفهمه که رئیسش بابای همون پسرست و خلاصه اخرشم خوب تموم شد حس میکنم اسم پسره سیاوش بود مطمئن نیستم اها یکی از تیکه هایی که خیلی تو ذهنم پررنگه اینه که پسره به خاطر تنبیه کردن...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.

melody84

نو ورود
سطح
0

ارسالی‌ها
9
پسندها
4
امتیازها
3
  • #1,703
واقعا کسی شبیه این رمان هم نخونده

melody84

نو ورود
سطح
0

ارسالی‌ها
9
پسندها
4
امتیازها
3
  • #1,704
سلام
من پارسال یه رمان که خانواده پدری دختره که اسمش سایه هستش رو میزارن پرورشگاه بعد چندسال تو پرورشگاه عاشق میشه پسره هم درخواست ازدواج میده ولی شبش نگهبان پرورشگاه م**س.ت میکنه به سایه ت*جاوز میکنه بعد این اتفاق فرار میکنه ولی تصادف میکنه و بعد بهوش اومدنش پیرمرد کمکش میکنه درس ببخونه فامیلیش هم عوض میکنه بعد چند سال برا انتقام برمیگرده

Aabbcc

رو به پیشرفت
سطح
2

ارسالی‌ها
155
پسندها
176
امتیازها
728
مدال‌ها
3
  • #1,705
رمان پیچک سرم

رمان فرستاده.سفر به دیار عشق.عروسک جون .این مرد امشب میمیرد.پیچک سرمازده.زروان.بانوی سرخ.دالان بهشت.ماه پیشونی.کومه.حریری به رنگ ابان.مرواریدهای احساس.اخرین برف زمستان.شهد گس.مرد قد بلند اینا همه خوبند ولی من عاشق رمان فرستادم
منظورتون از پیچک سرم همون پیچک سرمازده بود؟ چون به اون اسم تو اینترنت رمانی پیدا نکردم

Fariba aaa

رو به پیشرفت
سطح
1

ارسالی‌ها
165
پسندها
195
امتیازها
728
مدال‌ها
2
  • #1,706
منظورتون از پیچک سرم همون پیچک سرمازده بود؟ چون به اون اسم تو اینترنت رمانی پیدا نکردم
همون پیچک سرما زده از خانم نسرین جمال پور.من درست نوشتم

Nill

نو ورود
سطح
0

ارسالی‌ها
15
پسندها
10
امتیازها
40
  • #1,707
سلام ببخشید کسی سایت رمان دنیای فریبکار رو نداره البته نمیدونم اسمش همین باشه فقط میدونم شخصیت های اصلیش مهرزاد و مسعود و کوروش و کتی هست

Nasim...

نو ورود
سطح
0

ارسالی‌ها
1
پسندها
0
امتیازها
0
  • #1,708
سلام من یه رمانی خوندم که دختره با پسره تو مهمونی اشنا میشه بعد نمیدونم سر کار هم متوجه میشه که این ادم رئیسشونه پسره هم برای انتقان از پدر دختره به دختره نزدیک میشه و دختره رو میدزده بعد دختره تلاش میکنه فرار کنه که سرش جای میخوره و حافظع اشو از دست میده پسره ام سو استفاده میکنه به دختره میگه که منو تو زنو شوهر هستیم متاسفانه اسمش یادم رفته اگه میدونین بگین

ریما..

نو ورود
سطح
0

ارسالی‌ها
5
پسندها
1
امتیازها
3
  • #1,709
سلام دنبال رمان دختری میگردم ک پلیس بود و با نقشه از خونه فرار میکنه و براش یه شناسنامه جعلی هم‌درست میکنن و پسر عموش هم باعث میهش تا پلیس.بشه این دختر خودشو جای دزد میزنه و میره تو یه خونه ای ک اونا هم دخترای تقریبا هم سن وسالای خودش بودن خلاصه دختر یه روز میره رستوران تا پسر خلافکار رو ببینه و بشناسه میره پیشش میشینه و وقتی پسره حواسش پرت میشه سوییچ ماشینش رو برمیداره ......کسی میدنه اسمش چیه
اسم رمان تیری در مسیر هستش که جلد دوم هم داره اسم جلد دوم هم سیبل هست

ریما..

نو ورود
سطح
0

ارسالی‌ها
5
پسندها
1
امتیازها
3
  • #1,710
سلام اگه اسم رمان رو میدونید لطفا معرفی کنید :درباره دختری هست که در بچگی توسط دشمنان پدرش دزدیده میشه بعد یه خانوم و آقایی اونو به خونه میبرن خودشون دوتا پسر و یه دختر دارن بعد یکی از پسرا عاشقش میشه اما چیزی نمیگه تا اینکه خانواده دختر پیدا میشن و اونو به خارج میبرن اونجا بخاطر خانواده اش نامزد میکنه اما از دست نامزدش دوباره به ایران میاد آخرش هم با همون پسره که عاشقش بود ازدواج میکنه لطفا کمک کنید
فکر کنم اسم رمان گلشیفته باشه

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.